• TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~kleks [87.205.139.*]
    INFINITY S.A. - Uzyskanie dostępu do ESPI (1/2010) 20:18 19.07.2010
    Poniedziałek

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 1 / 2010
    Data sporządzenia: 2010-07-19
    Skrócona nazwa emitenta
    INFINITY S.A.
    Temat
    Uzyskanie dostępu do ESPI
    Podstawa prawna
    Inne uregulowania
    Treść raportu:
    Zarząd INFINITY S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, że w dniu 19 lipca 2010 Spółka uzyskała dostęp do ESPI.
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~antyfrajer [83.28.137.*]
    Myślisz kleksie że zrobią podbitkę czy odbicie? a jak już to kto to kupi?
    Poz.
    Myślisz KLEKSIE że zrobią podbitkę czy trwalsze odbicie? a jak już to kto to kupi?
    Poz.
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~jan [91.94.82.*]
    ja kupilem i wielu innych dzis kupilo

• Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~kleks [87.205.139.*]
    Dostali dostęp do Elektroniczengo Systemu Przekazywania Informacji.
    Oczywiście te info nic nie wnosi.To normalne,że musi dostac dostęp,wkońcu funkcjonuje na GPW.
    Moim zdaniem "antyfrajer" kurs będzie bujał - góra 1,20 zł za akcje i na dół
    Dlaczego mają nie kupowac,spokojnie będą. To spółka czysto hazardowa,więc pojeżdzą sobie troszkę.
    Spokojnie walimy na 1 zł ,nie mam watpliwości żadnych co do tej ceny.
    Ja brałem w debiucie,mnie pozamiatali ale spekole zarobioą sporo kasy.
    Tego wszystkim tutaj życzę z całego serca.
    pozdro
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~buffet [83.29.99.*]
    patrzac trzezwo dzisiejsze odbicie bylo korekta w trendzie gdyz ta spolke jest poprostu smieciem!!!niec nie wartym!!!!! nie ma kapitalu,aktyw,pracownikow,kliento,przychodow,ZYSKOW nie ma NIC wiec ja tez sobie moge wejsc na gielde z taka firma i ty tylko te firmy tak samo jak infinity beda nic nie warte szybki zjazd do 20 groszy bedzie.spekula nie jest glupia nie bedzie wchodzic w takie cos tu nie ma pod co grac!!!!!!
    Sam może zakosztuje tej 'perły', zobaczymy.Powodzenia i pozdrawiam.
    Poza tym pamiętajmy,że kiedyś będa chcieli zarejestrować swoje akcje i tez je wypierdzielić. Z powyższym,zwazywszy na nagonki nakierowane na Tymocha ( *słuszne zresztą) nikt nie pozwoli je zarejestrować i nie mają wyjścia jak działać teraz.
    Nie wiem co zrobią i jak to zrobią,ale by GPW dopuściła ich akcje kiedyś muszą sie starac i udowodnić,że te akcje są cos warte. Inaczej powieszą sobie je na ścianie i na pamiatkę.
    Jestem spokojny o granie na kursie.
    mam wrazenie,że sypanie było celowe i teraz muszą jechac w drugą stronę.Wyjścia nie mają zresztą.Nowy prezes,nowe zmiany.
    Juz jest pod co grac! Więcej akcji nie wywalą już!
    pozdro
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~kleks do antyfrajer [87.205.139.*]
    Tu masz linka do poprawki pisarskiej co do ilo.ści akcji:

