• raport za wrzesień Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/INFINITY-Raport-miesieczny-wrzesien-2010-2232510.html

te szczekaczka i co ty na to, nawet żadnej liczby nie podali. Ta najłatwiej to zwalić na szczurka ogórka prezesika z pampersem iędzy nogami któregeo już nie ma, reorganizacja ciekawe o co chodzi czyżby o te kilka zafajdanych zdań...bo przecież zarząd był jednoosobowy więc jak go nie ma to pierwszym jest prokurent.

zajęcie akcj w celu zabezpieczenia - może trochę obszerniej bo nigdzie się nie doczytałem kto to zajął? może to tymoszka zachłanna wykorzystuje swoje uprawnienia? a może inny akcjonariusz któremu mało.

Taaaaak i akcje im KDPW zarejestrowało , BRAWO.

szczekaczko będziesz miał swój odpał.

• Re: raport za wrzesień Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    a co z działalnością biezącą? może o złotówkę sprzedaży chociaż więcej?
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~artie [62.111.206.*]
    z czym ? a kto miałby ją prowadzić, tam został tylko prokurent
    czyli utarty schemat : na argumenty zaczynasz bredzić, już ci napisałem że lepiej nic nie mówić jak masz się błaźnić. Jeżeli chodzi o infinity to nie napisałaś nic popartego faktami, nic aktualnego same jakieś takie pierdoły które ci przyjdą do głowy przed szkołą wypisujesz. Weź dziewczynko kup sobie jakiś ciuszek zamiast tracić na ify to się pochwalisz przed koleżankami że to z inwestycji giełdowych.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/INFINITY-S-A-Informacja-o-zbyciu-akcji-przez-Czlonka-Rady-Nadzorczej-2232465.html

bez komentarza, szczekaczko a może to dobrze że sprzedają?kurs odbije do 1 pln?
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~stefan [46.113.53.*]
    członek zarządu i jego marne 40kilo akcji za 12tys zł oddał i co teraz lawina ma być nie rozśmieszaj mnie

• Re: raport za wrzesień Autor: ~VICTORIA [83.23.26.*]
    gołodupcu przestań się ośmieszać taniej już nie będzie ...victoria
    Stefanku nie członek zarządu bo zarządu nie ma w spółce po rezygnacji prezesika szczurka ogórka z pampersikiem a członek rady nadzorczej ale dla ciebie to nie ma znaczenia bo pewnie nawet nię czujesz różnicy w tych funkcjach. Sprawdź w ksh - jeżeli wiesz co to jest ksh, a nie jest to postać z twojej ulubionej kreskówki ani z filmu dla dorosłych.

Rozumiem stefanku że nawet jak kurs będzie po 1 grosz to ty dalej będziej pierdo...lił swoje o odpale.

Mówiłem ci że weźmiesz mo 0,3x ioddasz po 0,2x jak na prawdziwego wyleszczonego leszcza przystało.

PRZYKŁAD RASOWEGO LESCZE TO stefanek vel kasa vel krakus i inne.
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~stefan [188.33.6.*]
    jak oddam to Cię chętnie poinformuje ale znacznie wyżej co Ci się w głowie nie mieści, a czy będzie to za rok czy dwa to mam na to czas, pomijam fakt, że wtedy nie będziesz już bluzgał na tym temacie bo będzie Ci głupio
    za rok czy za dwa bardzo... fajne i mądre takie, powodzenia.

Oddasz poniżej 0,3xx ja tylko spadnie poniżej tej barieiry i jeszcze w gacie narobisz przy okazji i cieżko zarobione pieniążki w wakacje na zbieraniu truskawek gdzieś w europie przepadną.
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~stefan [46.112.141.*]
    jesteś dla mnie zwykłym dzieciakiem a jak będę inwestował mój kapitał to nie twój biznes, każdy decyduje sam więc nie mów mi co mam robić ... więc weź zabawki i wypierdalaj do piaskownicy
  • Re: raport za wrzesień Autor: apol1976 [93.105.118.*]
    właśnie nerwy puszczają jakie to przyjemne szczekaczko. robię kupkę na twoje inwestycje LESZCZU.

kupuj infinity kupuj i zarób się na tym.
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~apollo [195.245.68.*]
    kupuj kiedy krew się leje !

ale uwaga tu już chyba poszedł k a u, bo kre w spuścili z 1 zł do 40 gr

teraz faktycznie to leci na 15 gr
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~VICTORIA [83.23.26.*]
    panowie zapraszam na blog Jana Brykczyńskiego ............apol przeczytaj uważnie i sam wyciągnij wnioski ,samym obrażaniem nic nie zyskasz!!!
    i jeszcze jedno
    czy posłuchałeś ?
    znajac życie to nie ! a z 5gr mozna było tyle wyciągnąc
    Jeszcze jedno na koniec ,jak skupowaliśmy Maximusa po 30xxgr kilku frajerów cały czas pisało jak to na kilka groszy spadnie a tu zong ZETA w kilka sesji zrobiliśmy !!!!
    apol chłopaku czytam te twoje wpisy i żal mi ogromny ale nie ciebie tylko twojej rodziny bo musiałes im zgotowac straszny los będąc tak złym człowiekiem
    z poważaniem EFI
    a co to za słowo "zong" rozumiem że z komiksów to wyczytaliście.

wystarczy mi że czytam blog nafukanej tymoszki.

moja rodzina ma się dobrze i nawet czyta to forum.

nie jesteś w stanie albo nie potrafisz odczytać mojej drwiny z tego gówna infinity, nigedy nie miałem nic do ludzi ktorzy inwestuja na giełdzie ale do złodzieji którzy w dokumentach informacyjnych opisują cele emisyjne a potem za trzy miesiące je zmieniają albo zapominają że wyemitowanych akcji jest więcej niż npisali w dokumencie informacyjnym albo mówią że nie sprzedają a sprzedają akcje albo którzy wciskają ciemnotę że w przyszłym roku spółka będzie miała 5 mpln przychodów przy 2 tys przychodów w tym roku nie lubię i nie szanuję więc gardzę i obrażam. Natomiast ludzie którzy mimo tego co napisałem wcześniej kupują akcje tego gówna i w sytuacji gdzy nawet rada nadzorcza sprzedaje i bredzą do tego o jakimś 1 złotych po prostu nie rozumiem ale to przecież ich kasa więc niech robią co chcą.

Tymoszka oszukała ludzi a ten cały brykczyński ze spółką może sobie wypisywać co chce od komunikacji z rynkiem jest ESPI. Ale tacy jak ty łykają te brednie.
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~VICTORIA [83.23.110.*]
    zapamiętaj raz na zawsze ty to mów do matki i tyle w temacie
    rozumiem siłę twoich argumentów. jak nie wiesz co powiedzieć to nie mów wcale a nie bredzisz coś o rodzinie, matce itd. sierota czy co.
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~tokken [81.190.217.*]
    a główny sprawca zawiesił działalność na swoim blogu - komentarza żadnego nie przepuści chyba, że napiszecie:

"Panie Piotrze trzymam za Pana kciuki i nie się Pan nie przejmuje sforą ujadających "akcjonariuszy".

wtedy komentarz się pojawi i jeszcze go Tymoch dokomentuje :))))

sprawa Solaris Gate to jeden z największych przekrętów na naszej giełdzie.
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~CDMPKOSA [83.23.110.*]
    a ja wykupiłem dwuletni abonament w Solaris Gate jedyne 97zł za dwa lata ,no inwestorzy chyba to dla was nie problem wszak z tego co tu czytam to zarabiacie grube miliony hahahahahaha .
    ale do rzeczy TERAZ TWORZĘ WŁASNĄ HISTORIĘ !!!
    za kilka lat zrozumiecie co przegapiliście na starcie -życie tylko wtedy ma sens,kiedy się je przemienia po trochu w coś,co jest poza nami.
    pamiętajcie
    W życiu najpierw na wszysto jest jeszcze za wcześnie,a póżniej-po prostu-jest już zwykle na wszystko za póżno !!!!!!!!!!!
    Ludzie lubią komplikowac sobie życie ,jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane!!!!!!
    pozdrawiamy w szczególności aplo pesymistę od urodzenia
    buziaki
    kolego albo koleżanko (po "buziaki" mam jednak nadzieję że koleżanko) dziwna jesteś, na początku szczekasz potem pozdrawiasz. Rozumiem, że jesteś jedną z nielicznych osób w tym portalu bo zakładając że ich przychody za 2010 (według ostatniej oficjalnej informacji) wynoszą 2 120 pln to (zakładając że wszystkie przychody pochodzą z abonamentu) użytkowników jest ok 2120/97=21!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Myślę że to ci wszystko mówi o potencjale tego gówna - 21 UŻYTKOWNIKÓW - więc nie uważam się za żadnego pesymistę ale za realistę a za dwa lata po solaris będziesz miała już tylko wspomnienie i stratę do odrobienia.

Cikawy jestem co te 21 osób w tym gównianym portalu robi, może opiszesz zalety tej SPOŁECZNOŚCI. wymieniacie się jakimś doświadczeniami fotkami czy coś takiego?

Po nikach jakie używasz rozumiem że twoim marzeniem jest pracować u jakiegoś maklera ale jężeli będziesz inwestować w takie gówno to nikt cie nie zatrudni :)

• Re: raport za wrzesień Autor: ~CDMPKOSA [83.11.118.*]
    ostatni raz napiszę synku tak abyś z rana poczuł się dowartościowany,napisz nam jedną spółkę na której zarobiłeś kilka złotych?a zdrugiej strony jakbyś wiedział do kogo piszesz to szczenaci szczena opadnie do porannej kaszki którą właśnie jesz.,
    zaobserwowałem pewną zależność na każdy argument zaczynasz bredzić coś o swoich inwestycjach giełdowych. kup sobię jakąś kieckę i pochwal się koleżankom że to z zysków z inwestycji giełdowych to przynajmniej zostanie ci jakiś majątek trwały w postaci szmaty a tak wszystko wtopisz.
    Myślę że dzieli nas bariera lat bo rozmawia się z tobą jak ze studentką z pierwszego roku.

• Re: raport za wrzesień Autor: ~stefan [188.33.155.*]
    apol i jak mija dzień nadal popijasz tą herbatę bo nie mogę doczekać się kiedy ją skączysz i zaczniesz dalej wróżyć z tych fusów

twoje dotychczasowe gadanie na kurs nie ma jakoś wpływu, więc zacznij działać lepiej bo chętnie dokupię jeszcze niżej
    dzień mija nerwowo.
    a poza tym to ja nie wróżę tylko czytam fakty a potem je analizuje i do tego na pewno moje gadanie nie będzie miało nigdy żadnego wpływu na kurs jakiejkolwiek spółki a jeżeli tego nie zrozumiesz to będziesz wypisywał głupoty tak jak to robisz cały czas stefanku.
  • Re: raport za wrzesień Autor: ~stefan [109.243.232.*]
    miło, że czytasz i jesteś taki rozsądny

przypomnę Ci tylko, że to giełda a nie "Przeczytaj mi mamo"

udanego dnia gdziekolwiek masz ten swój portfelik
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.