• energopol Autor: ~kris b [83.9.116.*]
    w jednym z art.prasowych pisano ze na lipiec miano podjac decyzje w sprawie kupna 2 innych firm budolanych.pamietajcie ze w strategii zalozono ze koilkakrotny wzrost przychodow i zysku.ostatnio spolka lapie naprawde duze kontrakkty.pow.20mln.tego przedtem nie bylo.po liczbie postow widac ze drobni tym sie nie nie interesuja i b.dobrze.obudza sie w innym wymiarze.niech zobacza co ta perelka wyrabiala w tamtej hossie.pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kazek [77.223.200.*]
    wlasnie dali info o kontrakcie
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.9.116.*]
    umowy sypia sie jak z rekawa.jakubas caly czas chwali energopol.zatwardziale niedzwiedzie z tfi ''skarbiec''dokupuja.co juz jest cudem.pewnie widza potencjal tej spolki.nagorsze sa nieudaczniki z nfi jupiter-ludzie oddajcie swoj pakiet komus z glowa.nie meczcie sie.duzym minusem jest brak energopolu w mediach.zero wywiadow w tvn cnbc czy ''parkiecie''.zupelnie sie nie reklamuja.a jest sie czym pochwalic.pozdro
  • Re: energopol Autor: ~qpak [217.153.253.*]
    no tak moglem opylić wiedziałem teraz zjazd na doł i męka kolejny miesiąc ahhhh ;/
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    zolw sie powoli przesuwa.na ostatnie infa kurs reaguje mizernie.ja tu zostaje.zlotowka w ta czy w ta mnie nie rusza.wierze w ta spolke i to jest najwazniejsze,przynajmniej dla mnie/jest bezpieczna ma kase i b.laddnie sie rozwija.kazdy podejmuje decyzje sam.pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.25.44.*]
    nowe info perelka znalaza pieknego dlugoterminowego sponsora-bank milenium.kwota tez nie mala-kiladziesiat mln zlotych.papier wyraznie tezeje coraz mniej sypiacych.powininien zaatakowac 7zl.daje pod rozwage.pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.191.*]
    perelka krok od wybicia.dalej narastaja obroty.pewnie przy 7zl technicy sie obudza.po liczbie postow widac ze drobni omijaja to szerokim lukiem. i b,dobrze.pozdro
  • Re: energopol Autor: ~ed [85.222.86.*]
    jaka to perełka?Spójrz na inne perełki budowlane.I nie pisz o kontraktach bo nawet jak posiada się dużą liczbe kontraktów to najważniejszy jest zysk,marża od tych kontraktów.
    Za mały obrót ciężko z tego wyjść.Więc bez podniecania.
    nigdy w historii ta nie duza spolka nie podpisywala takich konraktow.kilka pow.20 mln/nie ma dlgow.ma wolna kase.ma kupic niebawem 2 inne spolki.jesli tak niereformowalne niedzwiedzie z tfi ''skarbiec''/z lapinskim na czele/to kupuja.to tylko mnie utwiedzaja,jesli nie ma sentymentu do budowlanki.to tym bardziej na k.nie slucajcie anali.rozciagnij troche wykes energoplu to piekne rzeczy zobaczycz.albo jestes slepy/pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.205.*]
    pisze od kilku dni ze spolka sie wybija-co wazne na obrotach.konsols b.dlugo trwala/mimo zlego postrzegania budowlanki.perelka jednak sie przesuwa.drbnych tutaj malo i b.dobrze/pozdro
    nauczylem sie cierpliwosci,to b.trudna sztuka.kilka lat temu mialem ta spolke.to byl strzal zycia. z 5 na 200 zl w 1 rok.juz bylbym po tym na emeryturze.grunt ze do niej wrocilem.drugi raz bledu nie popelnie/ppozdro
    Może jeszcze jutro trochę pójdzie w góre ale niestety na razie czeka ją jeszcze zjazd poniżej 6,40 zł
    pisalem kolego ze jestesmy swiadkami wybicia.teraz skomlenie ze sie cofnie.a gowno-terz juz nie-mieliscie dosc czasu aby dobrac,graliscie na 0.50 groszy i sie skonczylo.teraz szukajcie innych kwiatkow/pozdro
    zobaczysz.Bedzie powtórka z przed kilku miesięcy.Stany zaczną spadać,a ten papier jako jeden z pierwszych reaguje na spadki.Myślę ze jeszcze się cofnie i dopiero jesienią zaczną się wzrosty.
