Nie sugerowałbym się analizą techniczną na tej spółce, chociaż każdy ma swoje sposoby i własne strategie, trzeba to docenić. Po długotrwałej konsolidacji są zawsze dwa wyjścia albo wyjście z trendu spadkowego w którym tkwimy już jakiś dobry okres w trend wzrostowy albo pogłębienie spadków. Jestem optymistą ale staram się też kierować własnymi doświadczeniami i mimo tego że teraz kisimy się jak ogóry w zalewie to jestem przekonany że ten okres czekania zaowocuje i będziemy zbierać plony. Oczywiście to jest tylko moje zdanie i wszystko leży w rękach zarządu. Bądźmy dobrej myśli…
to jest tak , napier wyciaga sie kapialod ludzi sprzedajac im jaks tam akcjie smieci
po 4 zlote bo tak chyba koszowaly, dla siebie oczywscie po 1 zloty albo nizej
wiec jak wchodza na gielde akcjie to te bandy zlodzieji z roznych spolek
wywalja akcjie i ich rodzinki bo maja przeciez za grosze
a ludzi pasa akcjiami ktore sobie wymyslli i cena ktora tez sobie stowrzyli
takogolnieo akcjiach pisze
wprzy padku tej spolki to jest ciekawe zjawisko m bardzo ciekawe zjawisko malo spotykane na gieldach spolka sobie tak tkwi w trendziebocznym mega czasu
ale to , nie jest tak ze sobie tak jest samocznie w trnedzie bocznym
tutaj dziala takie sily ktorym zalezy na tym aby tak bylo ,
i teraz jest kwestja czy robia te sily pwolna dystrybucjie czy akumlacjie
ja tych akcji niema , ale ma za to duze doswiatczenie w szykaniu takiejprawdy
wiec wybicienastapi do gory , dlaczego??
dlatego z jak wybicie mialo by nastapic w dol juz downo by sie to odbylo
i naspila by dystrbucjia z wyzszych poziomow
podpompowaniekursu odpowiednio i wtedy dystrybucjia
dlaczego
dlatego ze ta banda ktora za tym jest wykorzystala by dobra sytuacjie na gieldzie
i wywalila by papiery po dobrej cenie pompujac walor
tak by bylo logicznie i w dobrym czasie
a tutaj nikomunie zalezy na tym wiec , trzmaja walor w rydzach az w pewnym momecie
uznaja ze teraz jest czas na pompowanie , czym wieksza w czasie akumulacjia tym wiekszy zasieg wybicia taka jest zasada , dlaczego tak jest>??
ano dlatego ze banda ktora za tym jest i czesto stosuje takie praktki , ona zbieradlugo
bo ma czas i wie ze i tak zarobi 200% procent czy wiec
wiec oni zawsze maja czas . ty nie wiesz wiec czasmu niemasz i sie martwisz co dalej
ale oni sie nie martwia codalej bo oni znaja czas kiedy to bedzie w jakim czasie
a wiec moga sobie akumulowac nawet 3 lata a w czwartym roku zarobia 300%
i to moze w jeden miesiac byc i sie ustawia odpowiednio
tak dzila sie na wiekszisci walorow dlugo dlugo nic a potem wystrzal
czasmi 2 sesjie wystrzalu ale i to wystacza bo jak na takim wystrzale sie ma 50% raz czy dwa razy w roku to nie jest przeciez zle ,tak
dlatego jak mozna zaobserwowac na gieldzie to walorki sie wybijiaja 3 sesjie
a potem dlugo dlugo niema juz nic i znowu za pol roku wyskok 2 sesjie
i znowu dlugo niema nic , tak dzilaja bandy zwaniakow ktorzy sie wyspecializowali w takim dzialniu na tej szulerni nazywa gielda rynek ,smiechu warte jak to jest rynek
tu niema zadnego rynku tu jest tylko szulernia mafia i inne elementy
pozdrawiam toto
