Jak rosło tak szybko to ok. Mała płynność i takie windy będą raz w jedną raz w drugą Ale skoro sa to chyba ten co to robi spodziewa się ceny zdecydowanie wyższej i nie dba o to na dzisiejszy dzień
jak rosło szybko? ...zobacz sobie na wykres , po każdym znaczącym wzroście pompa w dół ..czarne świece, że aż nie chce sie wierzyć , że dzień wcześniej brali jak leci ....tu dymają małych i robią z papiera klozet bo w zasadzie kto będzie chciał brać papier mimo dobrego infa jak scenariusz się powtarza jota w jotę , wzrost , a potem nawet podbitki nie ma tak dla ściemy tylko walenie w dół ....zobacz jak zachowują się inne spółki po dobrych informacjach są krekty , ale nie praktyczie całego wzrostu i to dzień po dniu ...nie straciłem na tym papierku , ale wirtualny zysk i to ładny poszedł się je....ć
co to ma oznaczac , przeciez to jakies jaja , jedne dzien wrostu i zaraz spadek ogromny spadek , to jaks manipulacjia akcjaimi , o co tu chodzi??
wrsot nagly i zaraz spadaek tez nagly i to jaki silny spadek
co to jest , ??
no ale przeciez ostanio spadalo wiec oodleszczenie juz bylo
i znowu wyskok i spadek i tojak znowu odleszczenie , po co to odleszczenie
jak to wszytko rozumniec , moze jaks madry Pan mi to wytlumaczy ,
coja mam teraz zrobic kupilam niesprzedalam bo bylam w pracy , w tym czasie
czy mam to trzymac?? gdzie to spadnie znowu ,kupowalam moze nie na szczycie ale po 2,50 co tu robic w jeden dzien zeby tak spadlo m dlaczego po co takieodleszczenie jest
po co to, jesli dobra jest firma to sie kupuje i powinien jaks popyt stale byc
a tu nagle tak ispadek , to po co ktos kupowal aby na drui dzien spedawac??
Co nikt nic nie pisze. udajecie że nie Macie akcji. jeszcze Macie ale poniżej 1,80 to już chyba wszyscy Oddacie a my cierpliwi. Wicek specjalą szkołę kończył żeby dobrze dmuchać leszczy