A ja myślę, że zarówno Kurki jak i Skyline czy ten Singh zostali przewałowani przecież oni nie sprzedali jakiś dużych pakietów akcji, a tych po 1,5 wzięli ograniczoną ilość. Koniec końców mogli je sprzedać po 4,5 na początku wejścia na giełdę, a teraz mają akcyjki warte 1,15 i żadnych perspektyw na wzrost. Skyline wyszedł z interesu już jakiś czas temu. Gdzie tu szanse na wzrosty, w jakich baranich jajach siedzą? Chyba w leszczowej ikrze... BUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHA HAHAHAHAHAAHAHA
No dobra, jedziemy dalej. Po co zamykają spółki córki? Tu nie mam pomysłu żadnego. Są przecież firmy co skupują takie spółki, taniej i prościej? Content
Value S.A., kolejny ciemny szemrany interes. Kolejne pytanie, co z inwestycją w Duchnowie? Z tego co piszą w raportach wynika, że kupili jakieś 2,6 ha za 1,5mln
Wychodzi 70tyś za ar dobra cena, ale tam się miało coś budować, jakiś projekt był i pozwolenie na budowę. Cóż kasa z emisji jest zabezpieczeniem kredytu na bierzącą działalność, a to nie idzie dobrze. 8 balonów straty, ojoj, dla takiej spółeczki to giga forsa, to się może źle skończyć. A webtradecenter sprzedali komuś(komu???), po czym od razu razem wygrali przetarg(patrzcie na raporty), hehe tak się kręci lody, niestety akcjonariuszom pokaże się tylko straty.
A jaką część rynku zawojowali? Na portalu aukcyjnym jest 20 laptopów NTT i 624 laptopy lenovo. Liczby mówią same za siebie.
Ja tam czekam aż będzie plajta, wtedy będzie jak na optimusie.
BUHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
NTT Baranie JAJCA S.A.
BUHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA