• Pytanie do prezesa Polnej Autor: pijok [77.254.119.*]
    Jak leci...?
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    prezes zajety siorbaniem walora
    wg mnie jakusowi chodzilo o przeniesienie polnej do ligi okregowej trampkarzy chyba:)
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: ~Prezes [83.31.209.*]
    Dorogije Inviestory, Wsio budiet horoszo, nado żdat, nie słuszajtie spamierow, Zbigniew chocziet togo samogo, on mołodiec i nam wsiem chocziet pomość. Ja uczius polskobo jazyka i napiszu wam jeszczo raz. Akwizicyja budziet
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: bolo7 [85.89.183.*]
    nu haraszo, tolka w katorom gadu? - nie marszcz się prezio, nie nazywam Cię gadem, tylko ten ruski taki odwrotny od polskiego, a po litewsku nie umiem, Ty chyba też nie, no może spróbuję:

Spółkas Polnas tedufraj zaworas!

dobrze? znaczy się: haraszo?

handel na Polnej stał się mieżdunarodnyj, jak na bazarze w Taurogach...
    winnetou, czy mam już zbierać opał na zimę?
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: ~winnetou_gda [94.78.189.*]
    Trzymaj Bolo to co masz, usiądź spokojnie w fotelu i czekaj. Polnej i jej gotówce krzywda się nie stanie - młody o to zadba. Co ma wisieć nie utonie, a co ma wzrosnąć to urośnie. Optymiści i entuzjaści zawsze wygrywają, pesymistom dziękuję za udany zakup po średniej cenie 12,5 zł.
    mam świadomość tego, że ryzyko defraudacji w Polnej jest stosunkowo niskie, śpię zupełnie spokojnie zważywszy, że nie kupiłem tych akcji po 18 zł, jak to się nałapało co poniektórym rok temu (ale ich chyba już tu dawno nie ma); pytam, bo nie wiem, czy nie zajrzeć tu dopiero na wiosnę, bo nudno się strasznie robi na kursie...
    nie chcę być natrętny - co do jasnej cho....ery z tym niedźwiedziem? czyżbyś się starzał winnetou, bo on sobie hasa niemalże bezkarnie :) czy to tylko taka zasłona dymna? ;)
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: ~pol-przem [83.0.143.*]
    Wczoraj przeszła spora pakietówka za ponad 0,5 mln zł po 8,15. Może to początek większego ruchu?
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: ~Hektor [91.145.179.*]
    Wreszcie jakieś konkretne branie z prawej! A może to nowy prezes uwierzył w swoje możliwości i kupił akcje hi hi??
    w sumie na rynku dzisiaj ładnie się zrobiło i mogło to wpłynąć na minimalnie większe zakupy, zobaczymy co w następnych dniach ;)
    a niedługo wyniki
    Ale jaja dziś na polance.
    Ale co się dziwić! W arkuszu S do 15 pln akcji jak na lekarstwo
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    ja tu widze od kilku dni na polnej jakies grubsze zlecenia-choc probuja to zbijac.pisalem niedawno ze jakubas faworyzuje na razie energopol i to sie sprawdza.zakonek pol roku temu obiecywal ze przejecie nastapi na przelomie 3 i 4 kw.a w koncowce roku mialy byc rozstrzygniecia waznych przetargow-a jak jest-widzimy-jak dlugo jeszcze-a swiat ucieka hossa w pelni-czy jakubas jest slepy
    ....nawet będąc w tvn cnbc nigdy nie wspomni o polnej . Redaktorzy też w pytaniach omijają te jedyną jego spółkę . Zależy chyba mu na tym, ale co kombinuje???
  • Re: Pytanie do prezesa Polnej Autor: pijok [83.22.175.*]
    ...jestem załamany . Skończyły się moje poniedziałki ...
[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.