• jest info ale coś mi tu śmierdzi Autor: ~kazek [78.8.104.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=237837&_DocID=447458&_Site=ESPI&_CheckSum=1483801505

Zgodnie z otrzymaną informacją, przed nabyciem akcji Spółki, na dzień 3 listopada 2010 r. Fundusz posiadał 1.482.235 akcji Spółki, co stanowiło 13,35% udziału w kapitale zakładowym. Akcje uprawniały do 1.482.235 głosów na walnym zgromadzeniu Spółki, co dawało 13,35% udziału w ogólnej liczbie głosów w Spółce.

hee?
    czyżby ?
  • Re: jest info ale coś mi tu śmierdzi Autor: ~kaz [78.8.104.*]
    no ale w sumie do 2% zmiany nie muszą informować wiec mogło tak być.
    W dalszym ciągu nie ma info kto wziął reszte.
    Ktoś musiał orzekroczyć bo pakiet był ponad 11% w jednym szocie.
    Nie wiem może czytają nasze posty na tych i innych forach i się ruszyli ale tak czy siak, po mojemu to info jest sporo spóźnione.
    Transakcja była jeszcze w październiku a jest 15 listopada.
    Trze badzie ich zjechać za spóźnialstwo.
    Tu jest giełda papierów a nie jarmark z marchewką
  • Re: jest info ale coś mi tu śmierdzi Autor: ~Grzegorz J [89.231.96.*]
    panowie, na razie poinformowali, ze kupili jeden z pakietów odejmijscie sobie akcje przed i po transakcji

tu mowa o pakietowce 550
  • Re: jest info ale coś mi tu śmierdzi Autor: ~kazek [78.8.104.*]
    CZesc Grześ miło CIe widzieć (widzieć ?) , zgadza sie, czekamy na tą 1,3M .
    Siedzisz jeszcze na oponeo czy wyskakujesz i dobierasz naszą perrełkę ? :)
  • Re: jest info ale coś mi tu śmierdzi Autor: ~Grzegorz J [89.231.96.*]
    Oponeo sprzedałem i jestem teraz w Midasie - na chwile obecną niestety liże rany ale mam nadzieje, że wczorajsze wybicie bedzie kontynuowane i dojedziemy do 6 PLN w niedługim czasie
  • Re: jest info ale coś mi tu śmierdzi Autor: ~kazek [78.8.104.*]
    Grzesiek skomentuj raport, ciekawi mnie Twoja opinia.
    Jakbyś mógł.
  • Re: jest info ale coś mi tu śmierdzi Autor: ~kris b [83.21.189.*]
    pare miesiecy temu wyszedlem z epl z zyskiem ale dzis powrocilem-na koncowce wziolem po 9.55-choc jutro moze byc nizej.co widze-1spolka broni trendu wzrostowego.2-podala duzo lepsze wyniki niz rok temu-szczegolnie rosna przychody.3czlonkowie wladz firmy dokupuja.4.podpisuja nowe umowy.5.spolka ladnie znosi spadki.6.przede wszyskim pozbyto sie z akcjonariatu nieudacznikow hajdarowisza z jupitera i cale czszescie.7 caly czas dobiera skarbiec tfi.nie wiem tylko jednego kto wlasciwie wzial ten pakiet od jupitera-bo czesc to skarbiec a reszta-ktos cos wie/pozdro
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.