• Energopol - ciagle tontrakty Autor: ~mystify [95.49.52.*]
    Dzien dobry,

Nie wiem czy widzicie Panstwo ale Energopol sklada coraz wiecej ofert o postepowanie o udzielenie zamowienia publicznego. Co za tym idzie - Energopol sklada najlepsze oferty.

Bede informowal na biezaco:

Data sporządzenia: 2010-06-18
    Skrócona nazwa emitenta
    ENERGOPOL
    Temat
    Wybór oferty Spółki w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego
    Podstawa prawna
    Art. 56 ust. 1 pkt 1 Ustawy o ofercie - informacje poufne

Treść raportu:
    Zarząd "Energopol - Południe" S.A. informuje, że w dniu 18 czerwca 2010 roku wpłynęło do Spółki zawiadomienie, na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, z Urzędu Miasta i Gminy Myślenice ("Zamawiający") dotycząca wyboru oferty "Energopol - Południe" S.A. na roboty budowlane dla zadania "Budowa kanalizacji sanitarnej i wodociągowej w Jasienicy, budowa wodociągu w Bysinie – Kontrakt nr 2" realizowana przez Zamawiającego w ramach projektu pn. "Czysta woda dla Krakowa – uporządkowanie gospodarki wodno-ściekowej na terenie Gminy Myślenice" podlegającego dofinansowaniu ze środków Programu Operacyjnego Infrastruktura i Środowisko.

Oferta powyższa została wybrana w wyniku przeprowadzonego, w trybie przetargu nieograniczonego, postępowania o udzielenie zamówienia publicznego po uprzednim unieważnieniu czynności wyboru oferty najkorzystniejszej i powtórzeniu czynności badania i oceny ofert przez Zamawiającego, zgodnie z wyrokiem KIO z dnia 13 maja 2010 roku, wydanym w wyniku wniesionego przez "Energopol – Południe" S.A. odwołania.

Cena ofertowa brutto wynosi 22.287.640,94 PLN.

Planowany termin zakończenia robót: maksymalnie 20 miesięcy od dnia zawarcia umowy.

O zawarciu umowy na przedmiotowe zadanie Spółka poinformuje odrębnym raportem bieżącym.

Nie chialbym nic "wrozyc" ale to moze byc druga POLNA ktora wychodzi na prosta.

Pozdrawiam
    mystify
  • Re: Energopol - ciagle tontrakty Autor: ~mystify [95.49.52.*]
    czy ktos posiada EPL?
  • Re: Energopol - ciagle tontrakty Autor: ~bankrut [217.97.226.*]
    Ja dużo posiadam .... ale niestety kupiłem po 16 zł .
  • Re: Energopol - ciagle tontrakty Autor: ~Grzegorz J [212.160.172.*]
    dużo tzn ile sztuk ?:)
    kilkanaście tysięcy akcji
  • Re: Energopol - ciagle tontrakty Autor: ~Grzegorz J [80.53.254.*]
    ja mam równo 20 000 sztuk na dzień dzisiejszy.

Mam nadzieje że przy tych wynikach któa spółka generguje zobaczymy w szczycie co najmniej połowe tego co w 2007 roku czyli 25 PLN.

Pozdrawiam
    Ja liczę że przy dobrych wynikach kurs w szczycie przekroczy 40 zł.
[x]
CNT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.