• Polna - Lista obecności. Autor: coolturalny [217.171.61.*]
    Po długim czasie witam forumowiczów.

Kto tutaj jeszcze siedzi? Zbudujmy liste obecności?

Ja wytrwale przechowuje akcje, a co mi tam.... okrągły pakiecik leży i czeka na lepsze czasy.

Pozdrawiam.
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: pijok [188.123.192.*]
    ....Siedzi...?
    Chłopie , gdyby nam w "Biedronce" zamrozili płace , to dzisiaj byłbym już zasuszony.., Polna u mnie zalega a nie wywalę jej gdyż nie mógłbym nadawać na mojego idola Jakubasa ...
    Tak więc jestem i uważam że :
    Jakubas musi odejść...
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: raf-24 [83.20.183.*]
    Obecny ( zniesmaczony , wkurzony i obojętny na wahania kursu )
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: bolo7 [85.89.183.*]
    wpadam na chwilkę, zajrzę później, oczywiście jestem :) i raz na jakiś czas rzucam okiem na spokojną konsolidację (a'la kiszonka) notowań Polnej po tym, jak wykres przebił w górę linię dłuższego oporu ;)
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~xawery [85.222.86.*]
    Ja bym to raczej nazwał listą hańby, ale nie bijmy leżącego :)) 100% antywskaźnik. Oprócz Polnej typowe "perełki" TWA: HDX, MOJ, IDM, RAF, dalej niestety pamiętam. Pozdrawiam i chętnie usłyszę choć jedną poprawną prognozę szacownego TWA.
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~pijok [79.185.150.*]
    Nawet xawery jest , eda za to brakuje , nota bene razem z xawerem dzierżą Ponara...
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~adamsp [93.159.37.*]
    Cześć Panowie !

Ja oczywiście obecny i oczekujący na lepsze czasy.... które miejmy nadzieję nastąpią.

Pozdrawiam wytrwałych kolegów i szanowne grono szyderców...

adamsp
    ... szanowne grono szyderców, z którego jednej osobie tegoroczne upały przyćmiły z lekka trzeźwość myślenia, bo ta podpisała się swoim innym nickiem, czyli "xawery", choć pisząc z komputera nadającego IP "85.222.86" powinna była podpisać się "Basia" ... ;)

już niedługo kończą się wakacje
    a Polna zacznie akwizycje
    lecz akwizycja to nie ochłoda
    bo kursowi kopa doda :)
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~roberto [89.78.108.*]
    No to jeszcze Jethro i mamy komplet na pokładzie. Jesień nasza!
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~xawery [94.75.70.*]
    Bolo, ty jesteś prawdziwym paranoikiem. Wszędzie agenci Jakubasa, Basie itd. A teraz pokaże Ci prawdziwie magiczną sztuczkę. Uwaga!
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~xawery [85.222.86.*]
    Cudowna zmiana IP! Masz zagwozdkę na najbliższy rok.
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~xawery [97.74.144.*]
    Specjalnie dla Ciebie postaram się jeszcze bardziej. Magiczna teleportacja do USA! Widzisz, nie można ufać nikomu. A tak na serio to dokształć się trochę co to jest IP, że czasami dziesiątki tysięcy osób mogą mieć ten sam początek IP, a niektórzy korzystają z kilku połączeń internetowych.
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~pijok [188.123.192.*]
    W porządku już . Xawery wyluzuj , Tak prawdę mówiąc to dlatego sobie z ciebie dworujemy gdyż świetnie się do tego nadajesz...
    zgadza się xawery, że zmienne IP to jedno; to tym bardzije oznacza, że pewna prawidłowość w tym zakresie daje do myślenia - mianowicie przez kilkanaście miesięcy, przy tej ogromnej, jak to uważasz, zmienności akurat pod IP 85.222.86 pisał osobnik, który podpisywał się na tym forum jako "Basia" i akurat nikt inaczej się nie podpisał - przypadek? przy tej Twojej zmienności powinniśmy widzieć coś innego, nieprawdaż? I co dalej? Przypadkowo akurat na to właśnie IP, zarezerwowane - przy tej "ogromnej" zmienności - do tej pory wyłącznie dla "Basi" po przerwie akurat podisałeś się Ty. Przypadek? Teraz już wszystko jest jasne: swego czasu, jak osobnik o nicku "Basia" przestał radzić sobie z polemiką z innymi uczestnikami forum, ni stą ni zowąd przyszedł jej (racze: mu) z pomocą nikt inny, jak niejaki "xawery", który oprócz wychwalania Basi, pisania na jej temat niemalże hymnów pochwalnych, zaczął ujadać na drugi głos (pierwszy to oczywiście niejaka "Basia"). Wniosek jest prosty: pamiętasz gościu, jak stwierdziliśmy gremialnie, że ta cała "Basia" to musi być facet? Otóż informuję Ciebie, że bardziej do Ciebie pasuje właśnie męski nick xawery, tak więc przestań od tej pory facet pisać jako rzekomo 2 różne osoby, ok?
    Nie mam zmiennego IP. Skorzystałem po prostu z zapasowego połączenia internetowego, co Ci prawie wprost napisałem. Boże, może nie jest jeszcze za późno na leczenie, spróbuj coś z tym zrobić :).

