Jak ty czytasz to info?
"Przed przedłużeniem pełnomocnictwa DM IDMSA posiadał 2 153 193 (słownie: dwa miliony sto pięćdziesiąt trzy tysiące sto dziewięćdziesiąt trzy) sztuk akcji spółki .........
Po przedłużeniu pełnomocnictwa DM IDMSA posiada 2 161 311 (słownie: dwa miliony sto sześćdziesiąt jeden tysiące trzysta jedenaście) sztuk akcji spółki Grupa Kolastyna S.A. "
To w wyniku "sypania" miał więcej tych akcji.
A co do Grzegorzewskiego:
INFO z 3.09 .2010 mówi wyraźnie że Grzegorzewski sprzedał 1 września 500k.
Obecne INFO pokazuje tylko, że od tej pory Grzegorzewski nie sprzedawał. A sypią tylko "pseudo-technicy" gdyż faktycznie w ciągu ostatniego tygodnia techniczny obraz ulegl pogorszeniu.
Zastanawia tylko jedno: jak przeprowadzić coś sprawnie na Walnym jeżeli można liczyć najwyżej na kilkanaście procent wszystkich głosów. Dajmy na to jak uchwalić emisję dla invwestora branżowego? Coraz mniej jest sprzedających akcje czyli gdzieś są one akumulowane. Prędzej czy póżniej ktoś będzie musiał przekroczyć próg 5%.jeżeli będzie chciał cokolwiek zdziałać na walnym.
Nigdy nie wiadomo kiedy się to stanie . Może to być w dowolnym momencie Ale jak się stanie to następnego dnia górne widły. Nie wiecie dnia ani godziny.
0,88 to kolejny poziom Fibo od (61,8 ) od ostaniego poz.wzrostów. naukę analizy tech. nam robią? A co będzie jak tak od 14:30 koszerni na okoliczność GM będą podnosić indeksy?
Te psy łańcuchowe dalej nie pozwolą na wzrost?
co te wały wyprawiają?, nie wiem nikt tego nie widzi?, nikt nie reaguje bo jest więcej takich skurwysyńskich tematów, dobić chcą psychicznie i pokazać swą siłę?
Dnia 2010-11-18 o godz. 15:06 ~kris napisał(a):
> chcą nas wykończyć psychicznie skurwiele widać jak huj
I po co się denerwować? Ja tam ustawiłem alarm w notowaniach na 1.15 i nawet nie śledzę jaki kurs Koli. Po co? Szkoda nerw. A mocno wierzę, że kiedyś wyskoczy mi okienko z alarmem z notowań. Wtedy zacznę obserwować. Spoko.
zapraszam na nowy dynamicznie rozwijajacy sie czat!
www.nagpw.pl zaloguj sie i na czata!
rozmawiaj czatuj o gpw
w razie pytaj kontakt z moderNG gg31084713
zapraszamy
link do czata www.nagpw.pl/czat-klubowy
dzis juz nas obserwuje 50osob !
jest miejsce dla poczatkujacych jak i duzych graczy!
zapraszamy!
A końca zjazdu jak nie widać tak nie widać. do jakiego poziomu przewidujecie zjazd i późniejsze odbicie ktore przecież musi nastąpić. jest szansa na 1 zł 20 gr?