• trzymajcie perełke Autor: ~102 [83.10.184.*]
    myliłem się możliwe że 11-12 złotych zobaczymy szybciej niż myślałem poczekajmy na raport teraz każdy będzie chciał kupić akcje. Cierpli będą warto poczekać.
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~nowy z perla [89.78.181.*]
    A ile ta perelka stala najwiecej w histori.Dziekuje i Pozdrawiam
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~102 [83.10.194.*]
    ponad 156
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~obser [83.20.214.*]
    Nie opowiadaj bzdur - w ostatnim roku 8,70 Dobranoc
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~Myślący [83.242.74.*]
    W Stanach poprawy nie ma i przez jakiś czas a nie wiadomo jaki ,nie będzie.Kto sprzeda akcje z zarobkiem to wygra a kto kupi na górce to przegra. Nie podpuszczać nowych do kupowania, bo to teraz duże ryzyko. Pamiętać, żeby ktoś mógł zarobić to ktoś musi stracić, muszą być dawcy świeżego kapitału.
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~KRIS B [83.25.44.*]
    KOLEGO MYSLACY NIE WIEM CZY MYSLISZ-EPL CHODZIL PO 6-7ZL-GDY OGLOSZONO STRATEGIE ZAKLADAJACA 3-4 KROTNY WZROST FIRMY-TO NIE WIESZ.POMNOZ TO RAZY 4-TO ZROZUMIESZ DLACZEGO KURS RUSZYL.POZA TYM PO CO SCIAGNIETO DO EPL-NA VICE-PREZESA KWIATKOWSKIEGO Z PBG.NIE PO TO ABY TO BYLA DALEJ MALA FIRMA.TERAZ MALO KTO PUSZCZA-TWARDY SIE ZROBIL AKCJONARIAT-BO BIORA Z PRAWEJ.MIELISCIE CALY ROK ABY DOBIERAC PO 6-7-TERAZ ZA POZNO-A TERAZ JEKI
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~wengosz [213.134.167.*]
    Jeśli chodzi o makro z usa to dzisiaj poznamy dane z rynku pracy w usa i to one powinny wskazać kierunek, rokowania są dobre więc bądźmy dobrej myśli.

Spółeczka radzi sobie bez zbędnego szumu i to mi się podoba :)

Niedługo się zlecą znawcy prorokujący korektę, która tak czy tak nadejść musi, już jeden jest nade mną :))
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~stanczyk [213.25.46.*]
    zwlaszcza ci co sprzedali bedą jęczeć najwiecej
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~KRIS B [83.25.44.*]
    ZOBACZCIE W HISTORIE-STARY EPL-MALUTKA FIRMA POSZLA Z3-5 ZL NA 200-FAKT ZE TEZ POD JWC.ALE TERAZ TA SAMA FIRMA LAPIE HISTORYCZNE KONTRAKTY,MA BYC 3-4 RAZY WIEKSZA MAJA PRZEJAC 2 FIRMY-JEDNA ROWNA SOBIE.DRUGA MNIEJSZA.ZOBACZCIEILE BANKOW DAJE KASE DLA EPL-TO JEST WYJATKOWY WYPADEK.PO CO SCIAGNIETO DO FIRMY FACHOWCA Z PBG-KWIATKOWSKIEGO.TERAZ SAM ZALUJE TYLE RAZY BYL JESZCZE PO 6-CALY ROK
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~Adam [87.205.6.*]
    Kris a jak tlumaczysz wczorajszy pakiet po dosc niskiej cenie ?
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~stanczyk [213.25.46.*]
    Dlaczego po niskiej ? wczesniejsze byly jeszcze nizej po 6.4 np
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~kris b [83.25.44.*]
    nowe info-dokladnie precyzujejaka kwote ma epl do dyspozycji od bankow,jesli bedzie chcial-127 mln.moze na was nie ale na mnie robi to wrazenie.ta firma ma 200-250 ludzi-coz takiego banki widza w tej splce-a kurs ucieka...
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~Adam [87.205.6.*]
    Korekta przed kolejnym odpałem ?
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~KRIS B [83.21.208.*]
    PAKIETOWKAMI NIE MA SIE CO PRZEJMOWAC.NA WIELU SPOLKACH CHODZA Z DUZYM ODHYLENIEM.JA DOKUPILEM EPL PO INFIE O ZAANGAZOWANIU TFI''SKARBIEC''-WIECZNI PESYMISCI I NIEDZWIEDZIE-A JEDNAK WESZLI W MALO PLYNNY EPL-I JUZ ZARABIAJA.KULA U NOGI W EPL JEST JUPITER-FATALNI GOSCIE
  • Re: trzymajcie perełke Autor: ~KRIS B [83.21.208.*]
    NIE WIEM CZY ZWROCILISCIE UWAGE NA INFO Z RANA-WIEDZIALEM ZE KONORCJUM BANKOW DAJE EPL DO DYSPOZYCJI DUZE PIENIADZE-ALE DOKLADNA KWOTA MMNIE POWALILA-127MLN ZL.ZADNA SREDNIA CZY MALA SPOLKA W POLSCE NIE MOZE NA TO LICZYC ANI MARZYC-A TU PROSZE
[x]
CNT 1,54% 13,20 2023-05-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.