• następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~max [95.49.93.*]
    Wyprzedaż działek idzie na całego- następnych dwadzieścia pare milionów może zasilić konto spółki. Widać że zdecydowanie EPD odchodzi od budowania domków a skupia się na swojej podstawowej działalności. Mam nadzieje że wyniki za IIIQ będa OK i czekam na info o zawarciu tego kontraktu na te ok.200mln zł-mam nadzieje że tym razem prezes nie da plamy. Wiem co powiecie , ale obecny kurs jest b.niski i czekam na znacznie wyższy.
    Z drastycznych wypowiedzi zdesperowanych forumowiczów mozna wyciagnąć wniosek że może byc tylko lepiej.
  • Re: następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~copoile [81.219.29.*]
    Również uważam że gorzej już przecież być nie może, a to co się dzieje jest wyraźną grą pod skup akcji... :] Dlatego postanowiłem przetrzymać ten bardzo trudny okres co najmniej do najbliższych wyników i ukazania się informacji o kontraktach na przyszły rok.
  • Re: następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~anty "boss" [87.99.113.*]
    Listopad to ostatnia okazja aby akcjonariusze wreszcie byli zadowoleni z EPD i polityki pana prezesa. Cała nadzieja że ta cisza na to wskazuje a i kurs jest przynajmniej jakoś trzymany do ruchu w górę. Niestety dobre informacje z Katowic muszą być skorelowane z planami najwiekszych akcjonariuszy i nie trzeba chyba przytaczać o kogo chodzi.
  • Re: następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~Antoni [83.3.244.*]
    Nie bądźcie naiwniakami, jakie dodatkowe pieniądze z działek. Kto to kupi, w takich lokalizacjach? Przeanalizujcie to trochę. Takie parcele sprzedaje się w zupełnie inny sposób, mając przygotowany projekt, a nie wystawia na sprzedaż via strona firmowa EPD. Co do przychodów na poziomie 200 mln zł z kontraktów zagranicznych, to prezes H. znowu pokazał jakim jest "wybitnym" matematykiem, ale ma szansę na Nobla, bo udowodnił w wywiadzie, że 140 mln, które wpadnie do firmy na dwóch ze zlecenia z Alstomu Stuttgart, to prawie 200 mln zł (powiedział właściwie "kilkaset milionow"). Idealny kandydat na ministra finansów, przy dużym deficycie. 300 mln sprzedaży, na przyszły rok, a co z obietnicami o sprzedaży 500 - 700 mln? Zobaczycie, że jak skończą Baltic Arenę, to wyniki nie będą fajne. Ja się wyprzedaję z tego papieru, wyżej już nie będzie.
  • Re: następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~goornik [83.12.191.*]
    Też tak myśle. Pora pożegnać się z akcjami, zanim polecą na samo dno.
  • Re: następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~makI [82.177.118.*]
    TWOJE PIENIADZE TWOJE AKCJE RÓB Z NIMI CO CHCESZ. JA JESTEM INNEGO ZDANIA I SADZE ŻE TERAZ JEST NAJLEPSZY OKRES DO KUPNA EPD BO JEST TANIO. ALE KAZDY INWESTUJE JAK CHCE.
  • Re: następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~leon [78.133.231.*]
    Generalnie średnia z opinii na forum odnośnie EPD nie jest dobra jak widać. Jeszcze gorzej oceniana jest polityka prezesa Hołdy. Potwierdzeniem kurs. Podsumowanie ? Spółka z perspektywicznej spadła na psy. Ale trzymam do raportu. Liczę na te zapowiadane kontrakty i dobre wiadomości. Nie wierzę, że nagle zrobiło się źle. A kurs to inna historia.
  • Re: następnych paręnaście milionów wpadnie do kasy Autor: ~drobny ciułacz [217.98.85.*]
    zmiana prezesa nie wyszła tej spółce na dobre
    miała być owocna wspólpraca z PBG
    zamiast nowych kontraktów jest wiele obietnic i coraz gorsze wyniki
[x]
ENERGOPLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.