To jest jakaś żenująca sprawa. Kunik nieustająco ma księżycowe plany i zero kapitału na ich realizację. Ciekawe, czy PISF wypłaci tą dotację tak małej i niestabilnej firmie? A co będzie jak ta dotacja się skończy?
To znaczy że zaczynają już jutro prace REALNE nad filmem , prędzej niż planowano .
Pokaż mi lepszy sposób robienia biznesu bez gotówki ????
W PAŹDZIERNIKU 2011 (po premierze) jak zaczną spływać miliony na konto , to będziesz inaczej śpiewał ??? a akcje będą już dawno wycenione na zysk z Filmu
To chyba szacunek dla akcjonariuszy, że nie pozbył się kolejnych 4mln. A mógł.
Sam zainteresowany byłem większym pakietem - nie sprzedał !!!!
Trzeba czytać ze zrozumieniem a nie węszyć wszędzie spisek !!!!
me.. , ciu.. - słuchajcie dalej ; macie jak na bank w plecy.
Pisałem, że 10gr okazja!!!
Wszystko co pisałem do tej pory jest prawdą !!! I proszę zawiadomić KNF jeżeli gdzieś skłamałem.
Przed oskarżeniami przestrzegam (bezpodstawnymi) ! OSTATNI RAZ
Wystarczy spojrzeć jakie ma udziały i pomnożyć przez cenę rynk.
spółka nie ma nic i zadłuża sie już na starcie (4 lata startu...). Świetnie rokuje na przyszłość...
Te pieniądze zostały pewnie pożyczone na przylot CHAU CHAU do Polski. Rzeczywiście żenada.
Co będzie, jak CAU CHAU nie spodoba się zespół Platige lub odwrotnie? Ciekawe, jak długo będzie tu CHAU CHAU (każda kolejna doba hotelowa pokrywana z pożyczki...) i czy jeszcze wróci?..
Następnej pożyczki kunik już pewnie nie dostanie i zacznie ostro sypać akcjami. W styczniu kupicie za 5 groli lub niżej.
Ciekawi mnie reakcja PISF. Przypuszczam, iż na tak niepewne przedsięwzięcie dotacja zostanie znacząco zmniejszona.
jak się skończy 400k tego kredytu (a CHAU CHAU zje go błyskawicznie), el quniqo natychmiast zacznie sypać akcjami, bo nikt mu już żadnego kredytu nie da (nie ma pod co, żadnych wartościowych aktywów).
A wtedy będzie mogli nabierać do worów garściami, buahahahahahahah
cała ta sytuacja budzi politowanie. wielkie spółki, holdingi, dzielenie świata i wpływów zeń, człowiek który kreuje się na super hero 3D, a tu okazuje się, że król jest nagi i musi pożyczać drobne na start.
więc nie wąchaj tego i nie bądż dobrym wujkiem,
ps. nieżle tu umoczyli niektórzy, można wyczytać skamlenie w postach
w przeciwieństwie do was ja mam po 5groni znaczny pakiecik i czekam spokojnie na 49g.
czego życzę sobie i mającym akcje.
Dnia 2010-12-16 o godz. 19:35 ~niespokojny napisał(a):
> cała ta sytuacja budzi politowanie. wielkie spółki,
> holdingi, dzielenie świata i wpływów zeń, człowiek który
> kreuje się na super hero 3D, a tu okazuje się, że król jest
> nagi i musi pożyczać drobne na start.