Errata dok inf.pdf rozmiar: 196.2 kB

pozdro *bedzie gitara i spokojnie 1,20 zł zobaczymy.
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~kleks do antyfrajer [87.205.139.*]
    Sorry,tutaj masz "

http://newconnect.pb.pl/2174211,88276,errata-dokumentu-informacyjnego-infinity-s-a?ref=col3

pozdro
    podaj mi RACJONALNY powod dla ktorego akcje ktore maja c/wk ponad 20 maja rosnac?????gdy spolka nie Zarabia i nawet nie wie jak chce zaczac Zarabiac narazie ma plany o gadaniu ze zmarlymi :) jaja sobie robicie hehe wy chyba wszyscy jedziecie na dopalaczach i jeszcze do tego wyszlo ze to jest zywce sciagniete ze szwajcarskiej firmy nawet qrwa loga nie potrafili nowego wymyslic no smiech na sali.chlopaki nie chce nic mowic nie naganiam ale ja nie sprzedacie teraz to sprzedacie za miesiac ale ponizej 10 groszy
    filozof kup sobie po 0,10gr.
    kup sobie spolke z wigu 20 tu sie gra a nie rozmysla zagraj za10tys mozesz wygrac 5 tys lub przegrac decyzja nalezy do ciebie
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~Misiek [217.153.242.*]
    Kleks,
    Zanim po dzisiejszym dniu "akcjonariusze" Infinity zaczną otwierac szampana, to tak naprawdę spółka odrobiła 2% spadków (słownie dwa procent).
    Oczywiście spekulanci z grubą kasą mogą zrobic wszystko co im się podoba, ale tak jak pisał jeden z moich przedmówców - pod co na tej spółce byłaby ta gra?
    Na Orle w likwidacji była gra pod plastry lniane, na Toorze pod przejęcie, ale pod co tutaj? Bo chyba nie pod przejęcie przez Google, bo to już żal pisac...
    Pozdrawiam i przestrzegam,
    Misiek
    Dnia 2010-07-19 o godz. 22:30 ~Misiek napisał(a):
    > Kleks,
    Zanim po dzisiejszym dniu
    > "akcjonariusze" Infinity zaczną otwierac
    > szampana, to tak naprawdę spółka odrobiła 2% spadków
    > (słownie dwa procent).
    Oczywiście spekulanci z grubą kasą
    > mogą zrobic wszystko co im się podoba, ale tak jak pisał
    > jeden z moich przedmówców - pod co na tej spółce byłaby ta
    > gra?
    Na Orle w likwidacji była gra pod plastry lniane, na
    > Toorze pod przejęcie, ale pod co tutaj? Bo chyba nie pod
    > przejęcie przez Google, bo to już żal pisac...
    Pozdrawiam i
    > przestrzegam,
    Misiek

