• Pięknie to zrobili... Autor: ~simon [83.21.53.*]
    Witam wszystkich,
    hmmmm ta partia jest pięknie rozgrywana, kto miał puścić to oddał, kto trzyma to ma i tak trzeba:)
    Jutro wyjeżdżam i wracam 10.12.10 (trochę ponurkować) więc nie będę się udzielał na forum przez ten czas (nie pozabijajcie się, heheh), jeżeli macie jakieś pytania do Pana Prezesa piszcie posty, wrócę, pozbieram i wyślę.

ps. jak na 1,5h handlu to mamy piękne obroty:), oby tak dalej i będzie pozytywnie
    aha, jak uda się dorwać neta to czeknę jak nasz papier
    trzymajcie się!
  • Re: Pięknie to zrobili... Autor: ~Johny [178.56.4.*]
    Dnia 2010-12-01 o godz. 11:02 ~simon napisał(a):
    > Witam wszystkich,
    hmmmm ta partia jest pięknie rozgrywana,
    > kto miał puścić to oddał, kto trzyma to ma i tak trzeba:)
    > Jutro wyjeżdżam i wracam 10.12.10 (trochę ponurkować) więc
    > nie będę się udzielał na forum przez ten czas (nie
    > pozabijajcie się, heheh), jeżeli macie jakieś pytania do
    > Pana Prezesa piszcie posty, wrócę, pozbieram i wyślę.

ps.
    > jak na 1,5h handlu to mamy piękne obroty:), oby tak dalej i
    > będzie pozytywnie
    aha, jak uda się dorwać neta to czeknę
    > jak nasz papier
    trzymajcie się!
    Nie utop się przy tym nurkowaniu, bo kto wyda tą kasę która zarobisz na Trionku :)
    Baw się Dobrze
  • Re: Pięknie to zrobili... Autor: ~mlodziak [77.113.138.*]
    Witam Was. Obserwuje Triona i forum od jakiegos czasu. Wyrazu uznania za fachowosc i klase z jaka tu dyskutujecie. To naprawde zadko spotykane na innych forach. Do rzeczy. Jestem zdecydowany wejsc w Triona tylko mam pytnie jako poczatkujacy. Co byscie zrobili kupili juz teraz czy poczekali bo moze sie zkorekcic do jakies 0.44/0.45. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
  • Re: Pięknie to zrobili... Autor: ~trefl [83.4.188.*]
    nie tylko nie to ! nie rób nam tego... juz teraz nie umiem powstrzymac łez... będzie mi bardzo Ciebie brakowało, pisz jak tylko bedziesz mógł... już tęsknię..
    jak wrócisz zaraz się zamelduj, czekamy...czekamy, tęsknimy i popłakujemy... wracaj simon, wracaj...

ja tutaj wszystkiego przypilnuję duszek pomoze, kanaro juz chyba wywalił bo cisza
    - baw się dobrze !

• Re: Pięknie to zrobili... Autor: ~trader [89.161.15.*]
    bedzie spadal- gorka jest
    będzie rosło - dołek jest i to prawie podwójny...
  • Re: Pięknie to zrobili... Autor: ~mlodziak [77.113.138.*]
    No niezle. 2 Sugestie i obie skrajnie przeciwne. A ja dalej w kropce i niezdecydowany. Hehe. Moze Saimon i Dobry Duch cos podpowiedza? Ale mam pata. Normalnie jak nigdy niewiem co zrobic.
    bo tak na prawdę to nikt nie wie co będzie, fakty sa takie, że firma przechodzi restrukturyzację na razie wszystko idzie zgodnie z planem, wierzymy że nowy ( od maja ) prezes wyciagnie spółke z problemów, jesteśmy tak na pradę bliżej rozwiązania niz dalej, nie podejmuj decyzji na podstawie wpisów na forum, poznaj spółkę sledź co sie dzieje i ... podejmuj decyzje a ryzyko jest zawsze to jest giełda..
  • Re: Pięknie to zrobili... Autor: ~Dobry Duszek [79.110.0.*]
    O ty kolego przejrzałem twoje niecne plany oj nieładnie simon ,nieładnie...niby że jedziesz ponurkować ,a tak naprawdę to jedziesz ponurkować ,aby osobiście pogadać ze "Złotą Rybką" ...che,che... no to ponurkuj też za mnie bo ja nie mam czasu.
    Pozdro

Ps.do mlodziaka sam zdecyduj czy 1-3 gr robią aż taką różnicę.
    Witaj simon!
    W zasadzie ~Szejk zadał najważniejsze pytania ja również o te rzeczy chciałem spytać więc nie będę się powtarzał dodam jeszcze dwa pytania:
    1.Nowy inwestor obejmie 100mln akcji nowej emisji czy te akcje będą od razu dopuszczone do obrotu giełdowego?
    2.Emisja akcji dla dotychczasowych akcjonariuszy z pp została ustalona na 0.20gr ,zatem czy wiadomo już jaki będzie parytet pp do akcji?
    Pozdro
    Kurcze widzieliście jaki mecz !!! szok!!! legendarny juve wtopił...lech awansował ,ale numer...
[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.