• REINHOLD - wciąż imponujace obroty.... Autor: ~arlekin [83.23.100.*]
    pytanie kto sypie a kto kupuje - wciąż aktualne???? Ciekaw jestem czy jutro up czy down........ . Pytanie skąd te obroty gdy brak info.... chyba że spekuła rozbujawa szwedów....a może RUBICON skupuje na GPW......
  • Re: REINHOLD - wciąż imponujace obroty.... Autor: bolo7 [85.89.183.*]
    arlekinku drogi, nie widzisz, że była to czyta zagrywka dystrybucyjna? podzieliłem się już wczoraj moimi wątpliwościami co do możliwego dalszego rozwoju wydarzeń; niestety spełniło się dokładnie to, czego się obawiałem przed wejściem tu dziś rano, a więc zeżarcia wczorajszej białej świecy przynajmniej w połowie również na dużych obrotach; przeczytaj więc dalszy możliwy scenariusz, który określiłem w innych postach, skoro zrealizował się idealnie złowieszczy zwiastun tego; szkoda, że nie wykorzystałeś tej podbitki, żeby upłynnić na lokalnej górce trochę papiera... ;)
  • Re: REINHOLD - wciąż imponujace obroty.... Autor: ~Monolit [195.98.70.*]
    Na upartego, to mógł być ruch sam w sobie. Jednego dnia +30% przy pomocy 50k sztuk, a drugiego -15% przy 100k sztuk. Jeżeli ktoś sobie wcześniej tydzień zbierał 20-30k sztuk, to na fali samego "wzrostu dla wzrostu" sprzedał papiery leszczowiźnie. 10% od 80k sztuk - będzie jakieś 80k PLN do kieszeni. Żydowska nauka zna takie przypadki ;-)
  • Re: REINHOLD - wciąż imponujace obroty.... Autor: bolo7 [85.89.183.*]
    miałem o tym samym pisać, moim zdaniem wczorajszy rozruch planowy to było tylko 30-40K, ale ostro, dlatego jak wyposzczona ciżba, po takich spadkach, przy "tajemnicznej" sytuacji z Rubiconem i innymi Unionami zobaczyła, że zaczęło się ostre branie, to łyknęła to pięknie, już sama podbijając na kolejne widły, gdzie później już następowała regularna dystrybucja plus od samego rana dziś, bo dochodziły wygłodniałe leszcze nie znające zbytno tematu, ale zwabione sporym plusem; mi wychodziło, że ktoś se zarobił w prosty sposób spokojnie w krótkim czasie 100 tys. zł, piechotką nie chodzi :)
    juz drugi raz taki manewr w krótkim czasie nie wyjdzie raczej (bez newsa), dlatego spodziewam się powrotu do dalszego staczania się kursu
  • Re: REINHOLD - wciąż imponujace obroty.... Autor: ~Monolit [57.66.78.*]
    Dokładnie tak. Wg mnie leszcze ciągnęli już od +20%. Naprawdę nie rozumiem ten bandy idiotów, którzy wczoraj wzięli wszystko na fixie.

Wydaje mi się, że za taką akcją mógł stać sam Rubicon, czy też jego zausznicy, bo oni rozumieją na wylot sytuację w spółce i się nie bali, że ktoś z właścicieli ich zasypie akcjami ;-)

Poczekajta do lutego, będzie Reinhold kosztował tyle co butelka Coli :-D
[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.