• jak przyjemnie Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    stefciu i kolejny punkcik na dół, żeby nie powiedzieć że na moją korzyść:) jakie to miłe. Stefciu przemyśl sobie co będziesz szczekał ja rozpoczniemy kod 0,1xxx bo to już za jakiś czas. Mówiłem że przyjdzeie czas że narobisz w swojego pampersa i wywalisz wszystko ze stratą. im prędzej zeozumiesz że tak powinienieś to mniej stracisz.
  • Re: jak przyjemnie Autor: ~kleks do apol1976 [87.205.130.*]
    Mieli bodajże zrobić Walne 17.Xi b.r. - cisza w tym temacie?
    Sorry,znaczy mieli odbyc Posiedzenie Rady Nadzorczej. Dlaczego nic nie pisza co i jak zagadali lub postanowili? Co oni wogóle robia oprócz posiedzeń i lampki dobrego wina na posiedzeniu ( oni wogóle mają o czym gadać??????????)
  • Re: jak przyjemnie Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    nie ma obowiązku informować o treści posiedzenia rady nadzorczej.

Poza tym rada nadzorcza nie miałaby się z kim spotkać bo w tym shicie przecież nie ma zarządu.
    moim zdaniem nie mają nic do powiedzenia bo niby co?

podejżewam że kombinują jak przyspieszyć rejestrację dodatkowych akcji żeby je potem wywalić na rynku np. stefankowi który będzie szczał w gacie ze szczęścia że może kupić po 0,2xxx.
    Witam "apol" ! Wiesz,że miałem te akcje od debiutu i straciłem na tym bardzo sporo i jak bym dopadł tego bandytę Tysia ...................szkoda pisać!
    Mimo to pamiętam dokładnie bardzo duże obroty na poziomie 1 zł i tak było do około 0,70
    zł - bardzo duzo papieru tam zostało i nie wierze by oddawali teraz po 0,25 zł (bez jaj)
    Byc może to i spadnie niżej,ale nie wiele. Nie dopuszczą niżej bo już nie ma komu grać.
    Obserwuje ten papier i założę się,że spokojnie spekulacyjnie podejdą najpierw pod 0,50 zł,zawsze tak było za nim spadało.
    Tutaj naprawdę wystarczy pare groszy i masz 0,50 zł za akcje (nie ważne z jakiego powodu,liczy się zasięg)
    Nie spadnie już moim zdaniem,teraz zaczna się bawić spekulacyjnie bo każdy będzie chciał zarobić na święta,tym bardziej ludzie z RN.

pozdro
    być może będziesz tak jak mówisz że podbiją kurs między sobą i zrealizują zysk na święta kosztem np. stefcia - stefciu milczysz i milczysz nie dajesz się sprowokować nic a nic pewnie starta ci się maksymalizuje:)i jeżeli ktoś ich wyczuje i wejdzie odpowiednio nisko i wyjdzie przed realizacją ich zysków to zarobi.

Ale moim zdaniem nikt dysponujący kapitałem spekulacyjnym (czyli znacznym ) oraz inwestycyjnym (czyli jeszcze większym) nie wejdzie w to gówno bo żadnen zarządzający kapitałami jakiej kolwiek instytucji finansowej nie podejmie takiego ryzyka , poza tym kapitalizacja tej spółki jest taka że dla poważnych graczy nawet przy wzrosotach 100% czy 200% osiągnięty zysk jest niczym. Więc pozostają drobni gracze i pereprktywa że odpowiednia ich ilość w tym samym czasie podejmie takie same decyzje (prawdopodpbieństwo zerowe).

A tak na marginesie małe pytanko: czy rozważasz ponowną inwestycję w to gówno? obserwowałem spadek kursu jak byłeś akcjonariuszem tego gówna i pamiętamam.