ODP- masz racje,ale z rynkiem sie nie walczy. Patrząc na skalę spadków od debiutu chocby to juz wymyslą sobie powód.Oczywiscie musze sie pocieszac bo brałem (przez głupote zresztą moją!!!) w debiucie.
    Trudna moja sytuacja,ale wierzyć trzeba.
    Jednak masz rację, trudno o powód pod co grać.
    Pierwszy będzie niedługo - NOWY PREZES !!!!!!!!!
    kleks .......qrwa jedynym powodem ktory mowisz ze spolka zacznie rosnac to to ze duzo spadla?????!!!!!! chlopie obudz sie !!!!! to gowno moze spadac i spadac bo jest nic nie warte i nie ma ZADNEGO POWODU DO WZROSTU!!!ZAPAMIETAJ .co z tego ze nowy prezes??? przeciez nagle sie nie okaze ze maja dzialki warte 50 mln zl zatrudniaja sto osob i przychody rzedu 100 mln.powtorze jeszcze raz TA SPOLKA NIE MA NIC!!!! a niedlugo bedzie pewnie miala proces ze strony szwajcarow.OBUDZCIE SIE bo jak czytam ze spolka bedzie rosla a wskaznik kapitalizacj wzgedem wartosci wynosi 23 to qrwa rece opadaja . Gdyby taki KGHM mial c/wk 23 to by musial kosztowac ponad 1300zl!!!!! i co mialby dalej rosnac.....litosci a dodam ze on przynajmniej ma aktywa,klientow,ZYSKI ITP.chlopaki zejdzcie na ziemie chcecie kupic albo juz kupiliscie akcje spolki ktora chce zarabiac na gadaniu ze zmarlymi???qrwa az to smiesznie brzmi
    Kleks,
    Chciałbym Ci napisac coś pocieszającego, ale odnośnie tej spółki naprawdę nie jestem w stanie nic normalnego wymyślic.
    Może jakimś kołem ratunkowym (tylko żebym nie trafił Cię nim w głowę) będą moje obserwacje co do nnych spółek na NC:
    1. Hurtimex z potytu ok 100 tys, na 3 gr. ma tam teraz ponad 2 miliony (wygląda na zabezpieczenie tyłów i może rychły atak) - naganiam, bo mam te akcje
    2. ECM - chyba wyrysował twarde dno w przedziale 90-95 groszy po spadku z około 1,5 PLN i może pójśc do góry - nie naganiam, bo mam bardzo mały pakiecik
    3. Stopklatka - bardzo mało akcji w obiegu (poniżej 200 tys.), obecny kurs 3,85 przy informacji, że Kino Polska kupiło powyżej ceny emisyjnej (4,09) - nie naganiam, bo nie posiadam, ale bardzo intensywnie myślę o zainwestowaniu.
    Na pewno słabe to pocieszenie, ale może na coś się skusisz i oby wystrzeliło, a w Infinity nie wierzę, bo te akcje są naprawdę nic nie warte.
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~buffet [83.22.139.*]
    panowie co jest przeciez mialo rosnac bo juz duzo spadlo,tak mowiliscie i co?
    Buffet,
    Ty to się w ogóle na giełdzie nie znasz! Przecież po wzrostach musi byc korekta... :-)
    Pozdrawiam,
    Misiek
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~tomasz [109.79.122.*]
    Misiek puki co to masz jedyne logiczne wpisy , ale jeszcze trzeba miec w głowie by je zrozumiec bo nie do wszystkich to dociera ; )) .Obserwuję tą spółkię ale jeszcze długo nie mam zamiaru w nią wejśc , czekam niech spada ; ) . PS. INFO. mogło by byc takie że zatrudniaja Bila Geitsa ' ))))))))))))))
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~Gracz [83.29.113.*]
    No tak dosadnie klamac nie mozna. Ale wyslac maila do niego w tej sprawie to juz jak nabardziej cos takiego jest dozwolone. I juz jest pod co grac i spekolowac. Najgorsze co moze byc to brak jakichkolwiek inforamcji.
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~antyfrajer [79.191.76.*]
    Kleksie,.myślałem o chwilowym spekulacynym wejściu dzisiaj ale nie odważyłem się.
    Może jakaś zaczarowana kasa to wyciągnie trochę do góry,ale nie obiecywał bym sobie zbyt wiele.Tymoch wyjebał na tym gównie wielu ludzi i myślę,że(jak to gówno utrzyma się na GPW)docelowo zjedzie na 1grosz.
    Póki są obroty to jeszcze mozna coś tam ugrać ale jak zanikną to zacznie się prawdziwy dramat na tym gównie.
    Pozdrawiam.
    Tomasz,
    Dzięki za miłe słowo, a jeżeli w tym co piszę, znajdujesz coś mądrego, to napiszę Ci, że jedynie obserwuj dalsze spadki i absolutnie nie kupuj na żadnym poziomie.
    Ja się tą spółką zainteresowałem po megaspadku na debiucie (raz kupowałem spółkę przy jeszcze większym spadku niż Infinity w dniu debiutu), ale tu ta spółka poza rzeczami niematerialnymi nic nie ma. A jak już chłopaki ze spółki wyszli z papieru i bawią się już za cudze pieniądze, to i cena nominalna (5 groszy) jest jak dla mnie za wysoka.
    Oczywiście tu mogą byc różne sztuczne zagrywki podbijające, ale to jest totalna ruletka, a taka zabawa jest nie dla mnie. Ja i spekulowac muszę pod coś, a tutaj to pod co?
    Pozdrawiam i radzę nie dotykac,
    Misiek
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~olalaaa [89.73.251.*]
