wg mnie tak ale wyzej bo bedzie przymusowe.najlepsze jest oswiadczenie wldz interferii do ceny wezwania-twierdza ze cena jest godziwa-reka reke myje-szkoda slow na to sknerstwo-to po co trzymali tak dobra spolke przez 3 lata na gpw
ja bym czekal.nie wiadomo jak zareaguje urbaniak-a on ma 15pr.siedze w moim bdm pko bp-kolo kolegi ktory ma 40-50 tys.akcji branych grubo wyzej bo wierzyl w ta spolke.podziwiam jego spokoj-na ta chwile nic nie robi.czeka na rozwoj sytuacji.papier jest warty 10-12 zl az dziw bierze ze kghm zachowal sie w tak perfidny sposob-wg mnie sa szanse ze wezwanie po tej cenie sie nie uda/pozdro
jeszcze 7 dni wezwania, ciekawe ile skupiono?
z arkusza zleceń wynika że popyt coraz większy w okolicach 5,6-5-8,
czy zrobią przymusowy wykup? ale do tego potrzebuja mieć co najmniej 90 %,
z braku wpisów na forach wynikałoby że nikt tych akcji nie ma ? więc kto je ma???
Tych akcji ma bardzo dużo inwestorów długoterminowych ,więc nie wypisują bzdur na tym forum ,bo to im jest niepotrzebne.Chodzi jedynie oto ,czy przy skupie ponad 75% mają prawo wycofać spółkę z giełdy nie ogłaszając tego w wezwaniu.
witam widac ze z wezwania nici-pewnie nie osiagneli progu-szukali frajerow-spolka chyba zostaje.hrabowie z kghm nawet nie raczyli podac wynikow wezwania-normalnie ulan bator-ale jest nadzieja-wesolych swiat
Wyniki podane, wszystko jest jasne, KGHM Ecoren sprzedał swoje akcje, wydymali drobnych po niskim kursie i fundusz przejął kontrolę operacyjną nad Interferiami, czyli cel osiągnięty.... teraz kwestia czasu jak pan U. sprzeda swoje akcyjki i mają prawie jak skuteczne wezwanie:)
Dnia 2010-12-25 o godz. 22:21 ~sly napisał(a):
> Wyniki podane, wszystko jest jasne, KGHM Ecoren sprzedał
> swoje akcje, wydymali drobnych po niskim kursie i fundusz
> przejął kontrolę operacyjną nad Interferiami, czyli cel
> osiągnięty.... teraz kwestia czasu jak pan U. sprzeda swoje
> akcyjki i mają prawie jak skuteczne wezwanie:)
Mam całkowicie przecwine wrażenie, przecież poza KGHM Ecoren (co było pewne na 100 %) prawie nikt nie odpowiedział (ok. 3 %), przecież razem duzi inwestorzy mają tylko ok. 80 %, zatem nawet nie maja 90% co dałoby teoretyczną szansę na przymusowy wykup, zreszta prezes powiedział w wywiadzie dla Parkietu że INF zostanie na GPW
gratulacje dla tych co nie oddali.nawet nie zgaduje jaki jest teraz free-float-wyrazy wspolczucia tym co oddali.po oddaniu super medical-spa w swinoujsciu 15 zl-atempo ma byc zawrotne-podobno czerwiec przyszlego roku ale raczej przez zime tego nie zdaza zrobic/pozdro