• Dzisiaj znowu dzień świstaka ? Autor: ~Flacha [195.20.110.*]
    Od kilku sesji obserwuję ten sam scenariusz na EPD. Rano wystrzał w górę i stopniowe osuwanie się przez cały dzień w dół aż na koniec sesji mocny zakup ustawiający kurs delikatny ruch w jednym z kierunków.
    Ciekawe jak długo to potrwa.
    Wszystko to dzieje się przy dużych jak na tą spółkę obrotach.

Czy dzisiaj znowu będzie dzień świstaka ? ;-)
  • Re: Dzisiaj znowu dzień świstaka ? Autor: ~^^2 [213.227.87.*]
    trochę to pachnie dystrybucją.
  • Re: Dzisiaj znowu dzień świstaka ? Autor: ~piter [78.133.231.*]
    Niestety teoria Flacha sprawdza się co do joty. Moim zdaniem ktoś komuś pozwala załadować portfel. I nie bez kozery powiem, że są to duzi gracze EPD.
  • Re: Dzisiaj znowu dzień świstaka ? Autor: ~^^2 [213.227.87.*]
    No szkoda bo z rana gdy było 4,0 oczyma wyobraźni widziałem już fajny proporczyk na wykrresie EPD z zasiegiem 4,4 :((
    a tak ....
    oby tylko nie doszło do ponownego testowania minimów
  • Re: Dzisiaj znowu dzień świstaka ? Autor: ~piter [78.133.231.*]
    a prezes na pytanie pb.pl "czy nie uważa Pan, że kurs tak perspektywicznej spółki jak Energomontaż Południe jest manipulowany" milczy jak zaklęty. Bo co ma powiedzieć, że nie jest ? Skoro jeden duży gracz z drugim umawia się i trzymają kurs za pysk ? I jedni i drudzy wiedzą kiedy moment nastąpi, że odepnie się smycz. Na razie nie ma podstaw, bo nic nowego EPD nie zaklepało do nowego portfela. Od dłuższego czasu cisza jak makiem zasiał.
  • Re: Dzisiaj znowu dzień świstaka ? Autor: ~nikt [95.48.44.*]
    Nie chcę wysnuwać teorii spiskowych, ale zastanawiam się czy specjalnie od dawna nie słyszeliśmy informacji o nowych kontraktach, żeby przypadkiem kurs nie poszedł za bardzo do góry zanim się ktoś nie obkupi.
  • Re: Dzisiaj znowu dzień świstaka ? Autor: ~copoile [178.36.35.*]
    Ja uważam że EPD z rozmysłem nie bierze od jakiegoś czasu mało znaczących zleceń, gdyż przymierzają się do dużych kontraktów przy budowie nowych bloków i raczej pewne że prędzej czy później jakiś dostaną. Chociaż w porównaniu z ub. rokiem zatrudnienie wzrosło o ponad 100 pracowników fizycznych to i tak Firma nie jest aż tak duża i jednak moce przerobowe mają ograniczone aby brać wszystko co podleci.
[x]
ENERGOPLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.