    Witam. Na wstępie widze Misiu, że z Tomaszem macie pełną zgodność nt. spółki. Brawo. Problem w tym, że chcecie kupić taniej i naganiacie na spadki. Doradzacie "nie dotykać". Wasza wspaniałomyślność dla ogółu jest godna naśladowania. Nie dotykać, a kiedy kupimy braaaaać, bo to spólka z perspektywami albo, bo spadło tyle, że porządnie odbije tak ze 30% najmniej. Nic nie warte, a bezwzględne ludzkie ścierwo.
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~frajer [89.73.251.*]
    Olalaaaa po raz pierwszy sensowny post pan napisał. BRAWO!
    Brawo Frajer, brawo Olalala,
    Prześwietliliście mnie doszczętnie. Zapewne równy poziomowi trafności waszych wypowiedzi jest poziom waszego intelektu i kultury. Zobacz jeden z drugim czy wypowiadając się negatywnie o spółce kogoś obrażałem lub wyśmiewałem nabywców akcji Infinity. Olalala, napisz mi tylko czy ocenę ludzi wyniosłeś z domu czy z jakiejś placówki edukacyjnej bądź penitencjarnej, przez którą przeszedłeś?
    Jak to łatwo w prostacki sposób obrażac ludzi, a jeszcze prościej prostactwu wtórowac. Tak niewiele trzeba.
    Misiek
  • Misiek Autor: ~słoń [94.141.22.*]
    Jak cos mnie nie interesuje to się nie rozczulam jak nad beczką miodu.
    Mam to w trąbie !!!
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~de [89.79.63.*]
    o niczym
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~====3zł==== [91.94.131.*]
    misiek czy za to ci płacą czy tak z własnej głupoty i troski o naszą kasę ? już niewielu zostało tak troskliwych o czyjeś pieniądze a zapomniałem został ten jeden sprawiedliwy jarosław no i ojciec dyrektor oczywiście
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~buffet [79.191.233.*]
    tak poprostu po ludzku ja np.nie mam zamiaru tego smiecia nawet wziac po 2 grosze ,tylko jeszcze nigdy nie widzialem zeby bylo tylu naiwnych na akcje spolki ktore nie wiem de fakto na czym chce zarabiac!!!jak padlo pytanie to chlop zbladl i zaczal pierd...lic cos ze nowy prezes powie to co to jest za spolka skoro ZALOZYCIEL i czlonek rady nadzorczej nie ma pojecia jka spolka chce zarabiac.poprostu to jest jakis ewenement dlatego pisze tak oczywiste rzeczy mianowicie ze spolka to SMIEC poniewaz jest duzo ludzi ktorzy weszli przy okazji pzu taurona itp. i nie maja pojecia o inwestowaniu i wchodza w to o czym najglosniej i ich przesterzegam przed ta spolka z reszta jak to mozna nazwaz spolka skoro to COS nic nie ma to jest twor do wyje...nia leszczy z kasy i tylr to zxadna spolka bo to qrwa NIC NIE MA DOLOWNIE NIC oprocz domeny ktora kazdy z nas moze kupic za kilkaset zlotych
    Z głupoty i braku wiedzy to większośc nabyła te akcje, prawdopodobnie i ty wśród nich. Tak jak pisałem wcześniej i robiłem to otwarcie - że czekam na 30 groszy (po debiucie), a po drugim dniu pisałem o cenie nominalnej (5 groszy). Tak i dzisiaj zapewniam również, że nie kupię tych akcji na żadnym poziomie chyba że spółka wyjdzie poza fazę planów, pomysłów i chęci, a na forum wymieniam opinie, bo temu ono służy i nie nazywałbym tego troską. Obecnie prezes zwiewa, spółka z rzeczy materialnych nic nie ma, przyjaciele-założyciele ścigają się, który pierwszy wywali akcje, aby pożyczyc kasę spółce na 5% - to mam pisac o tym pozytywne, bo inaczej będę naganiaczem. Nie rozśmieszaj mnie...
    Misiek
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~buffet [79.191.233.*]
    widze ze jeden madry,zaraz nas oskarza ze jetesmy naganiaczami wynajetymi przez kogos heheh,dobra ja narazie sie nie wypowiadam odezwe sie przy 40 gr.zobacze czy nadal "3zl " bedzie mowil o jezdzie jakiego nc nie widziala.Powiem wiecej on ma racje takiego czegos chyba nie bylo zeby z 3 zl spadlo do 1 grosza a tak bedzie.pozdro chlopaki
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~Gallileo [79.191.53.*]
    wydawało się, że Petrol to przekret, ale Turbodymomen Tymochowicz zawstydził Rycha i wydymał ludzi nie w dwa lata, a w dwa tygodnie, aż ręce opadają, a KNF oczywiście jak zwykle trzyma ręce na pulsie, normalnie masakra
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~tomasz [109.79.122.*]
    bufet a pamiętasz PCGuard spadł z WYSOKA na 2 gr zawiesili go na parę tygodni i otworzyli około 2,50 zł i poszybował na 3zł i pare groszy to był numer z zyskiem około 11 500 % ( słownie jedenaście tysięcy pięc set ) , ale podkreślam to był NUMER .na ktury załapali się nieliczni .
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~Gallileo [79.191.39.*]

Infinity: Nowy prezes i errata
    21.07.2010, Błażej Dowgielski
    Niecałe dwa dni trwało bezkrólewie w Infinity. Stanowisko prezesa opuszczone przez Piotra Tymochowicza, założyciela i akcjonariusza spółki, zajął Waldemar Kurek-Mosakowski. Nowy prezes Infinity był w przeszłości związany głównie z branżą medialną – pracował na stanowiskach kierowniczych w Edipresse Polska, MigutMedia i Te-Jot, zarządzał takimi czasopismami, jak „Audio Video”, „Wróżka” i „Gwiazdy mówią”

Naczelny czasopism "Wrożka"? "Gwiazdy mówią"? - wydaje się więc że właściwa osoba na wlaściwym stanowisku;D
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~SNL [77.79.229.*]
    Jak może PC Guard do tego porównać??? Widziałeś stronę www infinity? Wiesz ile ludzi zatrudnia - 0. Wiesz jaki jest "majątek spółki" - 300.000 a wartość akcji chyba 3mln.

Tutaj buffet jako jedyny pisze logicznie. Na czym ta spółka ma zarabiać? To ma być niby portal społecznościowy? Szkoda, że bez społeczności... Ja nie wiem tylko jak można coś takiego wpuścić na giełdę, przecież to ośmiesza tą instytucję.
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~jan [87.96.102.*]
    taka gielda jak zarzad zbaranem sobolewskim
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~kfc [84.10.43.*]

No dobra chłopaki,

Przekonaliście mnie.
    Przyglądałem się temu od początku...
    Wiedziałem, że będzie spadać... bo to przecież paranoja ( ta cała pseudo-spółka ).
    Myślałem sobie : Spadać wiecznie nie może ... chyba wejdę w okolicach 0,40 zł ( w przyszłym tygodniu ).

... ale jednak dam sobie spokój.

Jak mam wkładać własne pieniądze... to już lepiej włożyć w coś innego,
    - Coś, co ma chociaż ręce i nogi.
  • Re: TO DOBRE INFO !!!!!!!!!!! Autor: ~de [89.79.63.*]
    kleks - ile ty umoczyłeś to cudo ..?
[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.