Dnia 2010-12-18 o godz. 14:41 ~ryszard napisał(a):
> To dobrze że jest tak wielu pesymistów na tym walorze , to
> tylko potęguje mój optymizm .
Rysiu, mordo ty moja jedna, mam dla ciebie radę. Masz parę groszy? ok. To nie rób głupot i nie pakuj ich w to coś, co się jeszcze jakoś nazywa, emmerson chyba. Dużo mądrzej uczynisz jak całą kasę włożysz w kontrakty terminowe, na pół roku powiedzmy. Nie wiesz po której stronie? ok. Ja ci mówię -szorty. Nie wierzysz? To rzuć monetą. Zawsze masz 50 proc. szans że coś zarobisz. Albo będzie dół, albo góra. A na tym gównie musisz umoczyć. Dlaczego? Bo ta spółka już nie żyje, tylko udaje że jest. To cuchnący już trup ten emmerson, mówię ci chłopie. Uciekaj, chroń kapitał. Jest taki czynnik na rynku nieruchomości, który powoduje spustoszenie wśród takich "tuzów" jak emmmmmmmerson. Oni już wiedzą co to jest. a ty jak nie wiesz o co chodzi, to nie kombinuj, bo zmasakrujesz się tylko chłopie. Pamietaj!!!!!!! Emmmmmmmerson to trupppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!