• Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~kleks [87.205.141.*]
    Znowu robi to samo,czyli o spółce można gadac prywatnie na blogu?
    Można pisac czym się spółka interesuje, to po co prezes ma podawac do publicznej wiadomości strategie spółki jak niedługo większość będzie to znała z blogów !?
    To nie jest qwa normalna suytuacja panie i panowie.
    Nie pluje na spółkę,ale zas na blogu gadka o spółce i wiekszośc nawet nie wie,że takie nowe blogi istanieją.To jakas parodia
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~kleks [87.205.141.*]
    Wywalam te papiery.To jakieś nieporozumienie,qwa. Najpierw robi spektakularny debiut potem na blogu prezentuje stanowisko zarządu spółki, potem jeszcze szybciej rezygnuje.
    NAJLEPSZE W TYM WSZYSTKIM JEST UZASADNIENIE - swoje zrobił i nie wolno go utożsamiac ze spółką.
    Teraz znowu gość (po każe KNF) pojawia się na swoim blogu i rozpisuje sie o zainteresowaniach spółki.
    Wiekszość nie wie nawet ,że takie blogi są!
    Mam to gdzieś,niech sie dzieje co chce.Urośnie to urośnie.Według mnie to jakas parodia jest! Obrót w 40 min olbrzymi - na jakiej podstawie takie wzrosty> Na podstawie bloga Tymochowicza?
    To oszuści są i tyle,tak uwazam.
    Poczekam,może spadnie i pogram trochę na DT.
    Jak nie spadnie to sukcesów zyczę.

To się do TV nadaje wszystko
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: robert31 [212.129.82.*]
    Dnia 2010-07-30 o godz. 09:21 ~kleks napisał(a):
    > Znowu robi to samo,czyli o spółce można gadac prywatnie na
    > blogu?
    Można pisac czym się spółka interesuje, to po co
    > prezes ma podawac do publicznej wiadomości strategie spółki
    > jak niedługo większość będzie to znała z blogów !?
    To nie
    > jest qwa normalna suytuacja panie i panowie.
    Nie pluje na
    > spółkę,ale zas na blogu gadka o spółce i wiekszośc nawet
    > nie wie,że takie nowe blogi istanieją.To jakas parodia
    Jestem nowy na forum ale czytając Twoje wypowiedzi mam nieodparte wrażenie,że masz jakaś prowizję od postów bo niemożliwe jest aby inwestor pisał takie bzdury o spółce której walory posiada i rośnie..............
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~do robert31 [80.190.241.*]
    Kleks nie wie co jest grane czy sprzedać czy dokupić aaahhhhhhhhhhhaaaaaaaa
    0.55 - skup cały czas
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~kleks [87.205.141.*]
    Tłumacz sobie to jak chcesz,może byc jak piszesz i tak to ostawmy,ok?
    Mam to już gdzieś,raz facet pisze by go nie utożsamiac z firmą a on znowu pisze o zainteresowaniach spółki.No więc,po jaki gwint jest nowy prezes?
    Pachnie mi tu żle.
    Co z tego ,ze rosnie? dzis rosnie a w poniedzieałek może byc minus 20% i co powiesz ludziom? Co powie Tymoch na blogu?

mam to gdzieś,czekam na spadki .Jak nie to powodzenia kazdemu zyczę.
    Tobie też
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~Alik [89.161.8.*]
    @Kleks,
    co się stało, jeszcze wczoraj pisałeś, że będziesz trzymał do 1 zł? Po ile opchnąłeś?
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: robert31 [212.129.82.*]
    Dnia 2010-07-30 o godz. 09:55 ~kleks napisał(a):
    > Tłumacz sobie to jak chcesz,może byc jak piszesz i tak to
    > ostawmy,ok?
    Mam to już gdzieś,raz facet pisze by go nie
    > utożsamiac z firmą a on znowu pisze o zainteresowaniach
    > spółki.No więc,po jaki gwint jest nowy prezes?
    Pachnie mi
    > tu żle.
    Co z tego ,ze rosnie? dzis rosnie a w poniedzieałek
    > może byc minus 20% i co powiesz ludziom? Co powie Tymoch na
    > blogu?