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    po liczbie postow widac ze drobni tego nie maja.tech.jest wybicie.moze sie cofnac-to jest gielda.grunt ze sie zgadzamy ze potem do gory/pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.207.*]
    calkiem niezle zamkniecie.wg mnie zeszli ponizej 7zl aby pogolic stopy ale dalej powoli do gory.grut ze widac ozywienie w handlu tym papierem.jest na pewno proba wyjscia z konsolidacji gora/pozdro
    papier sie nie poddaje.probuje kontynuowac wybicie.nowe info-bank slaski ing bez problemu daje spolce kredyt na 20 mln.kilka dni temu umowa o partnerswie z bankiem millenium na 40mln/przedtem tego nie bylo-2 duze banki daja dosc malej spolce do dyspozycji takie pieniadze.wniosek-tez prawdopodobnie widza potencjal w tej spolce chociazby po niemalych kontraktach.to samo robi tfi ''skarbiec'' i jakubas.o nieudacznikach z jupitera szkoda gadac/pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    druga sesje kurs broni 7zl sypaczy po tych cenach coraz mniej.papiera pwenie coraz mniej -poparkowane.marze tylko o jednym aby ci nieudacznicy z jupitera/co zarzneli ponar.relpol fam/wyszli stad-oddali to komus z glowa.bo to ludzie bez zzadnej wizji-co zreszta widac po jego kursie/pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.214.*]
    zwiekszaja sie obroty.coraz wiecej osob zaczyna w koncu dostrzegac perelke.dzis znowu niemaly kontrakt.mnie 1 rzecz frapuje-dlaczego jak na komende najlepsze banki rzucaja sie na ta nieduza spolke celem kredytowania.takiego przypadku nie ma na innych podobnych wielkoscia energpolowi spolkach.patrzac w niedaleka przeszlosc to byl majstersztyk- w ponad rok spolka wzrosla z 6-7zl na 200zl-strzal zycia/pozdro
    kontynuacja wybicia.tutaj akcje sa policzone i na wage zlota.tu nie ma ton makulatury typu bioton.centrozap czy bbi development
  • Re: energopol Autor: ~krisb [83.9.118.*]
    to chyba byla korekta w locie.to jest czas na spolki infrastrukturalne.zobaczcie co wyrabia abm-solid.mialem go po 8 zaczelem skakac-blad.na epl-tego nie zrobie.zwroccie uwage na resbud-spolke abm solid.jeszcze nie ruszyl.caly czas na niego poluje.nikt nie puczsza-a spolka matka-abm-szaleje
  • Re: energopol Autor: ~KRIS B [83.21.204.*]
    CZYLI JAKUBAS MIAL RACJE-ABY BYC CIERPLIWYM.RODZI SIE TREND KTORY NIE WIADOMO DO JAKIEGO PULAPU NAS ZAPROWADZI.NAJWIEKSZYM KOLCEM W EPL-SA NIEUDACZNICY Z JUPITERA-IM SZYBCIEJ ODDADZA SWOJ PAKIET-TYM LEPIEJ.Z NIMI NIE BEDZIE SUKCESU-ZOBACZCIE NA PONAR.RELPOL CZY EUROFAKTOR-SZKODA GADAC
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.201.*]
    nie wiem jak dla was ale dzis na epl doszlo tech.do potwierdzenia wybicia-przeszlismy 7.8 w cenach zamkniecia-nie sztucznie ale na obrotach.szkoda tylko ze rynki dla idiotow zaintresowaly sie epl-ulica powinna brac duzo wyzej.tamci co brali po 200zl-juz to wiedza/pozdro
  • Re: energopol Autor: ~KRIS B [83.21.211.*]
    DZISIAJ KOLEJNA UMOWA NA 9.5MLN.CHYBA NAJWYZSZY CZAS PRZEBIC NA STALE 8ZL-I POTWIRDZIC WYBICIE-KIEDY CALY SWIAT UP/POZDRO
  • Re: energopol Autor: ~KRIS B [83.21.204.*]
    WYBICIE STALO SIE FAKTEM.PRZEZ TE LATA NAUCZYLEM SIE CIERPLIWOSCI-BO PRZEDTEM BYLY GLUPOTY.NAJWAZNIEJSAZA ZASADA -WIERZYSZ W SPOLKE TO SIEDZ.INFA O PRZEJECIACH I MAMY 10ZL
  • Re: energopol Autor: ~KRIS B [83.9.118.*]
    BRAWO EPL-PIEKNE WYBICIE.SPOLKA PODAZA SLADEM ABM-SOLID.AKCJE POLICZONE I KAZDA NA WAGE ZLOTA
  • Re: energopol Autor: ~KRIS B [83.21.213.*]
    KONTYNUACJA PIEKNEJ SERII-PAPIER PNIE SIE CORAZ WYZEJ.DOBRZE ZE NIE ZROBILEM GLUPOTY JAK NA ABM-SOLID-ZA TO JEGO CORECZKA-RESBUD-JEST DO BRANIA/POZDRO
    spolka rosla i ma prawo odpoczac-tak jest o wiele zdrowiej-bo o beefsanie czy city-interactive-mozna powiedziec jedno-megaodpal-czyli warto potrzymac akcje dluzej.watpiacym w epl radze pkc-bo ostatnio akcjoariat jest twardy i maol plochliwy/pozdro
  • Re: energopol Autor: ~wengosz [213.134.167.*]
    potencjał jest i do tego ładne kontrakty...zobaczymy co przyniesie nadchodzący tydzień
  • Re: energopol Autor: ~wengosz [213.134.167.*]
    jak przebijemy stare maksima to będzie ciekawie;) opór na 9,20 na zamknięcie
  • Re: energopol Autor: ~morii [89.73.189.*]
    Bardzo stare maximum to 208,90 z dnia 20.11.2006. po tyle niektórzy brali.
