Zarząd Spółki Fabryk Sprzętu i Narzędzi Górniczych Grupa Kapitałowa Fasing S.A. podpisała 10 czerwca umowę o współpracy ze spółką Eco-Hagar Polska.
Zawarta na 10 lat umowa dotyczy współpracy w zakresie wspólnej realizacji projektów w sektorze odnawialnych źródeł energii (OZE) oraz w sektorze deweloperki mieszkaniowej, ewentualnie w innych sektorach gospodarki.
Spółki planują m.in. budować biogazownie oraz zabudowania i osiedla zrównoważone.
masz racje w normalnych czasach juz przebil by 20zl.wejscie w oze to teraz top-trendy.ale nie ukrywajmy ze odbedzie sie to za pieniadze moj sa.ponad 20mln z ipo.ktore kisza sie na kontach.sam fasing nie ma takich srodkow.pozdro
Oprócz podstawowej dzialalności jest to segment bardzo obiecujący.
A co najważniejsze bardzo dochodowy (o kwotach nie ....mówiąc)
Kooperacja z BUCY ,,,,,,,,,itd,itd
Zainteresowani fundamenty znają
ps.przydalaby się ,,świerza krew,, w spólce.BALONY......rosną sobie w najlepsze a FSG
nadal w III lidze.
25.06.2010-WZA
zobaczymy
Słuszna uwaga, ale to się zmieni. Za kilka, kilaknaście tygodni każdy będzie wiedział co to jest fasing i dlaczego kosztuje 50 zł i będzie się zastanawiał, jak to się stało, że taki przenikliwy inwestor jak on nie ma ani jednej akcji!
Pzdr!
bardzo fajny komentarz : )
ja swoje trzymam
doku[piłabym jeszcze ale mam pieprzonego petrola
tak zwana dywersyfikacja usadziła mnie na tamtym badziewiu
Też mam taką nadzieję. Może to nie jest dobre porównanie, ponieważ nie ta skala obrotów, ale zachowanie fasinga w okolicach 15-17 zł przypomina mi boryszew w zeszłym roku. Kupiłem po 2,55 i poł roku czekałem na wybicie, a męczyli jeszcze gorzej niż na fasingu w przedziale 2.40-2.70 zł, w tą i spowrotem. Szkoda tylko, że tam sprzedałem po 4.20 zł. Tu tego błędu nie zrobię. Życzę sobie i wam cierpliwości. A cvbnm ma swoje zdanie i dobrze. Jest przedstawicielem większości, która zwykle się myli.