• żle się dzieje w Moj-u Autor: ~Marek [85.14.84.*]
    Przede wszystkim Kosecki powinien zrobić porządek na produkcji.Cała rodzine nieudolnie kieruje produkcją mam tu na myśli Pana "Religijnego pana szwagra "Czarnego wąsa" rozpalają ogromny piec żeby zahartować mały pręcik,a syn pana religijnego powinien pracować w zakładzie pracy chronionej,a nie produkować sprzęgła,2 zmiana na której pracują 3 osoby stworzona na potrzeby pana ptaszka,W tej firmie potrzeba zmian i młodszych energicznych ludzi mających inne podejście niż rządząca ekipa
  • Re: żle się dzieje w Moj-u Autor: ~gucio [83.143.102.*]
    masz procent racji
  • Re: żle się dzieje w Moj-u Autor: ~xyz [91.218.60.*]
    Kolego Marku,
    twoja wypowiedź spowodowała niezłą burzę na hali, mam na myśli "kadrę" (prawda w oczy kole). Mam nadzieję że wywoła też burzę mózgów w zarządzie, który podejmie zdecydowane decyzję aby uzdrowić tą niezdrową sytuację. Przykre też jest to że o takich sprawach musimy pisać na forum, a nie potrafimy załatwić tego w firmie. Pozdrawiam wszystkich czytelników i liczę na rychłe rozwiązanie tej sytuacji.
  • Re: żle się dzieje w Moj-u Autor: ~demon [194.242.1.*]
    Niestety jesteście zbytnimi optymistami Panowie. W firmie nic się nie zmieni. Dopóty dopóki Pan Henryk pseudo "fryzjer" K. będzie trząsł fabrykom. Rodzinka trzyma się nieźle i de facto są nie zatapialni. Jedyne co warto zrobić to uciec z tego przeklętego zakładu gdzie kierownictwo mentalnie i duchowo tkwi jeszcze w głębokim socjalizmie, wyzyskując pracowników. Mobbing Panowie, tak się nazywa to co się tam dzieje. " Nie chcesz to nie rób, na Twoje miejsce czeka dziesięciu innych" standardowa odpowiedz "pana" religijnego. Można by się rozpisywać na temat tragicznej sytuacji na tym zakładzie i nieudolnego kierownictwa, ale szczerze mówiąc szkoda mojego cennego czasu i klawiatury aby opisywać te żałosne karykatury " mojowskich" "byznesmenów" od siedmiu boleści. A tak prywatnie to kij Ci w plecy Henryku.
    P.S. Ten tupecik Ci nie pasuje, kolor trochę za ciemny, źle dobrany.
  • Re: żle się dzieje w Moj-u Autor: ~yq$% [195.116.222.*]
    tanio ktoś chce kupić.
  • Re: żle się dzieje w Moj-u Autor: ~icm [83.28.177.*]
    widział ktoś manewry na dogrywce ......ucieczka podaży jak na zawołanie do 2,84 zł.po kilku minutach powrót podaży.
[x]
MOJ 0,62% 1,61 2026-05-25 12:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.