Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Wczoraj gość na blogu - a gdzie równy dostęp dla wszystkich?????

witam! Co tu komentować? Wczoraj się wkur.......... mocno jak czytałem bloga Tymocha.
Jakim prawem ten gośc wypowiada się w imieniu spółki skoro sam mówił by go nie utożsamiać ze spółką? Jak można na prywatnym jawnym blogu pisac o spółce,skoro narusza prawo dostępu dla wszystkich.Gdzie tu logika jest?
Co to folwark jest,czy zakład wędliniarski??????????
Do kary przez KNF się stracił i znowu wraca i pisze na blogu o spółce?
Przykro mi osobiście,ze dałem się w to wciągnąć.Wywaliłem i tyle! Nech się dzieje co chce.Akcji w obrocie b/z ,więc mogą tu wszystko robić na DT.
Poczekam spokojnie bo zle to widze.Dla mnie to jakaś parodia jednym słowem.
Gratuluje kazdemu szybkiego spekulacyjnego zarobku,ale spytaj się kto jeszcze siedzi z nich na spółce?Godzina czasu i rekrod NC obrotów- bo pan Tymoch pisze na blogu o zainteresowaniach spółki.TO PO JAKI H,J STRATEGIA MA BYC PODAWANA?
To się kupy nie trzyma.
Powodzenia "Alik" ,a ja sobie pogram na DT jak spadnie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.