Na wykresie świecowym po wczorajszej duzej swiecy z dlugim dolnym knotem tworzy się formacja trzech gwiazd poludnia. Najprawdopodobniej jutrzejsze zamkniecie bedzie lekko ponizej dzisiejszego, a notowania w ciagu dnia nie przekracza dzisiejszego minimum. Oznacza to wygaszanie trendu spadkowego. Wyglada na to, ze wybicie wystapi dopiero w okolicach 31 sierpnia pod wyiniki.
Na moim wykresie z fusów ułożyła się dziwna figura, takie coś w kształcie świecy w środku a po bokach płasko. Ciekawe co to może być, ...? A jak głaskałem szklaną kulę, to czarny kot asysta, zamiałczał 3 razy i ogon złożył w tzw. figę !!! A temu wszystkiemu przewodziło jedno pytanie: czy będzie lepiej?
Sknerus sprawa wyglada jasno. Skoro kot przy analizie z fusow zamialczal Ci 3 razy to ani chybi za 3 sesje bedzie wybicie. Teze ta moge dodatkowo potwierdzic udanym tarotem mojej tesciowej. Takze na pewno bedzie lepiej:)
Marubozu się za bardzo nie sprawdziło. Dziś to raczej doji. To mogłoby oznaczać zwrot, ale obroty mizerne. Tak czy owak jesteśmy blisko istotnego wsparcia na poziomie 20zł. Ten poziom, zwłaszcza jeśli spojrzeć na wykres tygodniowy jest również podstawą trójkąta zniżkującego. Jeśli kurs się od niego odbije, tak jak to miało miejsce na początku maja mamy otwartą drogę w okolice 22,50, jeżeli natomiast poziom 20zł zostanie przebity, to spadki mogą być poważne. Nawet w okolice 14zł.
naprawde wierzycie w te japonskie bajki dl amalych chlopcow?Gdybym wzial za nie 100tys zl moze bym uwierzyl .Zasada jets prosta" 7 % w dol i tniesz straty jesli nie masz jej pozegnaj ten biznes.
Smiecie cz 50 i9da w gore dobre spolki spadaja to jest gielda najtrudniejsza gra jaka wymyslil czlowiek i trzeba byc przygotowanym na kazda okazje.
Gdybym bral po 5 zl tez bym puszczal wiec sie gosciom nie dziwie specjalnie.
Za miesiac dwa wejde z kasa może cos drgnie w ku gorze.
L U D Z I E !!!!! ..... mój czarny kot zdechł a czarna czarna kula się wzięła i rozbryzgła na wiele, wiele kawałków!!! I co ciekawe, to kawałki te zebrane do kupy dają wielokrotność cyferki 10. Na teraz naliczyłem ich : 40... !!! Czyli jadziem ludziska na 40zł. Pozdro.
L U D Z I E !!! ...wicie, że tak mnie coś wzięło by se zagrać w bierki s kobitom.Nie zbyt często se w to gramy, ale... dziś ...samo se tak wyszło. I wicie..!?!? Trzymam se te bierki w łapach... i trzymam... troche se nimi potarmosiłem...i rzuciłem na blat. I wicie co sie stało..? Bierki się wzieły i posypały po stole. I był mój ruch w tej rundzie. Jużem miał brac widły z bierków, ale się wziąłem i powstrzymałem, bom obaczył coś jakby napis. Patzre se i głowizna z gałami idzie mi od lewa do prawa po stole. I wicie co...tam sie wzięło i napisało było samo...? P A G E D U P. Wziąłem byłem i zamarałem w besdechu. Nawet ślina w gębie bała sie wziąć i spłynąć swobodnie do grzdyla!!! Patrze se i patrze na bierki na stole ...a gały wzięły i sie zrobiły jak kartofle i zaczeło mnom telepać wtedy. Zatem wziołem i pykołem se pilotem w telepatrzydło. I wzieła sie i stała prawda. Świnta prawda, bo telepatrzydło nigdy nie kłami. A tam ci ten Paged wzion sie w końcu U P !!! Ludziska !!!... pozdro.
jakby mimo wszystko proroctwo okazalo sie tylko malutkim wzrostem i nastapilo zagrozenie kiszonka o znizkach nawet nie myslac, to zapraszam Sknerusa i ska na PCguarda, ktory nie tylko w snach nawiedza wiele osob pod postacia byka- Zeusa.
Anyway, tam analiza pięknie układa sie w trójkaty, rogi, wszystkie te rozlozyste drzewa i niewatpliwie przyda sie ktos, kto umie czytac z fusów, odpowiednio ciągnac kota za ogon itp.
Kolego "KIM" jesteś boski!!! Jednak to była prawda aby skierować czary PCGUARDA !!! I som już tego efekty. W szklanej kuli widziałem wiele...ale, to wiele papierków w kolorze naszych banknocików z NBP o różnych...różnistych nominałach. Tera se worek szyje co by je chować, bo skarpety som już ful!!! A ..łodnośnie Pageda, to ...do tej pory leżom se te bierki na stole i nie wiem, czy ten napis co był sie zrobił sam: P A G E D U P, to czytać trza go jako PAGE DUP, czy PAGED UP...? To ci jest orzech do pogryzienia na zimne wieczorzyska... . Pozdro.
Hej SKNERUSY! czas mija i gdzież was wywiało? pewnie wiele zabawnych perypetii mieliście i krocie zysków zrealizowaliście!
ja poskakałem sobie trochę po spoleczkach, na wczasach tez bylem i z kumplami nieraz pilem, a jak tak raz pilismy, to ktos wyciągnął butelkę takiego ziołowego, czarna była i nie widać bylo co w srodku, wiec ja wypilismy. Az dziw jak to pacło w Łeb!
I od tamtej pory (a bylo to tydzien temu) o niczym innym nie myslalem i nic innego mi nie pozostalo jak kupic ta VIAGUARE na gieldzie.
I choc ludzie sie smieja jak mnie na ulicy spotykaja to ja wiem swoje.