Drobnica nigdy nas nie zawiedzie - byle się pozbyć i odetchnąć z ulgą :)
Gdyby nie urosło w piątek 40 % a tylko 10% to by trzymali i jakoś akcje by ich nie parzyły :)
Ale podobno oni także są potrzebni a bez nich giełda nie była by giełdą :)
Dnia 2010-11-29 o godz. 09:30 dampapx napisał(a):
> Drobnica nigdy nas nie zawiedzie - byle się pozbyć i
> odetchnąć z ulgą :)
Gdyby nie urosło w piątek 40 % a tylko
> 10% to by trzymali i jakoś akcje by ich nie parzyły :)
Ale
> podobno oni także są potrzebni a bez nich giełda nie była
> by giełdą :)
Poczekajmy aż wyskoczą mają jeszcze trochę czasu . Zbyteczny balast .
Z drobnicą to tak jest.Nie kupują jak spółka stoi,jak tylko zaczyna rosnąć momentalnie kupują (po 100,500,1000 sztuk).Jak tylko zaczyna spadać jak najszybciej sprzedają (jaką mają ulgę,że sprzedadzą).Za każdym razem tracą i nocami zastanawiają się co to za przyczyna,że nie są do przodu,przecież (ich zdaniem) robią wszystko zgodnie z regułami.To śmieszne ale pewnie większość zdecydowana to przechodziła na początku swych zmagań na giełdzie,ja też.Dlatego też możemy się teraz pośmiać z drobnicy (tak zwanych pucybutów).
Hehe pamiętam te czasy i te nieprzespane noce i pytania "dlaczego znowu mi się nie udało" dobrze że miało się wtedy drobniaki na akcje, ale i tak kupno każdej oznaczało ryzyko "na pewno jak kupię to zacznie spadać jak na złość a jak sprzedam to rosnąć" to były czasy :)
Dnia 2010-11-29 o godz. 09:54 dampapx napisał(a):
> Hehe pamiętam te czasy i te nieprzespane noce i pytania
> "dlaczego znowu mi się nie udało" dobrze
> że miało się wtedy drobniaki na akcje, ale i tak kupno
> każdej oznaczało ryzyko "na pewno jak kupię to
> zacznie spadać jak na złość a jak sprzedam to
> rosnąć" to były czasy :)
Przyznacie panowie , że ktoś umiejętnie rozgrywa karty na tej spółeczce . Bez pośpiechu ,daje możliwość skoczom aby oddali taniej ..
Odezwały się się rekiny z bankiera co od godziny obserwują kurs i piszą o tym jaki to spokój ich odznacza i jacy są pewni kursu :)
PS. i jakie wymiany poglądów o "drobnicy", piszecie o nieprzespanych niegdyś nocach a sami od rana na bankierze siedzicie, grubasy co główkują kto tak kursem steruje.
Dnia 2010-11-29 o godz. 10:13 111496 napisał(a):
> Odezwały się się rekiny z bankiera co od godziny obserwują
> kurs i piszą o tym jaki to spokój ich odznacza i jacy są
> pewni kursu :)
PS. i jakie wymiany poglądów o
> "drobnicy", piszecie o nieprzespanych
> niegdyś nocach a sami od rana na bankierze siedzicie,
> grubasy co główkują kto tak kursem steruje.
Skoro się wyleszczyłeś po 0,86 to miej pretensje do siebie .. A obaczysz co będzie przed 13 ,00 ( a może i wcześniej) ;-)
Gul ci skoczy to murowane ..
Dnia 2010-11-29 o godz. 10:36 ~KING napisał(a):
> Kurwy cioty i cwele gdzie byliscie jak bylo 0.42 gronie ?
> jak wpuszcza pozostale to was zasypia akcjami !!! BUHAHAHA
> !!!
W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji , że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efeberyczne .
Zapomniałeś o cudzysłowie.
Możesz z łaski swojej powiedzieć skąd wziąłeś te mające mało wspólnego z rzeczywistością informacje dotyczące mojego portfelika?
Dnia 2010-11-29 o godz. 11:01 111496 napisał(a):
> Zapomniałeś o cudzysłowie.
Możesz z łaski swojej powiedzieć
> skąd wziąłeś te mające mało wspólnego z rzeczywistością
> informacje dotyczące mojego portfelika?
Informację tę wziąłem z portalu WikiLeaks . Nie zamierzam tu dyskutować o twoich porażkach inwestycyjnych .
Biedna ta twoja główka , że się w niej móźdzek nie zagnieżdził . Bo gdyby był to byś odczytał ten prosty przekaz .
Kupione dzisiaj za 0,89, sprzedane za 0,95 czyli 6,7% w jeden dzień roboczy, to tyle co na tradycyjnej lokacie 1730%
Błyszcz dalej naganiaczu bankierowy
Dnia 2010-11-29 o godz. 11:32 111496 napisał(a):
> Kupione dzisiaj za 0,89, sprzedane za 0,95 czyli 6,7% w
> jeden dzień roboczy, to tyle co na tradycyjnej lokacie
> 1730%
Błyszcz dalej naganiaczu bankierowy
Zapraszam na FINHOUSE!!!!!!!!!!!
Ładnych pare lat temu była spółka ( nie pamiętam jej nazwy teraz to jest Capital Partners ) wzrosła o +5000%!!!!!!!!!!
A człowiekiem , który sprawił to był właśnie akcjonariusz FINHOUSE Paweł Bala!!!!!
I wszystko w temacie!!!!!!
Bedzie wysoko!!!!! nawet.... 40 pln!!!!!!!
Zakładam,że kupiłeś jak piszesz po 0,89 zł i sprzedałeś po 0,95 zł czyli musiałeś kupić do 9:40:00 bo sprzedaż po 0,95 była tylko do 9:40:00.Wychodzi na to,że mogą być twoje tylko dwie transakcje (890 i 10000 sztuk) ale sprzedaży do tej chwili po 0,95 zł było około 8000 sztuk.To co takie kokosy zarobiłeś i nie jesteś tak zwaną drobnicą (bez obrazy!!!)?Zresztą prześledż transakcje sam
http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=7196
Gram tym co mam wolnego, lepsze 6,7% niż 0% na rachunku bieżącym.
Tak wstydzę się że jestem drobnicą, chyba ludziom na oczy się nie pokażę.
Nie każdy jest takim rekinem jak Wy