• niech biorą z górnej pólki Autor: ~ryszard [95.50.45.*]
    Ten co ustawia po 1200szt. mnie denerwuje. Jest bardzo dobrze sygnały kupna już powstaja , za niedlugo będzie wyjazd do góry , stochastik tygodniowy jest bardzo wyprzedany wynosi 6 .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~ryszard [95.50.45.*]
    Jakieś gady czymają kurs pomimo że jest wszystko wyprzedane i przed sygnałami kupna .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~bobi [79.163.236.*]
    chyba masz wysoko ten papier by tylko ty tu nagabujesz, inni siedza cicho
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~ryszard [87.116.213.*]
    Kupilem Go po 2.07 , 2.09 , 2.16 . Srednia 2.14 bo zawsze kupuje na samym dnie . Wszystkie spółki miałem z samego dołu . Ostatnio Szar-a po 23gr , a sprzedałem go na samej górce . Wiem ze kupilem po dobrej cenie , ale Go nie puszczają widocznie jeszcze nie kupili odpowiedniej ilości . Po 2.05 zł widzę wzmorzony popyt . Wiem że mam rację, ale jeśli potrwa to jeszcze 2 tygodnie to sprzedam wszystko .
    Stopowania kursu ciąg dalszy , ale już nie długo .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~łysy [195.95.144.*]
    wtopa, wtopa, wtopa...
    To odrabiaj .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~toto [87.96.69.*]
    czlowieku ryszrad ty tutaj analizy widzisz na takim rynku analizy chcesz stosowac analizy techniczne to nie tu , zbyt mala plynosc jest aby analize tu stosowac
    zleci do tej ceny jak tam sobie ktos mam ustawiona
    na tym rynku to czysta mnipulacjia anie analiza t
    Przepraszam ale Jesteś w wielkim błędzie . AT jest stosowana na każdym papierze . Do niedawna tak samo pisali jak TY na Szar-e , wyśmiewając moje teorie . Teraz spółka po 200% wzroscie ma duze obroty . Z technicznego punktu widzenia wysyła pozytywne sygnały . Jedyną przeszkodą jak sobie myślę jest fakt , ze nie jest jeszcze w odpowiednich rękach , jak to się stanie o wzrost jestem spokojny , tak samo jak bylem na Szar-e . W wolnym obrocie jest 21% akcji tj.za 2 miliony zł , jest to pestka dla małej spółdzielni . Jeśli zysk wyniesie 1.5 mil zł wskaznik C / Z będzie okolo 9 .
    Wszystkie spółki jakimi się interesowałem i jakie posiadałem mialy w przeszłosci problemy z obrotami np.TUP przy cenie 15gr sporadycznie jego notowania miały miejsce po 40 000% wzrostu jego obroty oscylowały na poziomie 20mil.zł . Tak więc wzrosty które rodzą się w bólach są najbardziej dochodowe , i tak samo stanie się na EMMERSON-ie , potrzeba tylko wytrwalości . Myślę że dno notowań własnie się uklepuje . Zloty podział fibo wskazuje mi minimalny zasieg wzrostu w przedziale 2.70zł---3.40zł , i wcześniej lub póżniej tam będzie oczym jestem przekonany .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~pestka [195.95.144.*]
    Podobno Emmerson ma zagrać główną rolę w kolejnym odcinku sagi z cyklu "noc żywych trupów".
    To dobrze że jest tak wielu pesymistów na tym walorze , to tylko potęguje mój optymizm .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~dragon [89.78.250.*]
    Dnia 2010-12-18 o godz. 14:41 ~ryszard napisał(a):
    > To dobrze że jest tak wielu pesymistów na tym walorze , to
    > tylko potęguje mój optymizm .
