• gdzie znaleźć cennik ? Autor: ~mf [77.113.13.*]
    Gdzie kupić produkty tej firmy.Na stronie infinity nie mogę znaleleźć cennika.Chciałbym przechować materiał genetyczny dla potomnych.
  • Re: gdzie znaleźć cennik ? Autor: ~aerg [195.150.61.*]
    Niestety nie kupisz..firma sie specjalizuje w sprzedaży akcji na NC i nic więcej nie robi....Możesz soie kupic ich akcje i zotawidc dla potomnych bo wiekszego pozytku z tego papieru nie będzie... za kilka lat te akcje będą skupowane przez muzea jako ciekawostke fnasową.... pomyślec że ktoś za to jest w stanie zapłaci więcej niż 5 groszy... fenomen finansowy....
  • Re: gdzie znaleźć cennik ? Autor: ~Michał [81.219.99.*]
    Pewnie zapłaciłeś i to słono skoro interesujesz się tą spółką :))))))))))
  • Re: gdzie znaleźć cennik ? Autor: ~artie [62.111.206.*]
    a ja nie zapłaciłem i nie miałem zamiaru, a interesuję się od ostatniego poniedziałku, gdy przypadkiem przeczytałem o tych kubikach i multispacach. Czytam z zapartym tchem newsy, czytam starsze i nowe dyskusje i nie jestem w stanie uwierzyć że KTOKOLWIEK kupił jedna akcję. Ale widać się pomyliłem. Mam znajomego psychologa, który po lekturze idei tego przedsięwzięcia powiedział że to jest temat na trzy doktoraty 1) o autorze 2) o inwestorach którzy uwierzyli i kupili 3) o jakości systemu edukacji i jego wpływie na młodych ludzi, których doprowadzono do stanu takiego że uwierzyli i kupili. Wydaje się że jeśli ktoś zainwestował w akcje i stracił pieniądze nie jest bez szans, bo może wystąpić (albo rodzina) o odszkodowanie do Ministerstwa Edukacji, bo doprowadzenie do takiego stanu, że ktoś na poważnie porusza się w augmented reality synergizujących portali tworzących kubiki to "poważny uszczerbek na zdrowiu".
  • Re: gdzie znaleźć cennik ? Autor: ~Michał [77.255.101.*]
    Artie - musiałeś niele zamoczyć - jak chce Ci się pisać takie głupoty, Na giełdzie inwestorzy kupuja kompletne bankrutybo na nich mozna nieżle zarobić. Pamietam chyba mostalzab - bankrut pzrekraczajacy dwukrotność majątki - był po 50 gr, a za kilkamiesięcy o 7 zł. A więc powoli z tym prognozowaniem i wysyłaniem do lekarza - jakoś jest po 40 gr i nikt nie chce sprzedawać, a ja prognozuję, że będa drożej kupować - przekonasz się doktorze z bożej łaski :)))))))))))
    Oczywiście że na bankrutujących spółkach można zarobić, jeśli posiadają coś co inni mogą wykorzystać. Czy to co piszesz sugeruje że Infinity dysponuje jakimś majątkiem ? :)
    Zaznaczam że przez "majątek" rozumiem - dobra ruchome i nieruchomości, prawa autorskie, technologię... słowem... COKOLWIEK.
    Poza tym don't worry - doktoratu pisał nie będę, za dużo zachodu by to zrobić porządnie, za mało zysku. Psychiatria i psychologia mnie pasjonuje tylko jako amatora.
    komentarz że jest po 40gr i nikt nie chce sprzedawać jest mało trafiony, bo jeśli akcje ma np. 8 osób z tego 5 które się nawzajem znają, to tzw. kurs może się kształtować dowolnie i nawet "nie spadać". Nie brałeś takiego układu akcjonariatu pod uwagę ?
    Jeśli uważasz że to nieprawdopodobne przyjrzyj się obrotom spółek na NC - 2000, 5000 PLN, no, w porywach 12 tys. czasami. To są obroty ? Kto je robi... 3 osoby na krzyż. Chyba że inwestorzy "atakują pakietami" po 5 PLN.
  • Re: gdzie znaleźć cennik ? Autor: ~Michał [77.255.101.*]
    No fakt, że tylko 8 osóbposiada akcje tego to nie brałem pod uwagę -bo to nierealne i tyle. W obrocie jest 4 miliony 900 tyysięcy akcji, a dzis tylko w przedziale40-44 gr na sprzedaży znajdowało się przeciętnie 30-40 zleceń na łączną sumę około 150 tysięcy. A więcmiędzy bajko można włożyć Twoje spekujacje o 8-miu inwestorach. A zresztą niedługo zobaczymy co dalej - ja obstawiam wzrosty na przekór wszystkim malkontentom...
  • Re: gdzie znaleźć cennik ? Autor: ~de [89.79.62.*]
    38 - 39 gr
    kierunek jazdy dół
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.