mam to gdzieś,czekam na spadki .Jak nie to
    > powodzenia kazdemu zyczę.
    Tobie też
    A to gratuluje troszkę poczekasz.proponuję sprzedac i odkupic niżej skoro jesteś pewny tego co piszesz............zysk będzie dużo większy.Pozdrawiam i życzę tych 3zł..............
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~CCC [85.222.87.*]
    Kleks sprzedałeś już swoje akcje?
    Tak i mam to gdzies.Czekam i pogram na Dt . To nienormalna sytuacja jest i taka prawda.Co z tego,że ludzie sioę nakręcają bo rosnie 12% znowu.Niech każdy zastanowi się dlaczego rosnie?Bo pan Tymoch pisze na blogu o nowych zainteresowaniach spółki? Dlaczego nie podadza tego jawnie ??????????
    GDZIE JAWNA INFORMACJA W TYM TEMACIE?
    Nie nie,tego za duzo! straciłem i jest ok.
    Lepiej by było gdyby wogóle gośc nie pisał na blogach i nie mieszał !!!!!!!!!!!\
    \
    pozdro
    Kleksik nierozumiem dlaczego nie grasz na w20,tam masz wszystko przejrzyste i klarowne.Masochista jesteś czy gawędziasz,że grasz na takiej spółce.
    Ja lubię ryzykowac dlatego od roku siedze na Monnari i wszoraj dołaczyłem tutaj.
    Poczytałem blog,popatrzyłem na wykresik i śledziłem tabele tranzakcji w dniu wczorajszym.........i wystarczy.
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~kleks do Alik [87.205.141.*]
    witam! Co tu komentować? Wczoraj się wkur.......... mocno jak czytałem bloga Tymocha.
    Jakim prawem ten gośc wypowiada się w imieniu spółki skoro sam mówił by go nie utożsamiać ze spółką? Jak można na prywatnym jawnym blogu pisac o spółce,skoro narusza prawo dostępu dla wszystkich.Gdzie tu logika jest?
    Co to folwark jest,czy zakład wędliniarski??????????
    Do kary przez KNF się stracił i znowu wraca i pisze na blogu o spółce?
    Przykro mi osobiście,ze dałem się w to wciągnąć.Wywaliłem i tyle! Nech się dzieje co chce.Akcji w obrocie b/z ,więc mogą tu wszystko robić na DT.
    Poczekam spokojnie bo zle to widze.Dla mnie to jakaś parodia jednym słowem.
    Gratuluje kazdemu szybkiego spekulacyjnego zarobku,ale spytaj się kto jeszcze siedzi z nich na spółce?Godzina czasu i rekrod NC obrotów- bo pan Tymoch pisze na blogu o zainteresowaniach spółki.TO PO JAKI H,J STRATEGIA MA BYC PODAWANA?
    To się kupy nie trzyma.
    Powodzenia "Alik" ,a ja sobie pogram na DT jak spadnie.
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~Alik [89.161.8.*]
    @Kleks,
    ja jeszcze trzymam, na razie podkupują. Może opchnę wyżej, ok 60 gr, a to chyba nie dziś, choć różne cuda się zdarzają. Bloga nie czytałem, to siedzę spokojnie.
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~kleks do alik [87.205.141.*]
    Daj Ci boże bys wyszedł dobrze i powyżej 0,60 zł.
    Nie chodzi mi o nic,ale czuje że cos nie tak jest skoro facet znowu udziela się na blogu i narusza poraz kolejny przepisy RÓWNY DOSTĘP DLA WSZYSTKICH !!!!!!!!\
    Według mnie cos jest nie tak,ale moge sie mylić.
    Skoro ma byc dobrze to po co prezes nowy,skoro pan Tymochowicz na swoim prywatnym blogu INFORMUJE LUDZI O SPÓŁCE !?
    To jest chore "Alik" i zycze Ci najlepiej.
    Już zapomnieli wszyscy po ile ma zarzad akcje a po ile my mamy .

pozsdro
    Już zapomnieli wszyscy po ile ma zarzad akcje a po ile my mamy .

