• No i jak teraz ? Autor: ~dadfd [80.48.35.*]
    Było wezwanie, nie doszło do skutku, teraz była zwyżka, ale jaka prognoza, zacznie to lecieć w dół czy jeszcze trochę pociopie w górę ?
  • Re: No i jak teraz ? Autor: ~tak [89.174.242.*]
    teraz zacznie isc w dół
  • Re: No i jak teraz ? Autor: ~felix [87.205.44.*]
    widać że podaż jest słaba, więc przypuszczam, że będzie zbieranie podaży jak się nagromadzi, wtedy będą szarpane ruchy w górę, potem znowu uspakajanie i czekanie na odłożenie kolejnej podaży i znowu ... i tak w koło Macieju, aż dojdzie do godziwego kursu x zł.
  • Re: No i jak teraz ? Autor: ~kris b [83.21.196.*]
    wg mnie spolka jest juz dolowana ponad 2 lata ma piekne aktywa zobaczcie plany ich najnowszego hotelu w swinoujsiu-jesli ten rekin /mohamed/w egipcie sie nie uspokoi niemieccy emeryci wyladuja w medical spa.patrzylem technicznie na spolke-wyjscie nad 6 zl-to bedzie b.silny sygnal kupna i wtedy tez sie dolacze/pozdro
  • Re: No i jak teraz ? Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    Witam krisu. No ciekawie zaczyna być na interferiach. Chyba kupię mały pakiecik. Na razie w zeszłym tygodniu kupiłem Kopex po 17,5 bo mam przeczucie że to może być hit 2011 (jeśli chodzi o spółki o dużej kapitalizacji). Teraz jest moda na górnictwo a Kopex jest zdołowany ma sporą płynność więc stanowi łakomy kąsek dla spekuli większego kalibru np. z zagranicy. Liczę też że na wiosnę zacznie się ruch na Budvarze
  • Re: No i jak teraz ? Autor: ~gracz33 [80.48.35.*]
    No właśnie widzę jak czekają na spłoszone łosie ze sporą ofertą kupna.
  • Re: No i jak teraz ? Autor: ~ares 54 [83.27.24.*]
    wezwanie było po5.2 ja nabylem po 5.5 i to dawno no to kto mnie zmusi na wezwaniu komuś zależy na niskim kursie
[x]
INTERFERI -1,16% 8,50 2022-05-16 14:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.