A ja myślę, że zarówno Kurki jak i Skyline czy ten Singh zostali przewałowani przecież oni nie sprzedali jakiś dużych pakietów akcji, a tych po 1,5 wzięli ograniczoną ilość. Koniec końców mogli je sprzedać po 4,5 na początku wejścia na giełdę, a teraz mają akcyjki warte 1,15 i żadnych perspektyw na wzrost. Skyline wyszedł z interesu już jakiś czas temu. Gdzie tu szanse na wzrosty, w jakich baranich jajach siedzą? Chyba w leszczowej ikrze... BUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHA HAHAHAHAHAAHAHA
No dobra, jedziemy dalej. Po co zamykają spółki córki? Tu nie mam pomysłu żadnego. Są przecież firmy co skupują takie spółki, taniej i prościej? Content
Value S.A., kolejny ciemny szemrany interes. Kolejne pytanie, co z inwestycją w Duchnowie? Z tego co piszą w raportach wynika, że kupili jakieś 2,6 ha za 1,5mln
Wychodzi 70tyś za ar dobra cena, ale tam się miało coś budować, jakiś projekt był i pozwolenie na budowę. Cóż kasa z emisji jest zabezpieczeniem kredytu na bierzącą działalność, a to nie idzie dobrze. 8 balonów straty, ojoj, dla takiej spółeczki to giga forsa, to się może źle skończyć. A webtradecenter sprzedali komuś(komu???), po czym od razu razem wygrali przetarg(patrzcie na raporty), hehe tak się kręci lody, niestety akcjonariuszom pokaże się tylko straty.
A jaką część rynku zawojowali? Na portalu aukcyjnym jest 20 laptopów NTT i 624 laptopy lenovo. Liczby mówią same za siebie.
Ja tam czekam aż będzie plajta, wtedy będzie jak na optimusie.
NTTSYSTEM RB 30/2008 Podpisanie umowy na budowę budynku produkcyjno-magazynowego - realizacja celu emisyjnego
2008-09-06 00:22
Zarząd NTT System S.A. informuje, że w dniu 5 września 2008 r. do Spółki wpłynęła podpisana przez Przedsiębiorstwo Budowlano - Montażowe inż. Włodzimierz Zdziarski umowa dotycząca realizacji przez tę firmę budynku produkcyjno-magazynowego dla NTT System S.A. w miejscowości Zakręt, gmina Wiązowna w stanie "pod klucz", za wyjątkiem robót zewnętrznych, przyłączy oraz dwóch wind towarowych.
Całkowite wynagrodzenie z tytułu wykonania przedmiotu umowy wynosi 4.600.000,00 zł netto, bez opłat za roboty dodatkowe, nie objęte umową.
Termin rozpoczęcia robót ustalono na dwa dni od daty otrzymania pozwolenia na budowę i przekazania placu budowy.
Maksymalny termin zakończenia inwestycji ustalono na 12 miesięcy od daty rozpoczęcia.
Kary umowne: - Wykonawca zapłaci zamawiającemu karę umowną:
- za opóźnienie w realizacji i oddaniu przedmiotu umowy w wysokości 0,1 % wartości przedmiotu umowy za każdy dzień opóźnienia w stosunku do terminu umownego;
- za opóźnienie w usunięciu wad stwierdzonych przy odbiorze w wysokość 0,1 % wartości elementu dotkniętego wadą za każdy dzień zwłoki.
Dni opóźnienia są liczone od daty uzgodnionej na usunięcie wad.
Zamawiający zapłaci Wykonawcy karę umowną za zwłokę w podpisaniu protokółu odbioru poszczególnych etapów robót w wysokości 0.1 % wyrtości wykazanej w protokóle za każdy dzień zwłoki.
Strona odstępująca od umowy z przyczyn leżących po jej stronie zapłaci odstępne w wysokości 5% wartości umowy. Suma wszystkich kar umownych dotyczących jednej strony nie może przekroczyć 7% wartości przedmiotu umowy.
Umowa została zawarta na warunkach rynkowych.
Zarząd Spółki informuje, że między emitentem i osobami zarządzającymi lub nadzorującymi emitenta a
Przedsiębiorstwem Budowlano - Montażowym inż. Włodzimierz Zdziarski nie występują powiązania.
http://pl.wikipedia.org/wiki/NTT_System nie wiem na ile wiki jest wiarygodna
dziwne ze akcjonariusze nie maja PODSTAWOWEJ wiedzy na temat spolki kompletna dezinformacja ciekawe tylko w jakim celu?