Popatrz na inne społki zarząd zazwyczaj ma akcję po preferencyjnej cenie............
    Tak się "prujesz" w sprawie bloga,a widzisz Jan 3 Sobolewski nie widzi problemu jak to jest może jest w zmowie z Tymochem?
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~do kleks [80.190.241.*]
    Ci z transakcji nr 1 - 10 na pewno chcą stracić haaaaaaaaaaaaahhha

09:00:06 0,55 10,00 26 39 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 500 38 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 640 37 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 800 36 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1000 35 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1000 34 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1000 33 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1098 32 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1300 31 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1500 30 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1650 29 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 1687 28 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 27 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 26 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 25 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 24 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 23 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 22 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 21 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 20 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2000 19 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2600 18 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 2700 17 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 3000 16 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 3200 15 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 3984 14 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 4000 13 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 4000 12 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 4900 11 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 5000 10 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 5000 9 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 5500 8 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 7000 7 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 10385 6 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 13620 5 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 19900 4 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 22031 3 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 23619 2 TRANSAKCJA
    09:00:06 0,55 10,00 30000 1 TRANSAKCJA

Raczej nie sprzedali dla 1-2 grosza
    A Ci co kupowali po 1 zł a było tam wiele fajnych transakcji (wkleić Ci ?) też kupowali by stracić????????????
    Kazdy kupuje by nie stracic
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~stan66 [83.29.206.*]
    Ty możesz pisać na forum bankiera, on może na własnym blogu. W tej chwili jesteście takimi samymi akcjonariuszami ( tylko on ma trochę więcej akcji ). Nie może tylko pisać nieprawdy i podawać informacji poufnych. Ale jeżeli to Cię tak wk....ło i sprzedałeś dzisiaj na górce, to gratuluję, bo już masz możliwość odkupienia taniej ( a być może bę dzie jeszcze taniej ).
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~do robert31 kleks [87.205.141.*]
    Ok,jesli według ciebie nie ma tu naruszenia przepisów to ok.Sorry wogóle ,że poruszyłem te kwestię.Osobiście napisałem juz w tej sprawie do KNF ponownie ,by zobaczyli po raz drugi co ten człowiek wyprawia na swoim pryqwatnym blogu!
    NARUSZA PRZEPISY - RÓWNOŚCI DOSTEPU DO INFORMACJI !!!!!!!!!!!!!!!

Potem znowu bińczucznie napisze ludziom "....przecież nie wolno mnie utożsamiac ze spółką,więc o co wam ludzie chodzi?ja juz swoje zrobiłem,a to ze piszę o zainteresowaniach spółki to fakt bo na ten dzień takowe były. Informuje,że na dzień dzisiejszy są już z goła inne i nowe horyzonty przed nami - tym razem zbieramy i zajmujemy się poszukiwaniem KRATERÓW NA OBCYCH PLANETACH I ZBÓRKA METEORYTÓW"
  • do Kleksa Autor: robert31 [212.129.82.*]
    Dobrze,że ja tutaj tylko gościnnie...........:):):)
    I co ci KNF odpisał?
    Zapewne nic bo jak wnikliwie przeczytasz bloga to dojdziesz do takich wniosków jak oni.......Proponuję nie czytac bloga i nie stresowac sie,a jak napisał mój poprzednik Tymoch jest teraz takim samym akcjonariuszem jak my tylko z jedną różnicą,że posiada więcej informacji,a efekt tego obserwujesz od wczoraj.........pozdro.
    Nie jest zwykłym akcjonariuszem - JEST AKCJONARIUSZEM Z DOSTEPEM DO INFORMACJI POUFNYCH !!!!!!!!!
    Wiec nie chrzańcie,ze może sobie pisac co chce na temat spółki.
  • A na BLOGU cisną dalej z pytaniami hahahahahahahahahahahahah Autor: ~aaaaaaaaa [*]
    Darek · 1 godziny temu
    Witam, wczoraj na moje pytanie dot. branż napisał Pan:

"oprócz ogólnie branżą IT, jesteśmy zainteresowani ośrodkami badawczo- naukowymi w sferze badań genetycznych, ale również CAT – Computerized Axial Tomography – komputerowa tomografia osiowa, HRCT – High Resolution Computed Tomography, Wielorzędową tomografią komputerową, dziedziną badań związanych z immortalizacją komórek, plus branżami komercyjnymi"

czy mógłbym prosić o wyjaśnienie znaczenia słowa "zainteresowani".
    Drugie pytanie: czy spółka planuje przejęcia z wymienionych branż ? Jeśli tak, skąd bedzie pochodzić finansowanie? Czy w przyszłości rozważana jest emisja nowych akcji z pp dla wszystkich akcjonariuszy czy tylko dla wybranych? bo przyzna Pan, że te kilka złotych, które zostało pożyczone spółce, to kwoty niewielkie.
    Proszę także o komentarz do decyzji Komisji NF.
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~stan66 [83.29.206.*]
    A co z tego co napisał jest poufną informacją, przecież o podobnych rzeczach już dawno mówili
    Widziałem to pytanie na blogu. Jak szczegółowo odpowie na nie, to przegnie pałę i znowu będzie pod lupą KNF.
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~aaaaaaaaa [*]
    Byle nie było by przegięcia z ostatnim zdaniem z wczoraj

".........o których będzie więcej przy okazji oficjalnych komunikatów..... "

Tu mogą się doczepić jak nie będzie tych komunikatów.

Facet nie powinien wogóle sie wypowiadac na temat spółki,jest osobą mającą dostęp do informacji poufnych!!!!!!!!!!!!!!!!
    Znowu pojawia się na blogach,gdzie był jak kurs leciał na ryj ?
    Co,chce wywalic zarejestrowaną resztę? Jaki jest cel blogów Tymocha skoro wypowiada sie na temat spółki????

OD CZEGO JEST PREZES ZARZĄDU?????????????????

JEST OSOBA MAJĄCĄ DOSTĘP DO INFORMACJI POUFNYCH - NARUSZA NA BLOGU PRAWO !!!!!!!!!!
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~adam [77.254.133.*]
    Jakie stanowisko pełni teraz pan TYmochowicz w tej spółce ??? - bo ja już nie wiem - proszę o odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jest wiekszościowym akcjonariuszem IFY a więc ma dostep do informacji pooufnych !!!

WYKORZYSTUJĄC SWOJĄ POZYCJĘ MANIPULUJE LUDZMI JAK CHCE I MĄCI W GŁOWACH ZDROWO!!!!!

NIE POWINIEN ZAJMOWAC ŻADNEGO OFICJALNEGO STANOWISKA CO DO SPÓŁKI !!!!!
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~adam [77.254.133.*]
    to jak to większościowy udziałowiec nie ma prawa zabierac głosu nawet na konferencjach prasowych - a ja jako udziełowiec mniejszościowy Moge ;)
    Dnia 2010-07-30 o godz. 11:35 ~adam napisał(a):
    > to jak to większościowy udziałowiec nie ma prawa zabierac
    > głosu nawet na konferencjach prasowych - a ja jako
    > udziełowiec mniejszościowy Moge ;)