Więc nie wyobrażam sobie że kto kolwiek oprócz stefana może zainwestować w to złotówkę.
    Duże obroty przy 1 zeta mogły być przecież wywołane sztucznie a akcje chodzić z rąk do rąk, przecież to nc tu nic nikogo nie obchodzi.
    Witam ponownie!
    Oóż wywaliłem to kiedyś po 0,42 zł chyba,ale coś czuję że pójdzie spekulacyjnie teraz i to może sporo bujnąć.Dawno nie było nic pozytywnego i przy dobrym infie może być fajna zabawa.Pole do popisu i gry spekulacyjnej jest spore,więc jest i miejsce w góre spore.
    Nie wiem czy kupię,ale nie twierdzę iż nie kusi mnie. Poczekam az spadnie poniżej 0,20 zł choć osobiście w to nie wierzę by tyle spadło. Papier jest tak "obdarty ze skóry" że hej.
    Kto tu ma oddawać skoro obrót rzędu 25 000 zł (cały dzień!!!),tu nie ma komu oddawac już akcji!
    Qwa,pomyśleć że jeszcze rok temu za 25 000 zł mogłes kupić akcje po 1 zł = 25 000 szt -
    dziś te akcje warte są kurna grosze.
    Uważam po prostu stary,że ten poziom 0,25 zł jest bezpieczny na zakupy mając na uwadze ubranych po 1 zł do 0,70 zł.
    Co by nie podali ,IFY da jeszcze spekulacyjnie zajebi.... zarobić.
    Tak uważam.

Czekam na info i kupuję

• Re: jak przyjemnie Autor: apol1976 [93.105.118.*]
    jak uważasz. dla mnie to są złodzieje kalkulujący prywatny zysk kosztem wydymania innych - np. takiego stefana który cały czas myśli że zarobi. Nigdy nie będą prowadzili działalności operacynej bo są nieudacznikami. Nikt nigdy nie pomyśli o przejęciu tej padliny bo koszty wejścia na nc są dużo mniejsze niż długi tego syfu. Zobaczymy co im biegły rewidnt napisze w raporcie o możliwości kontynuowania działalności której faktycznie nie prowadzą.

Dla mnie to jest jedna wielka wydmuszka.

ALE ALE Stefan może się do nich zgłosisz na prezesika bo widać że mają problem z obsadzeniem tego wakatu.
  • Re: jak przyjemnie Autor: apol1976 [93.105.118.*]
    spojżełem właśnie na kursik i obroty jak na to gówno to całkiem sporo. tymoszka się obudziła i sypać zaczyna albo stefanowi stop się włączył i posypał swoje 2k.
  • Re: jak przyjemnie Autor: ~kleks do apol1976 [87.205.137.*]
    "Apol" - nie potrzeba filozofa tutaj by stwierdzić na dzień dzisiejszy,że IFY warte jest zero złotych.Dopóty nie podadzą czegokolwiek ,że cos robią to na dziś nie robią nic!
    Sprawa jest jasna i czytelna!
    Jednak nie wiemy co się dzieje itd bo nic nie podają oprócz tego,że członkowie w celach komsumpcyjnych wywalają swoje akcje na zasadzie " aby przezyć".
    Spekulacyjnie cena akcji jest "zmiażdzona " ( patrząc przez pryzmat debiutu z ceną 3 zł !!!)
    Nie wnikajmy skąd wzieli te 3 zł i kto to wogóle wpuścił na NC, jest na NC i musimy to zaakceptować.
    Sam Tymoch i jego "swita" mają akcje po 0,05 zł ( załozycielskie) i obecna cena według mnie już zachęca do zakupów,chocby czysto spekulacyjnie. Osobiście już nie traktuję tej spółki powaznie i założę się,że nie ma tu takiego. 100% ludzi pogodziło się z sytuacją i szuka rozwiązania co zrobić by wyjść z jak najmniejszą stratą,bądz to kupić spekulacyjnie i wywalic z zyskiem.
    Nie ma innej opcji i filozofa tu nie potrzeba by to stwierdzic.

