jestem od wielu lat na gieldzie mam atlaest.koniec wezwania,zydzi moga sciagac spolke za bezcen z gieldy.a tu uchwalaja skup akcji na prawie 8mln.cuda.pytalem maklerow.tez tego nie rozumieja.a wiele widzieli.wydymali na tych akcjach jak zwykle polakow.problem w tym ze nikt w polsce tym zlodziejom w wezwaniu nie oddal.teraz jest b.maly free float.przymusowy wykup ze skupem akcji w tle.kurjozum.moga byc cuda.pozdro
Czyli co trzymać jeszcze? Bo rozumiem jak będziemy solidarni to jest szansa na wzrosty. Sukinkoty ubrali nas na debiucie to teraz niech odkupują nawet po ok .stówie tak jak niektórzy z nas kupowali.
podziekujmy prezesowi sobolewskiemu ze poubieral rodakow w immoest.sky europe.atlaest.centrum finasowe europy,smiechu warte.centrum dymania to tak.zachod walczy z krotka sprzedaza co zmasakrowala rynki a nasz prezesunio-pionier to wprowadza.idzie chlop z postepem.zenada.pozdro
nie wiem naprawde co z tego wyniknie.wlasciwia spolka jest prawnie przygotowana do wycofania,osigneli liczbe akcji jaka chciieli.to po jakiego licha uchwalaja skup 7mln akcji.czy ktos w temacie napisze ile jest teraz akcji w wolnym obrocie.a tak a proppo skad oni wezma srodki na skup jak sa poteznie zadluzeni w bankach.pozdro
z tego co ustalilem po wezwaniu.na ktore w polsce nikt nie odpowiedzial.w wolnym obrocie pozostaje ok.7 procent akcji tj.ok.3.5ln akcji i ta sa akcje tylko w polsce/teraz uchwalaja skup na 7 mln szt.gdy w obrocie jest tego polowa.same cuda.cuda byly tez 1 dnia pow 100zl.wtedy zlapali ludzi w potrzask/ciekawe czym to sie skonczy i jaki bedzie nastepny ruch przyjaciol zz tel-awiwu.pozdro