ODP- może zajmowac głos ale oficjalnie i za słowa ,które wypowiada, bierze pełną odpowiedzialność!!! ALE NIE NA BLOGU PRYWATNYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~adam [213.238.116.*]
    NIEPRAWDA - blog jest ogólnodostępnym w internecie i kazdy może go przeczytać jak może słuchać konferencji prasowej, ale przecież nie musi - cos pierdzielisz facet i robisz dzieciakom wodę z mózgu......... Tymo ma prawo mówić na swoim blogu co chce, a Wam nic do tego - zaużcie sobie blogi - jak potraficie i gadajcie o infiniti co chcecie - tylko kto WAS będzie czytał :)))))))))))))))))))
    Co Ty pierdzielisz "adam" ! Gdybym spytał członka RN lub wiekszościowego udziałowca ,kiedy mam kupić akcje bo bym chciał zarobic 20% w parę minut i on by mi odpowiedział na swoim blogu-------- to to jest normalne???????
    Bo sobie ma prawo gadać co chce????????????

"adam" - owszem,można gadać co się chce i na kadzy temat ! oprócz tematyki - IFY !!!
    Nawet "jestęsmy zainteresowani" jest podtekstem i sugeruje coś !!!!
    TO JEST SPÓŁKA A NIE ZAKŁAD POGRZEBOWY !!!!!!!!
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~adam [213.238.116.*]
    Większościowy udziałowiec może mówić co chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - ale członek zarządu lub rady nadzorczej już nie - a więc TYMOCH może i wbij sobei do głowy to gumianym młotkiem ;)))))))))))
    A jaka jest różnica między większościowym, a nmiejszosciowym - prócz tego, ze Ci większosciowi musza podawać zwiększenia i zmiejszenia udziałów ??????????

ps. Co TY tak bardzo zamoczyłes czy jesteś na usługach - jeżeli zamoczyłeś to współczuje - a jeżeli na usługach to taka akcja daje odwrotny skutek od zamierzonego - przekonał się już PULS BIZNESU :)))))))))))))))))
    wywaliłem na stracie duzej i zostawmy to już.
    Pogram troche na DT i tyle

pozdro i życze sukcesów

P.S. Mniejszosciowy różni sie tym,ze nie ma dostępu do informacji poufnych społki
    Pan Tymochowicz ma 23 % wszystkich akcji, a więc nie jest większosciowym właścicielem!!!!!!!!!!!!! - rownież pozdrawiam i współczuje z powodu straty - ale taka jest giełda................
    To taka "TRÓJCA ",Tymoch + dwóch członków RN = ponad 60% udziału i zaden z nich nie ma dostepu do informacji poufnych (sa mniejszościowi !!!)

Dobre! Pozdrawiam adam i życze sukcesów
    No widzisz ucz się bo ja wiecznie nie będę żył !!!!!!!!- nasza krótka rozmowa coś dała - dowiedziałes się, żeTymochowicz nie jest większościowym udziałowcem :) i wolno mu pisać o infiniti co chce, a Tobie nic do tego ;)))))))))))))

ps.i po co te 20 postów co napisałes i mąciłeś w głowach niedouczonym................
    Jeden przed drugim ukrywa sytuację w spółce (nie mów tego nikomu,dobra?)
    Facet daj se siana--------------- bo się skompromitowałęś..................
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~do adam kleks [87.205.141.*]
    i niech tak pozostanie.Skompromitowałem sie (hahhaa)
    Trzeba za tem ładowac do wora bo przeciez jest tanio i są zainteresowani .....................
    Ja jestem zainteresowany wykopaliskiem mamutów i slamieniałości po wymarłych przodkach kaczek greckich.

