Myślący,wiem,że nie wdajesz się ze mną w dyskusje tylko dlaczego ??::)). Sytuacja jest ok .Trzymający trochę zebrali,bo przy 16zl to było za duże ryzyko i brakowało im już akcji do tej gierki (żonglowania zleceniami i transakcjami) i próbują to robić na wyższym poziomie-wolno im. Nam zostaje tylko patrzeć i podbierać.Przy tym zbieraniu to poszło troche i moich akcji. Wystawiłem na próbę i zanim obejrzłem się to już nie było. Teraz staram sie odkupić,tylko z ceną nie chcą schodzić.a ja poczekam na ich ruchy i dywidendę .Oni chcą rozdawać karty to niech rozdają,sytuacja jest klarowna. ::)))
Gdybym to ja chciał kupić większą ilość to po dojściu ceny w okolice 20 złotych na jakiś czas wstrzymałbym się z zakupami żeby nie przekroczyć 20 zł co mogłoby przyciągnąć inny popyt i w konsekwencji musiałbym kupować drożej. Poczekałbym na podaż w okolicach 18 złotych czyli w bezpiecznej odległości od kluczowego poziomu.
Do okolic ogłoszenia wyników będzie kiszonka wg mnie.
Pzdr
Czyli prosta sprawa,sprzedawac korzystajac z tego ze mozna jeszcze sprzedac w korzystnej cenie,odkupic mozna w 2011 po 16,17(jak byl bys taki mily i rozpisal nam co bedzie w miedzy czasie,moze byc z dokladnoscia do dziesietnych).W sumie i tak sie ciesze ze nie spadnie nizej,dzieki za slowa otuchy.Pzdr.
Mówiąc "kiszonka" miałem na myśli bujanie się kursu na aktualnym poziomie przy małych obrotach do czasu gdy publiczność się dowie co było powodem tych zakupów przed tygodniem. Opcje mam 3:
1. bardzo dobre wyniki,
2. decyzja o sprzedaży podjęta przez BGK,
3. umowa z Bucyrusem na grube miliony.
Jak faktycznie pojawi się jakieś poważne info to moim zdaniem 20 złoty pęknie jak zapałka bo ci co pogrywali pod AT oddali akcje w zeszłym tygodniu a z fundamentalistów raczej nikt nie odda poniżej wartości księgowej czyli ponad 30 złotych.
Ja teraz spokojnie czekam i może jeszcze dokupię kilka setek w najbliższym czasie.
Pzdr
Kupiec był definitywnie jeden ?Może ktoś z drobnicy kupil na fali wzrostu,ale to 300-500akcji.Sternik też dużo nie zebrał, bo w większości obracał i podciągał kurs swoimi akcjami. Przyznaję się ja wtopiłem swoich ok 400szt,ale zabrał .niespodziewanie ponad 18zl.Widocznie były jemu potrzebne.Tego już nie wrócisz ??