Teraz przeprowadź prosty eksperyment. Wpisz 85.222.86 w Google. Zobaczysz ponad 150k rezultatów. Przeprowadź skomplikowany proces umysłowy i pomyśl ile osób musi mieć taki sam początek IP. I nie kompromituj się więcej. Ponawiam apel do TWA, proszę o potwierdzoną jedną poprawną prognozę w całej waszej historii.
    nie pisz oczywistości o zmianie IP,bo jest też coś takiego jak rachunek prawdopodobieństwa: takie IP widziałem wiele razy (dobrze je zapamiętałem...), a więc jak wytłumaczysz, że przy setkach postów na tym akurat forum akurat to IP podpisywane było akurat jednym nickiem i żadnym innym !? zasada zmienności w tym przypadku nie miała racji bytu, po prostu z tego IP pisze tylko jedna i wyłącznie osoba i wszystko na ten temat "Basiu"... choć wolę nazywać Cię "xawery", bo to jest bliższe zgodności płci

jak tam Twoje inwestycje w przeciągu ostatnich miesięcy, na czym skroiłeś taką kasę, pochwal się!
    http://lmgtfy.com/?q=%2285.222+86%22+site%3Abankier.pl

Ta, jedna i ta sama osoba. Ponad 12k postów i dziesiątki nicków.Nie chce mi się tłumaczyć więcej, że nie jestem wielbłądem. I tak nie przyznasz się do błędu, choć napisałeś nieprawdę w poprzednim poście co Ci pokazałem czarno na białym. Z większych sukcesów (>>100%) to Amica i Aton-HT. Teraz zwiększam powoli zaangażowanie w Vedii, zobaczymy co z tego będzie.
    ja jedno, a Ty drugie -nie twierdzę, że takie IP nie mają inne osoby, bo jak npiasłem, widziałem je właśniepod innymi nickami natomiast ja piszę o występowaniu tego IP akurat na forum Polnej - nie dziwi Cię, że przez klkanaście miesięcy nikt inny się nie pojawił o takim początku IP, a jak się omyłkowo podpisał, to akurat Ty, ze swoją specficzną historia bytności na tym forum i wspierania Basi???
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~germany12 [86.63.119.*]
    co masz idioto do idm ??????
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~Volter1970 [195.205.39.*]
    skoncza sie jazdy na optimusie i energopolu
    to jakubs sie zajmie nami i chyba bedzie lada moment grzaneczka na polnej
    zapalniki
    1) przejecie
    2) wyniki
    3) AT, cos sie powinno lada moment zaczac dziac
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~jacek i placek [217.7.136.*]
    witam, troche mnie nudzi ta stagnacja ,ale jak zawsze pelen optymizmu i oczekuje na winde;pozdrawiam wszystkich
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~Stały snaiomy:) [94.78.185.*]
    Bolo ma rację; xawery i basia + parę innych nicków to jedna i ta sama osoba - pacan nad pacany, który nie potrafi sam myśleć, tylko powiela ruchy innych. A później tylko pretensje, pretensje i jeszcze raz pretensje:)
    co racja to racja :) a póki co ładnej konsolidacji ciąg dalszy, zapowiada raczej jakieś większe wybicie (rzecz jasna w górę), ciekaw tylko jestem, czy nie obędzie się bez zmyłkowego, chwilowego zanurkowania poniżej 12 zł...
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~ed [85.119.21.*]
    to ja tez jako jedna i ta sama osoba moge napisac, ze xawery bardzo blyskotliwie wykazal, ze bolo7 ma wybitne kwalifikacje sledcze, predysponujace go do nowej partii tworzonej przez Z Ziobre z A Maciarewiczem pod patronatem J kaczynskiego
    to Ty ed już nie wytrzymujesz i tak dzisiaj sypiesz akcjami? ;)

no właśnie, pozdrów współdemonstrantów w czasie Twojej najbliższej warty nocnej pod Pałacem :)
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~ed [85.119.21.*]
    zgadza się, jesteśmy z innych frakcji, Ty - z teczkowej, jak widze przeswietlasz kazdego, kto zabiera glos na forum
    przesadzasz, nie nazwałbym tego prześwietlaniem, jedynie zwracaniem baczniejszej uwagi i jeśli już, to dotyczy to największych trolli tego forum ;)
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~xawery [213.138.251.*]
    bolo, przyznaj szczerze kto miał rację odnośnie Polnej? Ja czy Ty? Moja prognoza oscylowania wokół 11,50 sprawdziła się w 100%. I prawie wszystkie inne też. I nazywasz mnie trollem? Żałosne. Dzięki ed za wyrazy uznania ;)
    Bolo, poszukaj czy ktoś na forum nie pisze jeszcze z Madery ;). A nuż widelec Basia też wyjechała :). Bądź czujny wobec wrogów Polnej!
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~pijok [83.11.145.*]
    xawery
    no muszę Ci pogratulować . Jak sam stwierdziłeś - przewidziałeś . Mam prośbę :
    "przewidź" jeszcze dla mnie (w tajemnicy przed innymi użytkownikami) liczby w Lotto na najbliższe losowanie . Strasznie mnie suszy a na Polnej popadnę w anty-alkoholizm ...
    Postawię Ci , może nie pół-królestwa , ale pół litra z pewnością.
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~xawery [82.154.23.*]
    Użyłem słowa "prognoza". Zarabiania na giełdzie polega na próbie prognozowania kursu pijaczku. Twoja kpina jest równie celna co twoje typy na giełdzie.
  • Re: Polna - Lista obecności. Autor: ~pijok [79.191.85.*]
    xawery
    Taka jest różnica między nami , że Ty się ,między innymi , mną przejmujesz,
    a ja mam cię głęboko w ........................zderzaku.
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.