• Będzie dobrze Autor: ~ryszard [83.68.75.*]
    Przy tej cenie kurs wypadł poza wstęge bolingera na wykresie tygodniowym , To dobrze zwiastuje w przyszłym tygodniu , uważam że coś wzrosnie .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~emmfun [195.95.144.*]
    buchachachachacha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszard [83.68.92.*]
    Ale masz wiedzę .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszard [87.116.213.*]
    Na wykresie dziennym powstała prowzrostowa formacja ( na świecach ) tzw trzy gwiazdy połódnia, poza tym kurs jest poza wstęgą na wykresie tygodniowym , to pewny wzrost w przyszłym tygodniu .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~andzia_pandzia [79.163.225.*]
    to mam brać? czy nie brać?
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszard [87.116.213.*]
    Już rano Ci to mówiłem , gdy byla większa promocja , ale w dalszym ciągu jest cena do brania . Nie kupuj za duzo , najwyzej 10000----15000szt.
    kupiłam tylko 1200 po 2,13 bo tyle chcieli tanio,musze zepchnąć inne a najlepiej zrobić myka bo siedze na AT mam tam duze plecy
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszard [87.116.215.*]
    Muszę przyznzć że w ogóle Cię nie rozumiem , zrozumiałem tyko że kupiłaś 1200szt po 2.13 . Jutro też możesz trochę dokupić do 2.20zł . Myślę że w przyszłym tygodniu będzie miał większe obroty i co za tym idzie wyższe kursy Napisz jakie masz inne akcje , to postaram się ocenić .
    aż boje Ci sie przyznać ale to ja w domu nosze spodnie więc nie pękam,mam Atsenergy, Artefe,Urlopy,Techmex, Premfood i Emmerson, fajnie mam nawalone w papierach :)
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszard [83.68.77.*]
    Droga Aniu obawiam się że nie będe mógł Ci pomóż Powiedz kto Ciebie namówił na te spółki Artefei Urlopy się kiszą ----to wielka niewiadoma . Natomiast Premfood i Techmex nadają się do natychmiastowego wyrzucenia , ten pierwszy fatalny układ świec a drugi to chyba bankrut . a Ats enery nie znalazłem . Aniu masz wybitny dar do ryzyka . Musisz wiedzieć że hossa która trwa prawie 2 lata dobiega końca , może styczeń lub luty będzie finiszem . Postaraj się nie przegrać wszystkiego . Inwestycje w Emmersona traktój krótko-falowo,ale z tego co widzę to najlepsza spólka na zarobek 15% --25% .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~andzia _pandzia [79.163.225.*]
    ryzykantka to ja jestem to fakt, na giełdzie jestem od 3mies i sama daje sobie rade, ja tu nie nastawiam sie na super dorobek ,jedno kupuje ,drugie sprzedaje a co stoi to zamieniam , nie kupuje grubo paperów by móc w razie czego sprzedac z mała strata i odrobic na czyms innym , jutro wywalam urlopy ze strara 350zł a odrobie to na czyms innym,premfood dzis kupiłam troszke by odrobic małe straty i tak sobie kręce siedząc w domku, ale pochwale sie ze jak na razie bilans finansowy sie zgadza, mam swój system który działa ale tak oficjalnie nie powiem jaki,może mam fatalne teraz spółki ale to wynika ze za krótko tu jestem
    Aniu zyczę powodzenia , nie nakłaniam Cię już do kupna żadnych akcjii i do ich sprzedazy . Przepraszam .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~andzia_pandzia [79.163.193.*]
    nie masz mnie za co przepraszać, licze sie z Twoim zdaniem bo reszta postow to dla mnie bełkot, dam rade wyjść na prostą ale nie łam mi teraz serca bo jesteś moim kolegą z giełdy i napewno bede potrzebowac rady od Ciebie
    Aniu zawsze Ci pomogę , bo taką mam nature .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~andzia-pandzia [79.163.193.*]
    do mnie tez mozesz walić jak w dym
    Napisz czy masz zamiar dokupić jeszcze EMMERSON-a . Ktoś usilnie go stopuje , ciągle jest na podazy 1200szt i tam jest ukryte zlecenie . Ustalanie kursu końcowego to też jakiś macher , zazwyczaj 1 akcją . Zmojego doświadczenia zawsze kończy się to wybiciem w tym przypadku będzie to górą .
    jak na razie się wstrzymuje , czekam na ruch urlopów bo moze nie bede musiała sprzedac ze strata a 350zł bedzie na waciki te lepsze :)
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszard [95.50.45.*]
    myślę że w przyszłym tygodniu będzie duzo wyzej , dzisiaj nie dopuszcze do zwaly 1 akcją na koniec notowan
    ja sobie jeszcze dobiore , moje akcje dzis maja wzrosty wiec jak sprzedam to kupie bo rezerwy nie tykam za duzo tu mam w koncu na święta za miast prezentów bedą wirtualne papierki GPW.
    dobrze głowkujesz
    mówiłam już że jest ze mnie bestia :) podoba mi się ten wykres Ryszard-Andzia
    a jest taki wykres?
    no powoli się robi na tym forum
    na innych spółkach też się tak udzielasz .?
    udzielam sie tam gdzie jest moja kasa, nie chdze po forach i nie bojkotuje, nie lubie tych wyśmiewanek jeden z drugiego lub obrzucanie sie błotem, choć czasem sie uśmieje z innych ale nie komentuje
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszard [87.116.214.*]
    nie dopuściłem do spadku kursu na koniec dnia .
    a już miałam do Ciebie uderzyć, co się dzieje :)masz u mnie drinka:)
    Wszystko jest pod kontrolą .
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~grabarz [89.78.250.*]
    Rysiu pysiu analfabeto jeden nie naganiaj ludzi na to ścierwo. Sam ze sobą tu dyskutujesz, to widać. ta spółka już nie żyje, jej nie ma, nie istnieje baranie. Wejdź sobie do ich sztandarowego oddziału nr 1 w atrium na Jana Pawła. Każdemu wolno, o ile trafisz, bo prędzej zabłądzisz, tak się schowali cwane gapy jedne (żeby im klienci d.. za bardzo nie zawracali chodziło chyba).Jest tam sala operacyjna na 25 stanowisk. Nigdy nie jest zajętych wiecej niż 3-4, a po 16-tej puchy całkowite i wiatr hula. Wiesz co to znaczy naganiaczu? To znaczy że zatrudnia się tam 10% tego co by mogło pracować. Albo zajrzyj na: http://emmerson-nieruchomosci.gratka.pl/lista/mieszkania-rynek-wtorny/. Przejrzyj oferty i policz nazwiska agentów. Doliczysz się ich 8 i co miesiąc 4 sie zmieniają. To znaczy, że w miejscu gdzie powinno pracować 50 osób (2 na jeden fotel) pracuje na stałe 4, a kolejne 4 to rotacja miesięczna. Tego po prostu nie da sie skomentować, to tak jakby pisać o zdrowiu trupa. 200 tys. zeta strat miesiąc w miesiąc nie da się długo wytrzymać. Tam nikt już nie chce pracować bo to czarna d... i zerowe zarobki, a koszty własne miesięczne agenta w nieruchomościach to 2000 zeta. Koniec koniec koniec juz blisko więc nie naganiaj, słownik do polskiego se weź i poczytaj jak ci się nudzi.
  • Re: Będzie dobrze Autor: ~ryszrd [95.50.45.*]
    Mozesz wystawiać po 1200 szt. , nić Ci to nieda bo wzrost jest murowany .
[x]
EMMERSON 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.