• czy warto teraz wejść? Autor: ~armourkrk [83.7.195.*]
    wyniki marne za 3 kwartał, ale za 4 dzięki copi na pewno będą niezłe. Kurs się zwalił na 2.10 ale zawsze z takiego poziomu szybko się podnosił do 2,32-2,49. Dziwi mnie tylko obłuda prezesa i że nikt z konkretnych akcjonariuszy z tym nic nie zrobi. Przecież on manipuluje nami wykorzystując do tego nieprawdziwe informacje.
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: ~start [89.230.75.*]
    wsiadac i nie gadac ruszamy na 12zl
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: ~Marek [178.42.62.*]
    Prezes o dziwo zawsze udziela wywadu jak my atakujemy natomiast wiceprezes wtedy sypie manilulacje jakich mało. Macie dostęp do informacji tak nie wolno . Czemu udziela Pan wywiadu w optymistycznym tonie a potem wyniki sa tragiczne a Pan nic nie mowi . Może pora podać się do dymisji, a dla komsji popatrzeć na raczki Vicve Prezesa, a teraz członka Rady. Pewnie szukając analogii zrobicie windę od wtorku ale zapewniam teraz będziecie sami sie bawić. My nie lubimy takich wind z przewagą info
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: ~Marek [178.42.77.*]
    I co prezeski już wasz koniec nikt tego nie chce bawta się albo róbta co umieta Inwestorów trzeba szanować bo od Nas macie 6taniszy pieniądz niż w banku.
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: ~reksio [83.4.46.*]
    ćena bardzo dobra ,2011 tj za rok o tej porze cena kilka razy wieksza ,i bedziesz załowac ,dlaczego tak malo kupiłes .
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: kostrzo [77.254.233.*]
    eh słabo nakręcacie coś na ten wyższy kurs
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: ~Marek [178.42.86.*]
    Syf grają do jednej bramki nie ma korelacji ani z koniuktórą ani z niczym palanty wywaliłem ostatki i mam to gdzieś
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: ~Marek [178.42.86.*]
    Moze i ostro ale panowie wy macie nasz kapitał a wy se robicie co chcecie nam nie potrzeba spektakularnych wzrostów a potem padaczek tylko spokojnego w miarę osiągniętych wyników i po9dpisanych umów wzrostów . Tylko w Waszym imieniu piszę ja to wywaliłem została jakaś resztówka
  • Re: czy warto teraz wejść? Autor: ~Marek [79.185.116.*]
    Sadzę że już wszystkich wypunktowaliście ciekawe co teraz
[x]
B3SYSTEM 0,00% 0,53 2017-04-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.