Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NTT kosmiczny spodek

A ja myślę, że zarówno Kurki jak i Skyline czy ten Singh zostali przewałowani przecież oni nie sprzedali jakiś dużych pakietów akcji, a tych po 1,5 wzięli ograniczoną ilość. Koniec końców mogli je sprzedać po 4,5 na początku wejścia na giełdę, a teraz mają akcyjki warte 1,15 i żadnych perspektyw na wzrost. Skyline wyszedł z interesu już jakiś czas temu. Gdzie tu szanse na wzrosty, w jakich baranich jajach siedzą? Chyba w leszczowej ikrze... BUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHA HAHAHAHAHAAHAHA

No dobra, jedziemy dalej. Po co zamykają spółki córki? Tu nie mam pomysłu żadnego. Są przecież firmy co skupują takie spółki, taniej i prościej? Content
Value S.A., kolejny ciemny szemrany interes. Kolejne pytanie, co z inwestycją w Duchnowie? Z tego co piszą w raportach wynika, że kupili jakieś 2,6 ha za 1,5mln
Wychodzi 70tyś za ar dobra cena, ale tam się miało coś budować, jakiś projekt był i pozwolenie na budowę. Cóż kasa z emisji jest zabezpieczeniem kredytu na bierzącą działalność, a to nie idzie dobrze. 8 balonów straty, ojoj, dla takiej spółeczki to giga forsa, to się może źle skończyć. A webtradecenter sprzedali komuś(komu???), po czym od razu razem wygrali przetarg(patrzcie na raporty), hehe tak się kręci lody, niestety akcjonariuszom pokaże się tylko straty.
A jaką część rynku zawojowali? Na portalu aukcyjnym jest 20 laptopów NTT i 624 laptopy lenovo. Liczby mówią same za siebie.

Ja tam czekam aż będzie plajta, wtedy będzie jak na optimusie.

BUHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

NTT Baranie JAJCA S.A.

BUHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NTTSYSTEM 0,00% 9,88 2025-10-03 16:45:57
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.