Ile można jeszcze ciągnąć tę farsę? Rozporządzenia szybko nie będzie, może nawet nigdy, zaraz kiepskie wyniki, rok się skończył a o USA ani widu. Zaraz pół roku bez sprzedaży. Ile jeszcze leszcze będą łykać kit o CBR? Aż grubaski wywalą wszystko i nie będzie komu dbać o kurs? Będzie co obserwować, oj będzie.
Czy ty przypadkiem nie złożyłeś sobie postanowienia noworocznego, że codziennie będziesz zaglądał na forum Atona i pisał bzdury. A może ktoś ci płaci za to ?
Farsa się na szczęście kończy - teraz jest powrót do normalnych cen ( 5.50 - 7.00 )... chociaż i tak ciągle do nich daleko. Ale masz racje - ileż można trwać przy tak żenujących cenach, co by się nie działo jest hossa na świecie - będzie rosło albo stało, bez powodu spadać nie będzie.
Być może Xawery miałeś okazję dobrać po perfekt cenie 4.00 ale wolałeś pisać bzdury, ale nie bój nic, jest przy 5.00, ciągle tanio - ciągle okazja się do ciebie uśmiecha !
Kazdy z Was ma troche racji np Autor: ~blackhawk7 napisal,,.Barczyk utracił moje zaufanie. ,, ---- a moje bardzo, baardzo dawno temu , tylko nie pisalem na forum--natomiast pisalem inaczej -przypomne to w swoim czasie , .Ciesze sie ze forum zaczyna zyc , nie umarlo:) ,
Gerg ,ale dowaliles czlowiekowi , ja sadze ze Xawery to gracz -b. dodry , chyba ze nic o firmie wewnatrz nie wie . Wiec wykiwali i Xawerego . A jeszcze z forum zostal Dobity , darujcie Mu zycie:) . Bo przyjdzie inny gorszy. Dalej twierdze ze nie odkupi taniej , przy 5 jest duzy popyt .Poodaz bedzie przy 6!!
Xawery , masz mini mini racje , mozesz podac po ile i ile sprzedales i przykladowo jakies Twoje posty na innych Forach ? Wtedy BEDZIESZ WIARYGODNY a ja skromnie dam dobra rade.
W zasadzie firma jest bankrutem, urządzen do lkwidacji azbestu nikt nie kupi , bo polski chłop to nie gęsina i swój rozum ma, wywiezię azbest do lasu , a za zaoszczędzone pieniądze kupi sobie " Arizonke"
To dlaczego w całej swojej historii Aton sprzedał bodajże dwa urządzenia do utylizacji odpadów medycznych? Skaczecie z kwiatka na kwiatek, usiłując znaleźć obszar gdzie Aton ma jakąkolwiek szansę, żeby się uspokoić. Azbest nie wyszedł, ale pojawił się pamiętny piach na plaży, to nie wyszło to nadzieje rzucono na medyczne tylko szkopuł w tym, że one od dawna też nie wychodzą. No i jeszcze zostały USA. Ale i tu grobowa cisza.
to prawda, troszkę tak to wygląda jak by cały czas szukali miejsca dla siebie.
W normalnych warunkach nazwałbym to innowacyjnością a w tych ciągłym poszukiwaniem miejsca na rynku.
Liczę, że jak prawo nie będzie przeszkadzać w końcu je znajdą, a w tym momencie troszkę irytujące szukanie nowych zastosowań MTT stanie się bardzo cenne.
Ale wiesz napewno, że w Polsce prawo nadal nie pomaga w sprzedaży BW-M dlatego sugerowanie się obecną sprzedażą może prowadzić do błędnych wniosków.
Kto przetrwa, będzie musiał na to spojrzeć jeszcze raz za jakiś czas i wtedy ocenić rynek.
Zobaczę działające urządzenia Atona w USA to uwierzę w tę licencję :))) Prawie rok minął i zero wieści. Ciekawe, czy jakaś kasa chociaż będzie. Jeśli nie, to i 2 zł to za dużo.
żeby coś zobaczyć to trzeba się przejechać, a ty póki co to na forum się zasiedziałeś, i straszysz , tylko po co? wszyscy już doskonale cie tu znają i twój defetyzm. Xsawery może będzie tak źle jak piszesz, ale może być też tak , że aton poda info o kolejnej licencji i WIDŁY PRZEZ TYDZIEŃ BEDĄ!!! akcje są teraz w silnych rękach PAMIETAJ!!! , marz sobie dalej o 2 zł,trafia cie , że nie ma 2 zł bo byś wtedy nakupił papiera co??? Lepiej kup sobie teraz akcje bo tą walką na forum o niższy kurs się wykończysz nerwowo. Dobrze też wiesz gdzie będzie kurs jak zobaczysz urządzenia atona na własnym podwórku
Za rok aton bedzie kosztował maksymalnie 10 gr,jesli jeszcze bedzie istniał, prawdopodobnie bedzie codziennie legalnie i z całej siły na czczo i bez znieczulenia.
Dnia 2011-01-11 o godz. 17:30 ~kufcio napisał(a):
> xawery, uspokuj się , pominąłeś w swoim wielce
> merytorycznym wpisie taką sobie drobnostkę jak licencja do
> stanów
Chciałbym zobaczyć jakiekolwiek oficjalne info ze spółki że wpłynęły jakiekolwiek
pieniądze z tej licencji..
Jest styczeń 2011.
Czy to możliwe że ta umowa była czymś warunkowana???
Jakiekolwiek wpłynęły, to widać było w raporcie czerwcowym c.a. 100 tys USD, aczkolwiek po raporcie wrześniowym widać że reszta się niestety opóźnia (przynajmniej w stosunku do terminarza płatności podawanego przez Prezesa na Walnym). Czy coś w grudniu im skapnie myślę że tak ale mocno wątpię aby było to brakujące 900 tys
Tru tak dzielnie polemizował ze mną 4 stycznia i wielokroć wcześniej, radził żeby dokupić po 5 zł bo to okazja, a teraz sam się wysypał prawie złotówkę taniej. Ale i tak szczere gratulacje dla niego, w dalszej perspektywie to i tak będą nieosiągalne szczyty.
4 stycznia było co innego, teraz jest co innego - rozmowy w USA miały trwać do początku stycznia, formacja ORGR zawiodła, to był mój deadline. Sprzedałem większość na 4.50 jeśli to ma jakieś znaczenie - 4.00 już by mnie nie urządzało, bo to znowu już jest fala paniczki : 10%, albo się unika takiej falki za w czasu, albo się trzyma albo się wali w dołku - druga opcja ryzyko, trzecia poważna strata. Przecież chyba lepiej sobie wymienić cenę i kupić w dołku niż tam sprzedawać ? Tak czy inaczej symboliczny pakiet sobie zostawiłem gdyby jednak coś wyszło w najbliższym czasie.
Co nie zmienia faktu że dalej nie rozumiem po co tak naganiać uparcie dzień w dzień na spadki - to musi być jakiś odchył...
Zegar jakby przyspieszał. Kiedy zadzwoni budzik? Naprawdę współczuje nabitym w butelkę przez gergusia, ale takie jest życie. Gratuluje sprzedającym powyżej 2 zł.
Czy dzisiaj zobaczymy dawno nie widziane minima? Czy przeprowadzono zastanie błyskotliwa akcja ratowania kursu, żeby opchnąć leszczom trochę wyżej? Co za emocje :). Pozdrawiam moich oponentów, którzy od pół roku fachowo, merytorycznie i mądrze przewidują wzrosty i dokupują akcje. Chyle czoła przed ich niezaprzeczalnym profesjonalizmem. Jeśli fakty mówią coś innego tym gorzej dla faktów. No i zapomniałbym: tik tak, tik tak...
A Tobie Xawery nadal się chce tutaj pisać przecież gołym okiem widać, że to już trup.
Prawie koniec sesji i gdyby nie było spuszczania akcji w kibel po coraz niższej cenie to pewnie obrót by się zamknął na 30 000 pln
TYLE to dawniej na otwarciu chodziło - spółka śmierdzi i nic nie da zaklinanie kursu. Nawet dawne PRowskie zagrywki ze spółki nic nie dają. Jest rozporządzenie a dalej nic o kontraktach.
Byli z tymi swoimi urządzeniami chyba już wszędzie i co? NIC
Azbest to lipa
Zatoka lipa 2
Odpady medyczne - poczytajcie sobie do jakich kodów odpadów urządzenia ATONa się nadają a wtedy zrozumiecie ze to TEŻ LIPA
Akcje sprzedałem jak prezes zaczął mącić i jak prezes jakiejkolwiek spółki zaczyna mącić to ZAWSZE SIĘ SPRZEDAJE dzięki temu chroni się swój kapitał a nie funduje pensje prezesom i jego kolesiom.
Zobaczymy gdzie teraz się zatrzyma bo widzę, że już nawet info o rozmowach nie działa jak dawniej.
Jak to mawiają w pewnym kraju - SHOW ME THE MONEY !!!
Zapomniałem o moim odliczaniu, na szczęście życzliwy kolega mi przypomniał. Czy to już dryń? Moim zdaniem jeszcze nie. Brak solidnego katalizatora i porządnym spadków- tak ze 25% i podwójne widły. Choć zaczynam podejrzewać, że może tu być powolne osuwanie do 1.5. 1.5 jako cenę docelową też chyba będę musiał obniżyć, ale jeszcze jest na to czas :).