korekta w marszu, a nie w locie z tego wyszła ;) leszczyna obsiadła, leszczyna odpada, no ale chyba nie wróci z powrotem do 12 zł, żeby ukisnąć tam przez długie miesiące? winnetou, jaja sobie robisz, nie śpij, bo niedźwiedź znów wstaje ;)
mam nadzieję, że w weekend wykorzystałeś sytuację, że kurs znalazł się dosyć szybko powyżej 14, bo jak nie pójdzie w najbliższym czasie info o przejęciu, to trzeba będzie czekać najwcześniej do wyników, żebyś znów mógł się napić :) no bo czy możemy tu się spodziewać jakiegoś newsa? np. że to Polną chce ktoś przejąć? czy to jest teraz już realne według Was? chyba za tanio na razie dla Jakubasa?
A jak Machine do tego dojszłeś ?
Sądząc po obrotach , to raczej była "wywałeczka" ...
cieszy mnie powrót "poniedziałków", jest w tym jakaś metoda...lecz nie mam pojęcia ...dlaczego...???
Jedno jest pewne jak urośnie to będzie na forum cisza a jak spadnie oszołomy będą ujadać bardziej .
I tak mnie dziwi że ostatnie ruchy kursu nie spowodowały większego napływu tych wszystko wiedzących i wujków "dobra rada"
Od kilku lat te same zapowiedzi: "chcemy awansowac do wyzszej ligi, chcemy cokolwiek przejac zeby podrasowac wynik papierkowo, chcemy to i chcemy tamto. A wiara naiwniakow jest wprost olbrzymia :D
..i jakaś flaszka wpisowego nie zawadzi. A odnośnie polanki to widać zainteresowanie papierem i usilne starania odebrania akcji od - właśnie -od kogo??