czy macie akcjonariusze odczucie wpisow na bankier hurt-detala osoby podstawioej wszystko negujacej i ponizajacej nas a ja sobie tego nie zycze ,zeby okreslam mnie ktos mennczennikiem bo to moja prywatna sprawa jakie akcje mam a ten debil komentuje nas codziennie
sporo biedak wtopił ,wywalił wszytko na dołku bessy ,dlatego się odbija jak pingpong ,należy go traktować z przymrużeniem oka ,bo psychikę ta strata...zryła mu nieodwracalnie ,dlatego przeklina kurs,bo ma cały czas nadzieje po 25groni odkupić ,dajcie mu spokój...sam się wykończy z czasem
czytacie akcjonariusze zapewne i forum bankier i wiecie ,ze mamy hurt-detala upierdliwego i trzeba pomyslec co z tym fantem nalezy zrobic, zeby nie zasmiecial naszego forum gdzie my chcemy dyskutowac na temat spolki a on zawlaszczyl nasze forum nie majac akcji czekam na propozycje i mysle ,ze nie jestem odosobniona
re złoz doniesienie do spolki, sadu, prokuratury, policji, ew.prezydenta RP ze jest taki hurt-detal co wyraza swe opinie na forum i ktorego spolka W SPOSOB PERFIDNY OSZUKALA!!!!! i dalej robi innych w bambuko i jest bezkarna!!!!!!!!!!! albo napisz do bankiera zeby mnie kasowali jak łamie regulamin...