    Rysiu, mordo ty moja jedna, mam dla ciebie radę. Masz parę groszy? ok. To nie rób głupot i nie pakuj ich w to coś, co się jeszcze jakoś nazywa, emmerson chyba. Dużo mądrzej uczynisz jak całą kasę włożysz w kontrakty terminowe, na pół roku powiedzmy. Nie wiesz po której stronie? ok. Ja ci mówię -szorty. Nie wierzysz? To rzuć monetą. Zawsze masz 50 proc. szans że coś zarobisz. Albo będzie dół, albo góra. A na tym gównie musisz umoczyć. Dlaczego? Bo ta spółka już nie żyje, tylko udaje że jest. To cuchnący już trup ten emmerson, mówię ci chłopie. Uciekaj, chroń kapitał. Jest taki czynnik na rynku nieruchomości, który powoduje spustoszenie wśród takich "tuzów" jak emmmmmmmerson. Oni już wiedzą co to jest. a ty jak nie wiesz o co chodzi, to nie kombinuj, bo zmasakrujesz się tylko chłopie. Pamietaj!!!!!!! Emmmmmmmerson to trupppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dragon co do jednego Masz rację ,że będe grał na kontraktach . Ty mi radzisz szorty , a ja Ci radzę przemyśl to , bo według mnie na krótkie mimo wykupienia rynku jest jeszcze czas. Początek stycznia (4 ) , albo ostatnia dekada lutego to dobry moment do otwierania szortów i napewno tak zrobię . Sprawa Emmersona jest dla mnie jasna jesli w tym czasie nie będzie rósł to go sprzedam .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~podatnik [79.163.235.*]
    napierniczacie na wszystko ze trup, nie chce mi sie wymieniac co jest g...em wystarczy poczytac forum co jest co w waszej opini ale nadal wszyscy graja, obrzydzacie a sami wchodzicie ,po co tu jestescie?co was to interesuje czyjas kasa?czy jestescie w stanie dac cynk na spółke co da zarobic?tylko umiecie medzic
    ok. mówisz i masz. Weź Krezusa. W nowym roku 9 zeta osiągnie. 234%. i już. A na tym forum siedzę bo mi takich rysiów szkoda. jak wiem że coś jest trupem śmierdzącym na rynku to dlaczego nie miałbym ludzi ostrzec przed ciężką stratą??? Ja dobry człowiek jestem. A emmerson - jeszcze raz ostrzegam- trupim jadem cuchnie ścierwo jedno na kilometr pod wiatr. Amen
    Dzięki za dobre serce i za rady . O Ryśka się nie martw bo wie co robi . EMMERSON to perła i już nie długo Ci szczeka opadnie z wrażenia . Krezus po 9zł , coś z twoją główką nie tak .
  • Re: niech biorą z górnej pólki Autor: ~Rzecznik Północy [79.184.244.*]
    Dnia 2010-12-21 o godz. 09:12 ~ryszard napisał(a):
    > Dzięki za dobre serce i za rady . O Ryśka się nie martw bo
    > wie co robi . EMMERSON to perła i już nie długo Ci szczeka
    > opadnie z wrażenia . Krezus po 9zł , coś z twoją główką nie
    > tak .
    a ja wam mówie siedzieć na dupie i czekać ! im więcej takich piesków szczeka jak ten tam trochę wyżej, tym lepiej; rynek nieruchomości wiecznie nie będzie stał i teraz właśnie jest najlepszy czas by w niego wchodzić; panowie realizują wszystko co zaplanowali, są nowe biura, są nowe umowy, jest optymalizacja kosztów; zyski są kwestią czasu - proszę sobie poczytać jakiego rzędu mogą być to zyski;
    to tyla
    Jeżeli ja jestem pieskiem to ty kundlem i to jeszcze z paroma epitetami. Nie tylko emmerson ma poważne kłopoty, ale i reszta towarzystwa agencyjno-nieruchomościowego zdycha zwyczajnie z głodu. Powodem jest jeden jedyny czynnik, o którym nie chce mi się pisać, ale kiedyś pewnie mi się zachce. Na pewno nie jest to kryzys albo zastój, bo koniunktura jest w nieruchomościach całkiem ok. Gdy ta fura gnoju zwana emmersonem się tak naprawdę i do końca przewróci, być może załapiecie o co chodzi. To coś nie jest warte nawet 10 groszy, bo to tak naprawdę jest kibel do którego można wrzucać kasę tonami i pociągać za sznurek od spłuczki, ale w biznesie nie o to przecież chodzi. Straty za 4Q wyniosą już nie pół ale całą bańkę. Zauważcie, że emmerson już nawet nie rekrutuje w sieci. Dlaczego? Bo i na to nie ma już paru groszy. Poza tym tylko debil musztruje załogę na tonącym okręcie. Prezio z tych nerw podobno poobgryzał sobie paznokcie do samych łokci i całymi dniami z kibla nie wychodzi. Tak go wzięło bidaczka. Panika na całego. A wy tu gamonie jedne o jakichś wzrostach trujecie. Dramat a nie wzrosty. Koniec i już. Pozdrawiam wszystkie kundle giełdowe. Amen.
    Moje zdanie jest takie kupiłeś na samej górce , a sprzedaleś na dole i krew Cię zalewa ze nie spada dalej ale pierwszy będziesz jak przebije parabolik . Wzrost jest murowany , to kwestia sesji .
[x]
EMMERSON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.