• To chyba już koniec?? Autor: ~pilo [81.219.152.*]
    jw.
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~mr [89.174.120.*]
    Ale czego koniec
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~pilo [81.219.152.*]
    nadzieji na wzrosty!!!!
    Jaką masz pewność -mamy czas a kto nie ma niech sprzeda i po sprawie ja dokupie .Spoko -Loko
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~terran [213.156.106.*]
    widze ze kolega siedzi na chemosie albo petrolu... no szkoda. przesiadz sie na Patka :)
    To fakt utopiłem na Chemosyfie -ciężko sie troche wygrzebać .Ale Patka mam i dokupuje po pare setek jak jest okazja i co więcej mam nadzieje że strate Chema odrobie na Patku.pozdrawiam trzymać się ,,mr,,
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~magic [88.156.72.*]
    Dnia 2010-06-23 o godz. 21:52 ~mr napisał(a):
    > To fakt utopiłem na Chemosyfie -ciężko sie troche wygrzebać
    > .Ale Patka mam i dokupuje po pare setek jak jest okazja i
    > co więcej mam nadzieje że strate Chema odrobie na
    > Patku.pozdrawiam trzymać się ,,mr,,

aHa odrobisz , tylko uzbrój sie w długąąąąą cierpliwość.Ja już ją straciłem i jakoś lżej mi jest ehehhe
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~trouble [79.190.35.*]
    Patentus jest bez szans na wzrosty. Wielkie sypanie trwa i bedzie trwało , co gorsza coraz niżej. Tylko ta spółka i jej akcjonariat potrafią zmarnować niezłe info.
    Póki co OFE wywala.
    Nie polecam.
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~Pablo [217.75.54.*]
    bouble... na h..j sie wciaz udzielasz?? jak chcesz dobrac jeszcze to dobieraj ale nie pisz bzdetow na forum.. albo merytorycznie albo wcale. Ze jestes "zyczliwy" to wiemy, pytanie dla kogo grasz :P co za czlowiek
  • Frustracja i zniechęcenie .... Autor: ~trouble [79.190.35.*]
    Sypacz przeniósł sie dzisiaj na 2,66....
    Coraz gorzej to wygląda. Pytanie ile potrwa to mordowanie kursu? tydzień, miesiąc , rok??
    OFE Bankowy, ma setki tysięcy akcji, resztę wydedukujcie sami....
  • Re: Frustracja i zniechęcenie .... Autor: ~ja [89.228.16.*]
    To się nazywa akcjonariat. :) Nie wymięka. Jestem pod wrażeniem, ty pewnie też. :)
    Zakupy pomalutku czas zacząć. :)
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~ktoś [*]
    Na forum po staremu , czyli jak piszesz inaczej od kółka wyznawców jesteś nie merytoryczny , nie znający się itd itd . Przypominam sie drodzy państwo i zachecam do odszukania starych postów -- 2,5 i może niżej . W firmie również , przejęć -- 0 ( nie wciskajcie mi tego raportu którym tak się podbudowywaliście się , bo przejęcie to konkretne słowo podparte dokumentem ), kontrakt w chinach dalej w lesie . Zaczynamy przegrywać przetargi , czyli po mojemu - rodzimy rynek to walka o każdą część w przenośni i dosłownie wyprodukowana dla górnictwa.
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~Młody inwestor [89.231.111.*]
    Ktosiu. Jestem honorowy, jak Pawlak. -Tak, wyszło na twoje. miałeś rację.
  • rację z czym... Autor: ~kret [79.187.212.*]
    patentus to nie balon jak fastfinance
    FF malutki nawet jak fundusze się wyprzedadzą
    spółka zyskowna, rozwija się, raporty okresowe przyzwoite, prezes słowny
    nie ma fundamentalnych przesłanek do spadków
    trombel uaktywnia się już o 8-mej rano
    ergo
    komuś zależy na zaniżeniem kursu i skupie akcji po niskiej cenie w obliczu bardzo realnych dobrych wiadomości z Chin.
    z faktu że kurs dołuje nie wynika, że w Chinach dzieje się coś złego.
    jak ktoś jest słaby psychicznie i nie umie myśleć samodzielnie to niech skończy z giełdą,
    bo przeżyje załamanie przy nagłym wzroście

