Zgodnie z otrzymaną informacją, przed nabyciem akcji Spółki, na dzień 3 listopada 2010 r. Fundusz posiadał 1.482.235 akcji Spółki, co stanowiło 13,35% udziału w kapitale zakładowym. Akcje uprawniały do 1.482.235 głosów na walnym zgromadzeniu Spółki, co dawało 13,35% udziału w ogólnej liczbie głosów w Spółce.
no ale w sumie do 2% zmiany nie muszą informować wiec mogło tak być.
W dalszym ciągu nie ma info kto wziął reszte.
Ktoś musiał orzekroczyć bo pakiet był ponad 11% w jednym szocie.
Nie wiem może czytają nasze posty na tych i innych forach i się ruszyli ale tak czy siak, po mojemu to info jest sporo spóźnione.
Transakcja była jeszcze w październiku a jest 15 listopada.
Trze badzie ich zjechać za spóźnialstwo.
Tu jest giełda papierów a nie jarmark z marchewką
Oponeo sprzedałem i jestem teraz w Midasie - na chwile obecną niestety liże rany ale mam nadzieje, że wczorajsze wybicie bedzie kontynuowane i dojedziemy do 6 PLN w niedługim czasie
pare miesiecy temu wyszedlem z epl z zyskiem ale dzis powrocilem-na koncowce wziolem po 9.55-choc jutro moze byc nizej.co widze-1spolka broni trendu wzrostowego.2-podala duzo lepsze wyniki niz rok temu-szczegolnie rosna przychody.3czlonkowie wladz firmy dokupuja.4.podpisuja nowe umowy.5.spolka ladnie znosi spadki.6.przede wszyskim pozbyto sie z akcjonariatu nieudacznikow hajdarowisza z jupitera i cale czszescie.7 caly czas dobiera skarbiec tfi.nie wiem tylko jednego kto wlasciwie wzial ten pakiet od jupitera-bo czesc to skarbiec a reszta-ktos cos wie/pozdro