• Bariera Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Tylko 1500 akcji dzieli nas od przebicia 20 zł. Ale kto z nas ma taką ilość wolnego kapitału? I kto ma tyle odwagi w pojedynkę?
  • Re: Bariera Autor: ~re [77.253.87.*]
    Ja już skończyłem zakupy, więc na mnie proszę nie liczyć
    Potrzebna świeża krew, przydało by się jakieś INFO
  • Re: Bariera Autor: ~kk [79.185.187.*]
    I mamy powrót do starej rzeczywistości ::)). Trzeba mobilizować siły i powolutku zbierać dalej. :)) ??
  • Re: Bariera Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Dostaliśmy jednak barierką w głowę i znów polecimy w dół. Do następnego ataku !
  • Re: Bariera Autor: ~zbieracz [83.2.158.*]
    Tak naprawdę to nie my dostaliśmy "barierka", tylko ten kto kupuje. My chyba już nie dokupujemy?
  • Re: Bariera Autor: ~kk [79.185.168.*]
    Myślący,wiem,że nie wdajesz się ze mną w dyskusje tylko dlaczego ??::)). Sytuacja jest ok .Trzymający trochę zebrali,bo przy 16zl to było za duże ryzyko i brakowało im już akcji do tej gierki (żonglowania zleceniami i transakcjami) i próbują to robić na wyższym poziomie-wolno im. Nam zostaje tylko patrzeć i podbierać.Przy tym zbieraniu to poszło troche i moich akcji. Wystawiłem na próbę i zanim obejrzłem się to już nie było. Teraz staram sie odkupić,tylko z ceną nie chcą schodzić.a ja poczekam na ich ruchy i dywidendę .Oni chcą rozdawać karty to niech rozdają,sytuacja jest klarowna. ::)))
  • Re: Bariera Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Gdybym to ja chciał kupić większą ilość to po dojściu ceny w okolice 20 złotych na jakiś czas wstrzymałbym się z zakupami żeby nie przekroczyć 20 zł co mogłoby przyciągnąć inny popyt i w konsekwencji musiałbym kupować drożej. Poczekałbym na podaż w okolicach 18 złotych czyli w bezpiecznej odległości od kluczowego poziomu.
    Do okolic ogłoszenia wyników będzie kiszonka wg mnie.
    Pzdr
  • Re: Bariera Autor: ~fds [85.219.187.*]
    czyli scenariusz taki :

-teraz spadamy w okolice 16zł

-dobry raport czyli atak 19,70 -nieudany

-spadamy w okolice 16,17 zł i kisimy sie kolejny rok

-lipiec/sierpień 2011 znowu atakujemy okolice 20 zł :):):)
  • Re: Bariera Autor: ~NEMO [83.5.12.*]
    Czyli prosta sprawa,sprzedawac korzystajac z tego ze mozna jeszcze sprzedac w korzystnej cenie,odkupic mozna w 2011 po 16,17(jak byl bys taki mily i rozpisal nam co bedzie w miedzy czasie,moze byc z dokladnoscia do dziesietnych).W sumie i tak sie ciesze ze nie spadnie nizej,dzieki za slowa otuchy.Pzdr.
  • Re: Bariera Autor: ~orion2244 [95.40.126.*]
    he,he
    Spokojnie Panowie
    Finał blisko
    Pozdrowienia z urlopu
    Bartosz,Shun-tzu......NEMO ............i reszty tytanowców
  • Re: Bariera Autor: ~BartoszW [193.201.167.*]
    Mówiąc "kiszonka" miałem na myśli bujanie się kursu na aktualnym poziomie przy małych obrotach do czasu gdy publiczność się dowie co było powodem tych zakupów przed tygodniem. Opcje mam 3:
    1. bardzo dobre wyniki,
    2. decyzja o sprzedaży podjęta przez BGK,
    3. umowa z Bucyrusem na grube miliony.
    Jak faktycznie pojawi się jakieś poważne info to moim zdaniem 20 złoty pęknie jak zapałka bo ci co pogrywali pod AT oddali akcje w zeszłym tygodniu a z fundamentalistów raczej nikt nie odda poniżej wartości księgowej czyli ponad 30 złotych.
    Ja teraz spokojnie czekam i może jeszcze dokupię kilka setek w najbliższym czasie.
    Pzdr
  • Re: Bariera Autor: ~SHUN_TZU [94.246.150.*]
    ktos kupił ktoś sprzedał....po wpisach bankierowych i parkietowych widać ze sprzedawało duużo drobnych a kupiec był jeden....no może dwóch :))
  • Re: Bariera Autor: ~kk [79.185.183.*]
    Kupiec był definitywnie jeden ?Może ktoś z drobnicy kupil na fali wzrostu,ale to 300-500akcji.Sternik też dużo nie zebrał, bo w większości obracał i podciągał kurs swoimi akcjami. Przyznaję się ja wtopiłem swoich ok 400szt,ale zabrał .niespodziewanie ponad 18zl.Widocznie były jemu potrzebne.Tego już nie wrócisz ??
[x]
FASING 0,00% 12,80 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.