• Re: rację z czym... Autor: ~Młody inwestor [89.231.111.*]
    No, z tym ...prezes słowny..., to zobaczymy. Na razie to naobiecywał i siedzi jak mysz w dziurze.
  • Re: rację z czym... Autor: ~kret [79.187.212.*]
    p.Duda od 10 lat jest prezesem Patentusa.
    jak dotąd ani razu nie zawiódł.
    dokupuje akcje, mimo że ma ich naprawdę dużo.
    ryzykuje całym majątkiem; to chyba o czymś świadczy
    nie musi udzielać się publicznie; wystarczy że robi swoje
    nie ma ŻADNYCH fundamentalnych przesłanek dla spadków

po prostu dałeś się zastraszyć...
  • Re: rację z czym... Autor: ~Młody inwestor [89.231.111.*]
    Hej. Co do zastraszyć, to raczej nie. Ale, chyba każdy zaangażowany jest wk...wiony tą sytuacją. Czyż nie ?
  • Re: rację z czym... Autor: ~kret [79.187.212.*]
    może lekko sfrustrowany...
    ja uczę się cierpliwości , pokory i nabieram doświadczenia.
    Benjamin Graham radził: nie śledzić notowań. kupować na zawsze.
    nie trzeba być aż tak zasadniczym, ale dobrze jest zachować dystans do rzeczywistości
    i koniecznie dywersyfikować.
    jutro być może odkuję się na GPPI, a patek niech dojrzewa do wzrostów.
    to trochę jak wędkowanie.
    zredukuję tylko w przypadku naprawdę złych informacji.
    przegrane przetargi na wyciągniki to chleb powszedni i nie trzeba ich sobie brać do głowy.
    pozdro
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~mik [217.97.173.*]
    czym wy się przejmujecie? już wszyscy mają pełne portki, paru tych twardych już sprzedało.... Przecież to jasne było że będzie męczarnia, i będą to robić tak długo dopóki im nie oddacie... Po pierwszym wzroście większość się wysypie, bo tak naprawdę to większości brak jaj, głowy i cierpliwości. A oni najspokojniej w świecie obserwują sobie forum i się śmieją, widzą jak pękacie i z pełną premedytacją ładują akcjami tych co sprzedali. Wykorzystują przy tym fakt, że grają znaczonymi kartami i sypią pakieciki między sobą. Wszyscy są zdezorintowani i na bank 50% tego forum odda im te akcje przed przebiciem 3,50. Wykorzystują bezczelnie brak popytu i strach jaki zasiali. I właśnie tu na patku widać jak działa zasada równi i równiejsi. Zresztą... widzieliście ile już fundy zebrały z rynku od leszczy. I będą to robić dotąd dopóki nie zostaną tylko ci którzy są najtwardsi. A im bardziej narzekacie tym bardziej utwierdzacie ich w tym przekonaniu. PS: tylko nie pisz mi trombel o wychodzeniu OFE, bo już mi się rzygać chce. Wiem że musisz zarobić na chleb, ale jak masz kłamać to rób to chociaż z klasą.
  • Re: To chyba już koniec?? Autor: ~mandragora [83.238.246.*]
    Mik, nic dodać, nic ująć ! Oto cała prawda !
    Pozdrawiam, wychodzimy po dwucyfrówce ! Najlepiej 5x,xx ;)
  • Kolejne przegrane przetargi Autor: ~AA [80.238.64.*]
    http://przetargi.kwsa.pl/ogl_info.php?mod=przetargi&podstw=28979&publ=1
  • Re: Kolejne przegrane przetargi Autor: ~mr [89.174.120.*]
    AA wybacz ale ciebie nie poje....ło z tymi przetargami weż coś na uspokojenie chłopie bo wykorkujesz ../.
[x]
PATENTUS -0,34% 2,89 2026-05-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.