Czy to może być tzw. spółdzielnia,dołuje kurs i chce wymusić sprzedaż akcji przez drobnicę.Ten "cvbnm" to prawie pewne,że z nimi współpracuje,przypomnijcie i przeanalizujie jego wpisy.W pewnym poście pisał, Bik olewa czy leje na pozostałych akcjonariuszy.Mój wniosek, on nie należy do ludzi Fasingu,normalnie coś takiego na publicznym forum jest niedopuszczalne. Na to trzymanie kursu to wtopili duzo ponad 100 tys. akcji.Drobną ilosć napewno odkupili,bo ich zlecenia prawie zawsze były pierwsze na kupnie. Z Komunikatu o nabyciu tych 140 tys. wynika,że Karbon w tym czasie nie sprzedawał akcji (musiałby i tak informować).No i sposób ustawiania zleceń sprzedaży(średnio co 40 min przycisną kolejnym zleceniem),to wyrażne wywieranie presji psychicznej Ostatnio obserwuję i przeglądam wpisy na Patentus i dużo podobnych wpisów w stylu "cvbnm" Na Fasingu idzie im to ciężko bo mocno podbierają,a przedawać za bardzo nie chcą i tu mogą przeliczyć Dziś to już nie przerzucał sobie w dół i nie przyciskał zleceniami sprzedaży,może to koniec tej strategii. :))).Zobaczymy !!! Pewnie bzdury napisałem,ale niech będzie.
Ale już skończę.Wystarczy od 1993 to czuję zmęczenie i coraz gorzej mi idzie. Zostały mi jeszcze do upłynnienia 2 spółki (fasing i xxx).Zrobię sobie ze 4 lata pauzy i odpoczynku.::)))).
Ta Twoja "perła" Armatura 2 tygodnie temu potwierdziła wejście w długoterminowy trend spadkowy (przecięcie się średnich 50 i 200 sesyjnych) więc sugerowałbym ewakuację.
Pzdr
Trend boczny z zakresem wahan 15-17,80. Niedomknieta luka hossy z 1 marca 14,01-14,68. Czekamy na impuls typu: umowa z Bucyrusem, sprzedaż przez BGK czy dobre wyniki za 2 kwartał.
Pzdr
No chłopki roztropki ruszcie zadki i otwórzcie notowania. Nie ma chętnych? Przecież po taniości warto brać każdą ilość. I wezwanie po 32 złocisze pewnie będzie. No bo dlaczego mają po mniej kupywać?
Pocieszaj się dalej. Kup i uśredniaj w dół. Przejechałeś się gościu nieźle. Abo inaczej! weź sprzedaj 1 akcję i zwal kurs o 5%. Tak dla jaj. hahahahahaha
Niech jeszcze sam z sobą zahandluje i naustawia z prawej. Narazie poczekam, niech on nabierze odwagi ,a póżniej to z prawej warto jeszcze raz wyczyścić. ::)))
Czy się przejechałem to ocenię za 2 - 3 lata w szczycie hossy. :-) Zbieraj Armaturę i już nie zajmuj się Fasingiem i jego akcjonariuszami. Tam z pewnością odrobisz.
Pzdr
Jeżeli ciągnąć dalej tą jałową dyskusję, dodam, że "swój zawsze znajdzie swego" - to a propos udzielania się "loosera" na forum "looserów" - ha, ha, ha ... tyle w temacie.
Bo patrzę jak się męczycie ze spółką, której nie lubi własny zarząd. Skoro tyle wiesz to podaj ilość akcji Fasingu u Bika i kogoś innego z zarządu. Nie mają? Nie??? Ciekawe dlaczego....?
Ja tam wcalę się nie męczę - mam kasę to dokupuję i spokojnie sobie czekam na szczyt hossy (2012?). A Ty lepiej na spacerek sobie pojdź to się trochę odprężysz zamiast patrzeć jak się "męczymy". Zdrowie jest najważniejsze również.
Pzdr
Są za to najlepsze paluszki - Lajkonik! Aha, Ty przecież nie masz tego gniota, więc i tak cię nie wpuszczą...
Sorry cvbnm, że odpisuję na Twoje posty, ale aż się o to prosisz. To wspaniale urozmaica nudę na rynku fasinga.
Pzdr.
Nie dbają o akcjonariuszy, więc zwykle dają tylko mineralną. No może w tym roku będzie cola, ale najwyżej "light". Poza tym nic więcej bym się nie spodziewał. Myślę, że ktoś kto będzie opisze nam "menu" ze szczegółami. Nie będzie to długa lista...?!
Chętnie bym pojechał na walne,ale mam daleko i dużo wysiłku będzie mnie to kosztować,a do tego jeszcze 600 zł koszty podróży. Lepiej dokupię za tą kasę akcji.dziś nie zdążylem,bo gdy wróciłem do domu to podaż się zwinęła.Jutro zobaczymy ::))) .
jeżeli akcjonariuszy mają w duoie ,to co mozna mówić o produktach, a amerykanie inwestorów ........to zupełnie inna liga ,pozdrowienia dla prezesa Blika