Cffaniaku nienawidzę Cię za wszystko co napisałeś, ale po wczorajszym dniu podziwiam. Jeśli ktokolwiek napisze złe słowo na cffaniaka to wyzywam go, znaczy rzucam rękawicę. przewidział wszystko mimo, że na godzinę wcześniej wydawało się, że król nie umarł i wyjdzie z tarczą. Co dalej przyszłość pokaże, miejmy nadzieję, że będę jeszcze na pokładzie tego luksusowego jachtu...
Witam.
Właśnie wstałem po wczorajszym świętowaniu i musze Wam powiedzieć, że głowa boli;) Obecna sytuacja w firmie napawa optymizmem, jednakże zawsze po rewolucji można czuć się niepewnie, toteż chwilowo pożegnałem się z Bytkiem i obecnie zadekowałem się na innym pokładzie:) Myślę, że spokojnie zdążę wrócić przed odjazdem, a wszystkim akcjonariuszom życzę powodzenia z nową ekipą u władzy:)
P.S.
Nieobecni na Rozwalnym niech żałują niezapomnianego widoku...
Trzeba było przyjść na Walne - nieobecni nie mają racji... informacja z Parkietu w sprawie votum nieufności TFI do prezesa z czwartku mogła pomóc w rozwiązaniu łamigłówki: odwołają, czy znów im się nie uda. Postawiłem na pierwszą opcję i udało mi się trafić:) A co do nierzetelnych informacji -nie wiem, które masz na myśli naiwniaku, toteż wzywanie na pomoc KNF wydaje się być jednak ciut na wyrost.
I jeszcze w kwestii ucieczki z pokładu - nie napisałem, że uciekam, tylko że chwilowo wysiadam. Może to nienajlepszy pomysł, ale mam na oku inny papierek, który powinien dać lepiej zarobic w krótkim okresie niż Bytek. Pozostającym życzę powodzenia i niech wszyscy zarobią na Ferrari, bo mi się jeszcze nie udało:)
E matołki!!!! gadacie jakbyście wszystkie rozumy pozjadali. Jedynie to cwaniak wie a ja wiem kto to jest cwaniak i niech tak zostanie.
Natomiast w kwestii wzrostów 2,5zł??? czyli wartośc księgowa x 3 Co was po..o!!!!!!!!!!!!!!!!! już się skończyło kupowanie przyszlych wartości. na tą chwilę wartość księgowa wynosi 0,72 albo jak ktos chce 0,84. To wg mnie potrzeba minimum 10 lat dobrego gospodarowania spółką aby zyski firmy pozwoliły na osiągnięcie wartości kaięgowej 2,5zł. Cwaniak wysiadł bo umie liczyć i wsiądze jak kurs bedzie poniżej 1zł. W sumie jak każdy normalny inwestor
Ja nikogo nie ostrzegam tylko w pewnym sensie pisze co wiem, a zarazem wyrażam swoja opinię. Natomaist w kwestii moich pragnień i marzeń to chcę aby BYTom zeszedł ponizej 1zł to znowu sie zapakuje troche i tyle. Teraz nie mam ani jednej akcji Bytomia.
jak zwykle na giełdzie ten co ma -czeka na 2,3 zł,ten co nie ma na 1zł :)
ja mysle ze o1,8-2 nalezy sie jak psu zupa i mysle ze w niedługim czasie zobaczymy ,a w dłuzszym ok 3....
oczywiscie jak sie wszystko nie posypie(,patrz usy)
Olo??? W 100% zgadzam się z Toba że ten co ma to chce 2,3zł a ten co nie ma chce poniżej 1zł. Ja jestem, a raczej byłem akcjonariuszem od 3zł i wywaliłem po 1,6zł, aby zminimalizowac stratę.
Na jakiej podstawie sądzisz te 1,8zł do 2zł ??? przecież 1,8zł to wartośc księgowa razy 2,5zł. Teraz jak przyjdzie nowy zarząd to te wyniki ogłoszona przez poprzedni beda zweryfikowane i to mocno w dół. Nowy zarząd powrzuca w rezerwy co się tylko da w tym roku i strata bedzie z 15mln. Dodatnik wynik finansowy to koniec roku 2011 ale to da kurs co najwyżej na poziomie dzisiejszego kursu.
Olo jeśłi masz inna koncepcje to wrzucaj