Towar stał się wyraźnie deficytowy. Gratuluję wszystkim wytrwałym, którzy wierzyli w papier. Ciekawe czy zarządcy kursu pozwolą jeszcze dziś na trwałą zmianę kodu?
jacy zarządcy co za teorie gdyby tak było to powinien teraz spuścić papier do 20-25zł i by zebrał setki tysięcy bo graczom by puściły nerwy a tak to będzie płącił coraz drożrj i gówno zbierze
siedzę tu od trzech ponad lat . Powtarzam gdybym ja zbierał ( w co wątpię bo raczej nikt nie zbiera tylko gracze krótkoterminowi) spuściłbym kurs i wystraszył spekułę w wolnym obrocie jest z 600t tys akcji . Sorki za błędy klawiatura do wymiany na kompie z którego klikam.
Myślę że free float jest zdecydowanie mniejszy od 600 tys. Sam znam parę osób posiadających po kilka-kilkanaście tysięcy (a mówię jedynie o paru inwestorach z Kraka).
Spuszczanie kursu w takiej sytuacji nie jest już takie bezpieczne - bo można nie odkupić swoich akcji. Spekuła zapewne też się podłączyła - bo technicznie lubi takie spółki. Cokolwiek by nie mówić - fundamentalnie to nadal wycinek realnej wartości.
Ps.Po takim rajdzie zaangażowani w papier wymienią nie tylko klawiatury!
Pzdr.
cd.
dalszy przebieg..........już tym razem ,,milszej,, architektury będzie zależał (zachowanie kursu)
od m.in
co zrobi BGK (może ktoś ma ,,ochotę,, na ich pakiet)
i od zbieraczy(l.mn)
pozdr dla wytrwałych inwestorów
moja wycena godziwa za wytrwałość to kurs >80,00zł
O tym jednym płaszczu i o przekładaniu z kieszeni do kieszeni to dziadkowie tego forum doskonale wiedzą. Mam nadzieję ,że płaszcz jest zużyty i kieszenie niebawem przeszorują się,bo oni robią ciągle to samo. Pozdr. Widzę dużo nowych leszczy ,którzy słabo są zorientowani w sytuacji.::))))
Wlasnie jak obstawiacie wyniki ????
wydaje sie ze cos musi byc na rzeczy ze taka wymiana jest !!!!
Jak faktycznie wyniki beda dobre i przedstawia plan strategi rozwoju to moze byc rakieta nie do zatrzymania!!!
Narazie jest cicho , a wzrosty lubia cisze!!!:D