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.9.125.*]
    pamietamy tamto 200zl-a teraz raptem 9-a splka nigdy nie byla na takiej sciezce jak teraz-pieknie sie rozwija.ale jestesmy swiadkami powolnego wybijania sie epl gora.ja jestem dobrej mysli
    finalizacja umowy z myslenicami-ponad 22mln zl.to kolejna z calej serii-po ich wykonaniu-chciallbym wtedy spojrzec na wyniki-atak na 10-to kwestia czasu\pozdro
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.21.193.*]
    no i mamy najwyzsze zakonczenie od x czasu.mimo zlego klimatu na rynkach-papier pokazuje sile-to dobrze wrozy.dzis znowu co niektorym poczyscilo stopy-po co je stawiacie-to nie futuresy
  • Re: energopol Autor: ~Adam [87.205.6.*]
    LOL co to było ? 14:52 61200 akcji !! Kto to wywalił ciekawe
  • Re: energopol Autor: ~lola [83.20.199.*]
    Nie wywalił tylko kupił-nie wprowadzaj zamętu i nas w błąd . To jest nieuczciwe i okropne
    Nie wprowadzam w błąd sam mam już 50% i nie zamierzam sprzedawać. Wydawało mi się, że ktoś to wywalił. Nie widziałem tego pakietu na sprzedaży. Jak jeszcze ktoś to potwierdzi to oki.
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    ale koncowka z powerem-najpierw ponad 60tys.po 9.15-a potem juz tylko z prawej.no i obroty.modle sie aby to wywalali nieudacznicy z jupitera-im szybciej tym lepiej.zasialem nowe ziarno na nowym polu-spolki podobne do epl-a leza na dolku-projprzem i rebud/zallezna abm-solid/-nikt ich nie widzi-ale ja tak/pozdro
    Ok mój błąd. Końcówka sama odpowiedziała na moje pytanie :)
  • Re: energopol Autor: ~maj [83.20.216.*]
    Wchodzę po dłuższym czasie i cieszy mnie, że odrabiam, ale dlaczego właściwie idzie do góry?
    Pełno umów i duży zysk. Poczytaj wiadomości, umowa za umową.
  • Re: energopol Autor: ~o co kaman [89.231.99.*]
    dodam jeszcze ze wskazówkowo wyglada atrakcyjnie jak na obecna faze cyklu + szykuja sie dwa przejecia - jesli nic o tym nie wiesz to na jakiej podstawie kupowales wczesniej Energopol? :) - wybacz za ten sarkazm
  • Re: energopol Autor: ~tomi [85.222.110.*]
    myślę, że 13-15 zł do końca roku jest jak najbardziej realne...
  • Re: energopol Autor: ~kris b [83.9.119.*]
    ale koncowka z powerem-ktos wziol ponad 60tys.po 9.15-i poszy konie po betonie.modle sie aby sprzedajacym byl jupiter-jedyny kolec w spolce.ale przyznam sie ze posialem ziarno na nowym polu-kupilem 2 spolki podobne do epl-projprzem i resbud/zalezna abm-solid/-leza na dole-nikt ich nie widzi-ale ja tak-zobaczymy jaki bedzie z tego chleb...
    nie ładna gwiazdka nam się dziś narysowała :/
    mala plynnosc roznica miedzy k i s po 20-30 gr.dzis ktos wzial pow.10-ponad 10tys. w jednym zleceniu- spolka mocno wzrosla a na razie dalej sie pnie -akcje w mocnych rekach-drobni prawie wybici-czas na grubaskow-powoli sie wlaczaja-widac to po zleceniach
    dokładnie tak, niestety takie małe zlecenie w ostatniej minucie popsuło trochę kurs. z at wynika, że możemy zobaczyć jutro 9,5 zł gdzie jest wsparcie w połowie białej świecy i góra knota sprzed kilku sesji. oczywiście w długim terminie systematycznie w górę. a to zlecenie na 10 tyś było na 10,2 zł.

• Re: energopol Autor: ~Gumbas [178.37.144.*]
    Jak wrzucę do jednego wora info o otwartych kredytach
    o pakietówkach i o wolumenie z ostatniego miesiąca
    to wynik jest jeden:

Nowy inwestor -wprowadzony w przyszłość przez Zbycha
    jak myślicie, kiedy może być info o przejęciu?
  • Re: energopol Autor: ~rx200 [192.168.50.*]
    ja dziś wziołem Jupitera który ma 30% akcji Energopolu
[x]
CNT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.