Ponadto nie dogryzaj "stefanowi" ,po co mu dogryzać?
    Facet ma swoją koncepcję i wierzy w nią i tyle. Osobiście sam zainteresowany jesteś kupnem czysto spekulacyjnie i nawet Ty nie wiesz kiedy kupić - taka prawda!!!!
    Gdyby tak nie było "apol" to byś nie pisał na forum,proste!!!
    '
    Może się okazać,że faktycznie kurs otworzy się na fajnym równoważeniu i osobiście zakupisz walor z ceną powyżej 0,50 zł bo za nim podejmiesz decyzje o wejściu to już będzie za pózno.Taki swiat!]\
    Nie wolno nabijac się z innych.

pozdro
  • Re: jak przyjemnie Autor: ~kleks do apol1976 [87.205.137.*]
    Jeszcze jedna sprawa - popatrz na kurs akcji ,jak się zachowuje.
    Zauwaz, że ktos bawi się kursem akcji i ciągle tym steruje groszem.
    Stosuje dziecinne sztuczki (jest najwidoczniej cienkim bolkiem,by choć raz poczuc się "giełdowym maczo" ) i bawi (ią) się wymieniając sie akcjami.
    Wystarczy wyłożyć z 60 000 zł i kurs ani drgnie z miejsca,w jedną jak i w drugą.
    Brak poytu wyzwala podaż,nawet tą najśmieszniejszą. Wystawiają sobie na S po wyższych cenach więcej i szukają "jeleni",a nóż ktoś odda troche akcji.
    Ta zabawa odbywa sie przy obrotach tak drobnych,że nawet nie chce się reagować na takie tanie zagrywy.
    Niech się pobawią,zmęczy się koleś lub kolesie to pojada podobnie w drugą stronę (hahha)
    Uwazam,że warto już brac akcje,czysto spekulacyjnie i chyba jutro tak zrobię.
    pozdro
  • Re: jak przyjemnie Autor: ~de [89.79.62.*]
    ruszamy na podój nastu groszy
  • Re: jak przyjemnie Autor: ~do "de" kleks [87.205.137.*]
    Tu może spasc nawet do 0,01 zł bo spółka nic nie robi wogóle,tak przynajmniej wynika na dziś z braku rzetelnych informacji. Czy spadnie na naście groszy czy też nie spadnie - tego nie wiemy!!!!
    Nie wiem szczerze powiedziawszy,czy znajdzie się chętny ,który odda teraz akcje a trzyma od 1 zł .
    Wytrzymał tyle to wytrzyma kolejne pół roku czy tez rok czasu.
    Na sesji widać gołym okiem ,że bawi się kilku kolesi którzy wymieniają się akcjami i zaniżają kurs śmiesznym obrotem,licząc na "jeleni".
    Jedynym zwycięzcą na IFY jest Tymoch,który wywalał akcje po kazdej cenie i zarobił przy tym oddając kase na lokate na spółce.
    Kto tu jest zarobiony?????????- NIKT !!!!!!!!!!!!!!! (nie mówię o tych,którym udało się wejść po 0,30 zł i wywalali po 0,42 zł)
    NIKT!!!!!!!! KTO ODDA AKCJE TERAZ - NIKT !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: jak przyjemnie Autor: ~Grand [83.8.246.*]
    ,,,,,,,,,,dodaję spółkę Infinity do obserwowanych .........@@@@jutro więcej nt.inwestycji w spółkę
  • Re: jak przyjemnie Autor: ~kleks do apol1976 [87.205.133.*]
    Witam w nowym dniu!
    Zasnąłem wczoraj i już nie odpisałem,sorry. Warto moim zdaniem chocby spekulacyjnie zainteresowac sie IFY i za długo leci na ryj i to jest już poziom gdzie warto podkupowac i akumulowac papierek. Oczywiście równie dobrze może spadac dalej ,ale to kwestia juz jasnowidzenia lub pazerności danej osoby.
    Jak czlonkowie RN nie będą nic robic to po prostu zamkną swój majdan i zaliczą elite bezrobotnych a jeśli ktoś obcy usłyszy,że pracowali w IFY na tym zakończą się ich wojarze ze znalezieniem nowych etatów.
    Tymoch to już napewno - byznesmen jeden "z koziej budki'
    Dziś kupuje akcje IFY
    pozdro
    ogólnie masz rację poza jedną sprawą co do moich inwestycji ale zostawmy to.

ok, ze stefanem zaprzestaję. chyba że sam stefek powie że to lubi więc wtedy rozpocznę na nowo.

Kurs obserwuję, wczoraj tylko nie miało na to czasu.

pozdrawiam,
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.