Zbierają akcje,bo zbrakło im do sypania. ::)) Ja już trochę swoich oddałem i czekam aż zawrócą i zaczną dołować, ?.Juz mają czym ,moich 400szt :::))) Może odkupię,ale raczej wyjdę na barana . ::))
Po powyższym widać już kto zaczął zasrywać papier...groszowe inwestory. Oby popyt był na tyle silny by odciąć od akcji takich grajków. Szybko i bezboleśnie. Już najwyższy czas na Fasing!
mnie tam takie wzrosty nie ruszają czekam na prawdziwy zysk a skakać nie mam zamiaru, do skakania jest mnóstwo lepszych spółek gdzie jest dobra płynność tutaj można wyskoczyc i miec problem zeby wskoczyc spowrotem na dobrą srednia oczywiscie nie mowie o ilosciach rzedu 400 sztuk ale przy takich ilosciach nie mozna tez mówic o prawdzwym zysku :)
Juz pisalem na ktoryms watku fasingu ze jak zaczna sie prawdziwe wzrosty na spolce to najmniej zarobia ci co najdluzej czekali na wzrosty,no coz taka jest gielda.Pzdr.
A ja się zastanawiam, kiedy ulica się połapie o co toczy się gra i gdzie niedługo może znaleźć się kurs. Fasing przecież oprócz niesamowitej rentowności na działalności podstawowej, wszedł dodatkowo w deweloperkę i energię odnawialną.
W zasadzie dywidenda pewnie zwraca uwagę niektórych na naszą spółkę, więc można ją do impulsów pozytywnych zaliczyć. Przypominam że za rok prawdopodobnie będzie to minimum 1 PLN/akcja !!
Ja tam pozbierałem po 15,30-15,60
Mam też nadzieję że spadnie ponownie ... sprzedłame po 18,80 a mogłem po 19,20 spokojnie wystawić ... no ale lepszy wróbelek w garści niż .....
Właśnie widzę, że pociągnęli do 19.50. Nic tu po mnie. Kupię zgrzewkę żywca i pójdę nad rzekę. Zaświeciło w końcu słońce! Życzę 1000% wszystkim cierpliwym.
Ciekawa teoria ;) a niby dlaczego ma teraz spadać do 17?? przecież Ci którzy chcieli sprzedać sprzedali, a Ci którzy kupili (w tym ja) nie sprzedadzą na tym samym poziomie co kupili haha
Chyba nie zauważyliście że nie było wideł i wzrostów o 30-40%
Heheheh ja już tak na kolejnej fali zbieram i sprzedaję w dołku
Jest ktoś kto trzyma za gardło tego naszego Byczka ... Widać że udać może się go mu wyrwać :) przy większym ruchu ... ale jak będzie taki jak przed wzrostami to kurs będzie zdołowany ... na co cicho liczę
No 17 to chyba był przesadny optymizm, ale na 17.70 był opór wyznaczony przez szczyty z marca i maja i to chyba realny zasięg spadków. Faktycznie, że nie było szalonych wzrostów, ale sporo ludzi zarobiło 10-20% i to jest powód do korekty - to zresztą widać dzisiaj.
Czytajac ten watek dochodze do wniosku ze nadszedl czas do wymiany akcjonariatu,ten obecny nie jest przygotowany mentalnie do wzrostow i wiekszych zyskow,po wzroscie 20% wszyscy spodziewaja sie 19% korekty ,cale szczescie ze kupujacy doskonale orientuja sie w tej sytuacji i wykupia ten balast inwestorski po taniosci.Pzdr
Nemo -wiem,że należysz do starego konserwatywnego akcjonariatu (ja może nawet do starszego). Kupującym trzeba też jakieś ochłapy rzucić Ja już dla sprawdzenia swoje rzuciłem.Im wieksze głupoty na forum piszemy tym lepiej. ::))).Poważnie -dokładnie znam wartośc spółki i poniżej wk jak pojawi się możliwość bede dobierał. Oni niech kręcą,chcą robić to ksiązkowo.Tutaj gdyby pojawił się ktos obcy i chciał kupić 10 tys,to handel byłby zawieszony 2dni zawieszony.(możliwość tzn kasa) To obecne kręcenie niczym nie różni się od tego w okolicy 16zl tylko kurs wyższy i obroty.::)))Nowych kupujących też jakoś dużo nie zauważyłem > POZDR,::)))