Spieszmy sie ładowac do worków kochani,tak mało akcji jest a pisac można wszystko!
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~jan [188.147.132.*]
    zaraz jak sie ze.....sra to tylko sm.......d pozostanie.....a pryszczaty znów kity bedzie zenił
  • do Kleksa Autor: robert31 [212.129.82.*]
    Fajnie się czyta Twoje posty ale stałes się monotematyczny..........czepiłes się tego bloga i ciągniesz temat,a może jest jakaś inna przyczyna Twojej teori spiskowej?
  • Re: do Kleksa Autor: ~kleks [87.205.141.*]
    Dnia 2010-07-30 o godz. 13:03 robert31 napisał(a):
    > Fajnie się czyta Twoje posty ale stałes się
    > monotematyczny..........czepiłes się tego bloga i ciągniesz
    > temat,a może jest jakaś inna przyczyna Twojej teori
    > spiskowej?

ODP - nie,nie ma innej przyczyny. Pamietam doskonale jak Tymoch na blogu zapewniał,że nikt z RN nie wywala akcji a dostaliśmy info,ze wywalili. Nie mam już zaufania do tego człowieka i tyle.
    Skoro są zainteresowani to dlaczego nie dadzą tego oficjalnie tylko wykorzystuje blog do swojej wypociny?
    Juz zapomnieli jak łgał na blogu kiedys a teraz to samo.Mąci w głowach okrutnie i mam tego dość.
    Dostałem po głowie pieknie i trudno się mówi,moze da mi sie kupic więcej tych akcji i cos urwac jeszcze z tego.
    Sorry za moja złosc,ale po prostu nie wytrzymałem jak znowu udziela się co do spółki na swoim prywatnym blogu.
    Może to i kogoś napędzi na zakupy,ale co - grunt im sie pali pod nogami bo kurs spada?
    A kto zdołował kurs spółki od debiutu?Przeciez to w imię dobrego interesu spółki (zapomniałem)
    Podobnie jak kasa ze sprzedazy akcji nie trafi do kieszeni członków zarządu.czyli gdzie za rok trafi skoro pozyczyli kasę? Oddadzą mi?

KONIEC TEMATU! CZEKAM,MOŻE UDA SIĘ KUPIĆ DUZO TANIEJ I POGRAC NA DT , TYLKO DO TEGO SIĘ TA SPÓŁKA NADAJE!
  • Re: do Kleksa Autor: robert31 [212.129.82.*]
    Nie przejmuj się Doda też go nie lubi i nawet się z nim sądzi....
  • Na blogu już nic nie wyduszą od P.T Autor: ~aaaaaaaaa [*]
    piotrtymochowicz · 1 godziny temu
    Drogi Panie Darku, przecież wyraźnie napisałem, że się uczę, a polega to na tym, aby nie popełniać tych samych błędów, coś niedocenia mnie Pan :) a szkoda .........
    A konkretnie: pytania jakie Pan stawia - to pytania do zarządu Infinity a nie do mnie, poza tym, dobrze Pan wie, że to nie miejsce by na takie pytania odpowiadać, próbować pytać - można, ale odpowiadać NIE.
    A decyzji Komisji NF, jak też żadnej tego typu instytucji - komentować nie zamierzam. Przepraszam, ale mam dość pokory w sobie, by się na podobne tematy nie wypowiadać. Ale dzięki za komentarz... :)
  • Re: do Kleksa Autor: ~jan [178.182.101.*]
    bo kleks to to samo co tymoch........a co wy myslelisie ze tymoch na bankierze nie siedzi.......i mózgów wam nie pierze........przeczytajcie wszyskie posty kleksa.....i porównajcie z wykresami dt .......wypisz wymaluj tymoch.
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~do jan kleks [87.205.141.*]
    Tak, w 1942 roku n.e. latałem odrzutowcami po pustyni GOBI w Himalajach.
    Wez no gosciu nie rób wody z mózgu i kupuj bo masz tanio.
  • Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich????? Autor: ~jan [178.182.101.*]
    taaaaaaaaaa po 40 to ja tez tymoszek... brałem.........no ale to było dawno........teraz licze kase.......a z tym kleksem umoczonym to dobry bajer miałes...........mocno sie usmiłem czytajac twoje użalania.......
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.