• Polna perspektywy part III Autor: ~Volter [193.19.165.*]
    juz bez naganiania
    dajcie szanse spolkom przemyslu elektro-maszynowego sie rozwinac
    ogladalem dzis na bloombergu wywiad z analitykiem Deuteche Banku, stawiaja na spolki przemyslowe
    generalnie w naszym sektorze nie bylo hossy, to jest realny biznes, bez lewarowania i kreatywanej ksiegowoasci, inna sprawa ze nasz rodzimy rynek ma potencjal olbrzymi bo sieci trzeba zaczac rozbudowwywac i modernizowac, ceny enrgii elektrzycznej maja w przeciagu kilku lat pojsc do gory o blisko 100 %, to sie przelozy na rozwoj branz ktore kooperuja w lancuchu dostaw z przemyslem energetyczno-cieplowniczym i ich marze
    czytalem rowniez w Nowym Przemysle ze Chiny, Indie to dla naszych przemyslowch spolek zadne zagrozenie, sa bezkurencyjni jesli chodzi o tekstylia, produkcje masowa, ale o pr. przemyslowe nie maja szans i to jest sznasa dla Europy (czyt. Niemcy) , w tym dla nas (Polska)
    inna sprawa ze rowniez odzyl rynke rosyjski i krajow bylego bloku wschodniego (prezes to sygnalizuje wyraznie) odkad ceny ropy i surowcow pikuja znow beda kupowac na potege i sie otwieraja na Polske bo ocieplenie stosunkow polityczno-gospodarczych rowniez bardzo zauwazalne:) a dodatkowo przyjdzie moda na male i srednie spoleczki
    Jakiś czas temu Jakubas powiedział iż ma zamiar zająć się uzdrowieniem PKP.
    Coś mi się widzi że się zajął ...
  • Czego się nie dotknę s............ Ostatnio zająłem się MENNICĄ Autor: ~Zbigniew [77.112.241.*]
    Jak można obdarowywać tortem, tak samo można płacić za zaniżanie kursu.
  • Re: Polna perspektywy part III Autor: bolo7 [77.237.18.*]
    z lewej tysiączki, z prawej tysiączki, coś się zagęściło w arkuszu
  • Re: Polna perspektywy part III Autor: ~kris b [83.21.209.*]
    volter-wyrazy wspolczucia na zrembie.myslalem ze kosiorek jest madrzejszy-emisja bez pp plus opcje menadzerskie-walek w stylu lysego.nie wiesz kiedy bedzie debiut navimoru- bo jesteb b.zainteresowany
  • Re: Polna perspektywy part III Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    szczerze to zremba poszlo duzo u mnie po 1 zl na ostatnie podbitce w listopadzie, za ktore ostatnio dokupilem przeszlo 4 tys polnej ponizej 13:)
    na zremba wracam jak polna bedzie na min 20 a zremb chodzil 50-60
    wlasciwie cala para idzie w polna z mojej strony, to bedzie czarny kon 2011, mysle ze jakbus moze zaskoczyc cala stajania bo przespal ostatnio hosse, zrehabilitowali sie nieliczni typu karku, solek, czarnecki...a reszta krezusow musi gonic stawke i na tym skorzystamy:)
  • JAKUBAS -wierzytelności wobec BRE-OPTIMUS-POLNA-MENNICA Autor: ~Zbigniew [95.40.185.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/825454.html

Wybaczcie moi drodzy inwestorzy, ale z tytułu UDANEJ transakcji nabycia OPTIMUSA mam na karku wierzytelności wobec BRE.
    Musiałem oddać w 30% kotrolę nad FEROCO. BRE kontroluje moje rachunki i firm, w których mam udziały. I jeszcze ten WBK mam do spłacenia.
    Cholera ostatnie dwa lata to musiałem się nieźle nakombinować, aby mnie nie skasowali.
    Jak już spłacę te zobowiązania to wam wynagrodzę tego boczniaka.
  • Zbigniew nie przejmuj się . Autor: ~pijok [79.191.86.*]
    Grunt że wreszcie zająłeś się jakąś robotą....
    z lewej tysiączki, z prawej ... brak tysiączków ... :)
    ...brac to zarobicie tysiaczki:)
    a nawet dziesiątki tysiączków :)
    szkoda, że brakuje chętnych do sypania, z drugiej strony, jak nikt tego nie zasypie, to kupujący będzie musiał (będą musieli) podnosić cenę, tu niektórzy są już tak wymęczeni, że zaczęliby sypać przy 14, a przy 15 to już wielu by się ewakuowało chętnie; a ja czekam i czekam, bo widzę orła cień :)
    z przywoitosci nalezy zaczekac przynajmniej do wynikow za I Q 2011 zeby zobaczyc w ktorym kierunku spolka sie rozwija, nie uwzgledniajac przejec ktore lada moment...:)
  • Re: Polna perspektywy part III Autor: ~Jacek i Placek [85.219.244.*]
    WIDZIALEM ORLA CIEN DO GORY WZBIL SIE NICZYM WIATR POLNA TO JEGO DOM A SUKCES WIDAC W USTAWIENIU GWIAZD :):):):):):):) panowie i panie bedzie dobrze,czas sie ladowac startujemy ;) upupupupu ;p
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.