Dnia 2010-07-30 o godz. 13:03 robert31 napisał(a):
> Fajnie się czyta Twoje posty ale stałes się
> monotematyczny..........czepiłes się tego bloga i ciągniesz
> temat,a może jest jakaś inna przyczyna Twojej teori
> spiskowej?
ODP - nie,nie ma innej przyczyny. Pamietam doskonale jak Tymoch na blogu zapewniał,że nikt z RN nie wywala akcji a dostaliśmy info,ze wywalili. Nie mam już zaufania do tego człowieka i tyle.
Skoro są zainteresowani to dlaczego nie dadzą tego oficjalnie tylko wykorzystuje blog do swojej wypociny?
Juz zapomnieli jak łgał na blogu kiedys a teraz to samo.Mąci w głowach okrutnie i mam tego dość.
Dostałem po głowie pieknie i trudno się mówi,moze da mi sie kupic więcej tych akcji i cos urwac jeszcze z tego.
Sorry za moja złosc,ale po prostu nie wytrzymałem jak znowu udziela się co do spółki na swoim prywatnym blogu.
Może to i kogoś napędzi na zakupy,ale co - grunt im sie pali pod nogami bo kurs spada?
A kto zdołował kurs spółki od debiutu?Przeciez to w imię dobrego interesu spółki (zapomniałem)
Podobnie jak kasa ze sprzedazy akcji nie trafi do kieszeni członków zarządu.czyli gdzie za rok trafi skoro pozyczyli kasę? Oddadzą mi?
KONIEC TEMATU! CZEKAM,MOŻE UDA SIĘ KUPIĆ DUZO TANIEJ I POGRAC NA DT , TYLKO DO TEGO SIĘ TA SPÓŁKA NADAJE!