ciekawe czy wyniki za ten kwartal beda lepsze...zeby to juz zatrybilo i 2011 porzadny zysk potem skup akcji wlasnych w celach inwestycyjnych a nie zeby umorzyc i zycie jak w madrycie:)
Dnia 2010-12-26 o godz. 13:13 ~mis malinowy napisał(a):
> ciekawe czy wyniki za ten kwartal beda lepsze...zeby to juz
> zatrybilo i 2011 porzadny zysk potem skup akcji wlasnych w
> celach inwestycyjnych a nie zeby umorzyc i zycie jak w
> madrycie:)
to ile masz akcji NTTSystem ?
10 tys ? 50 tys? 100 tys? 200 tys ?
10 tyś to takie minimum ?
Oj maluśki, maluśki.
To biednie się czuję wśród nocnej ciszy. Może nie daj boże trza będzie uśredniać w dół to dołączę ilością akcji do establiszmentu ntt.
heeeh ja jestem leszczem jasne ze chcialbym wiecej no ale niestety... stracilem wszystko w czasie tego kryzysu dla rodziny tez stalem sie mniej wartosciowy - obecnie powoli dzieki szczesciu jakos powstaje, nie jest latwo bo to cud ze tu jestem ... po prostu czekam az ktos wiekszy sie tym zainteresuje i skapnie mi tez cos z tego tortu i tyle...
zatem wole czekac z rok i dokupic jak bedzie okazja niz biegac ze spolki na spolke i sie zgrac 2 razy sie uda a 3 w plecy i na minusie... co innego jak ktos ma poarzadna kase to on sam ma po czesci wplyw na to co sie dzieje a ja musialbym ciagle naszczescie liczyc a tak sie nie da a zadna lawica na razie nie wyrazila checi na przygarniecie mnie :)
bardziej ryzykowne spolki ze wzgledy na to ze jestem leszcz i nie stac mnie na stabilne spolki z w20 ktore w skali roku daja kilka procent zarobku to duzo, ryzyko mniejsze ale no niestety nie ten poziom...