Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: niech biorą z górnej pólki

Jeżeli ja jestem pieskiem to ty kundlem i to jeszcze z paroma epitetami. Nie tylko emmerson ma poważne kłopoty, ale i reszta towarzystwa agencyjno-nieruchomościowego zdycha zwyczajnie z głodu. Powodem jest jeden jedyny czynnik, o którym nie chce mi się pisać, ale kiedyś pewnie mi się zachce. Na pewno nie jest to kryzys albo zastój, bo koniunktura jest w nieruchomościach całkiem ok. Gdy ta fura gnoju zwana emmersonem się tak naprawdę i do końca przewróci, być może załapiecie o co chodzi. To coś nie jest warte nawet 10 groszy, bo to tak naprawdę jest kibel do którego można wrzucać kasę tonami i pociągać za sznurek od spłuczki, ale w biznesie nie o to przecież chodzi. Straty za 4Q wyniosą już nie pół ale całą bańkę. Zauważcie, że emmerson już nawet nie rekrutuje w sieci. Dlaczego? Bo i na to nie ma już paru groszy. Poza tym tylko debil musztruje załogę na tonącym okręcie. Prezio z tych nerw podobno poobgryzał sobie paznokcie do samych łokci i całymi dniami z kibla nie wychodzi. Tak go wzięło bidaczka. Panika na całego. A wy tu gamonie jedne o jakichś wzrostach trujecie. Dramat a nie wzrosty. Koniec i już. Pozdrawiam wszystkie kundle giełdowe. Amen.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EMMERSON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.