Dziwi mnie zachowanie inwestorów. Nawet jeśli prezes sprzedaje to ktoś to musi kupić, bo to nie są małe ilości. Pamiętam jak kiedyś na izolacji jak stała jeszcze nisko był komunikat ze członek zarzadu sprzedaje, co pozniej sie okazało izolacja srubowała nowe rekordy. Taki zabiegi są prawdopodobnie, po to aby odebrać akcje i zdołować kurs. Pamietajcie gruby nikgdy nie wychodzi dołem tylko górą. Zobaczcie wcześniejsze komunikaty między innymi przejecie domeny za 13mln masa dofinansowań na projekty pokazcie mi drugą tak prężnie rozwijającą się sppółkę. Nie dajcie sie wyleszczyć!!
Mój post nie jest zadną rekomendacją do kupna lub sprzedazy spółki Oponeo.pl
Ktoś 100 tys szt wziął. Jest info. Mam nadzieję, że w krótce wszystko się wyjaśni. Takie branie papiera w umówionych transakcjach od insajderów spółki jest ok. Spokojnie bez zwalania kursu na glebę. Ok. Oprócz tego, widzę, że po mału zbierają też akcje od free float. To chyba najlepszy moment do zakupów tego papiera w całej jego historii giełdowej. Ci którzy kupili rok czy pół roku wstecz, to przykisili tu gotówkę. Ci, którzy teraz nie kupią, przegapią ostrą jazdę bez czymanki.
coś w tym jest. A potem ludziska popatrzą na raporty wstecz i złapia sie za głowe- czemu nie kupiłem w okolicach 6 zeta... Takiej zdrowizny jak oponki jest na gpw niewiele. A tak niedowartościowanej zdrowizny nie ma w ogóle. to musi zaprocentować!
PS. gdzie towarzysz gumowej niedoli Pupilczesia???
Zastanawia mnie jedno, a mianowicie jaki mają plan. Rozwiązań może być wiele, wykorzystując iż rynek jest obexnie slaby mogą sypnąc kacjami, aby zbić kurs. Kolejnym czynnikiem jaki mogą zastosować jest zgranie na stopy :) Oczywiste jest ze nie doinformowani akcjinariusze będą sprzedawać. Slędząc sesję widać jest jak ONI stoja na ukrytym na kupnie lub ssciagają z podaży nie swoje akcje. Stasowanie straszaków jest najlepszym sposobem, na to aby zwykły akcjonariusz sprzedal akcje.
ps TO DO AKCJONAIUSZY I PRSZYSZLYCH POSIADACZY NIE DAJCIE SIE WYLESZCZYC ZOBACZCIE JAKIE SPOLKA MIALA ZNAKOMITE WYNIKI KWARTALNE, PRZEJECIA DOFINANSOWANIA ITP :)
Mój post nie jest zachetą do kupna ani sprzedazy spółki Oponeo.pl
problem jest jeden..
nie problem jest zwalic kurs do 5 PLN ale problem jest inny..
nie ma juz chetnych na sprzedaz
moim skromnym zdaniem w najblizszym tyg bedzie info kto wzial te akcje i moze byc mila nespodzianka..
Zgadza się komunikat powinien byc podany 4 dni po ostatniej tranzakcji. Jestem tylko ciekaw kto kupowal od prezesa oraz do kogo szly te wczesniejsze wymiany. Moim zdaniem ten ktos dostam czas jeszcze aby skupić troche z rynku ( albo już skupował). Bo wyraźnie widać ze ktoś kupuje.
Mój post nie jest zachętą do sprzedaży ani kupna ackji spółki Oponeo.pl
Nic nie musi, jeśli nie przekroczył 5% bądź kolejnych progów, nie jest z Zarządzie lub RN lub nie jest Ofe a właśnie minął rok i musi podac co ma w portfelu.
Dziwne są te transakcje na walorze po kilkadziesiąt sztuk. Wiem, że jak ktoś ma z biurem maklerskim podpisaną umowę na prowizję liniową, to nie płaci jej od każdej transakcji indywidualnie. Płaci natomiast od całego obrotu i wszystkich transakcji dokonanych w ciągu miesiąca na wszystkich razem spółkach ze swojego portfela.
Jednak takie psztykanie po kilka, kilkadziesiąt akcji jest irytujące.
Tak tylko dodam, że na ukrytym troche chętnych jest. Jednym slowem ciekawie sie dzieje wymiana pakietow testowanie podazy popytu, czy coś jest za rzeczy to jest pytanie ;)
Kurs poniżej 6zł jest żenujący po prostu. I zupełnie nie odpowiada realiom spółki. Ta perła jest chyba sztuczna na dzień dzisiejszy. Chyba czas sie odkuć na jakimś śmieciu jak petrol
Na petrola nie ma co sie pchac. Dziwi mnie zachowanie ludzi ktorzy wchodzą w ryzykowne spekulanty. Dziwi mnie też grupa tych ludzi co zagrywają papier na Oponach ;/ czym oni się kierują? Może się tak stać, że oponeo zostanie niezauważona przez rynek. Z drugiej strony niepokoi mnie wchodząca od lipca krótka sprzedaż. Wakacje mogą być trudnym okresem dla polskiej giełdy.
Powyższy post nie jest żadną formą do nakłonienia kupną bądź sprzedaży akcji spółki Oponeo.pl
Pan Zawieruszyński Ryszard dokupił 5k sztuk akcji dirmy Oponeo.pl. Dziwi mnie, dlaczego tak dobra fundamentalnie spółka jest niedocenia przez akcjionariuszy? Sółka, która dostaje dotacje na projekty, nabyła najdroższą domenę w Polsce za 13 mln zl !!!!! Dziś widzieliśmy podczas dazy ustalania kursu na zamknięcie jak ktoś testował podaż i polożył 25k pkc na kupno osiągając cenę 8.13 a nastepnie 100k na kupno.
Mój post nie jest żadną zachętą do kupna, a tym bardziej do sprzedaży akcji spółki Oponeo.pl
Witam was ponownie. Jakw widzimy przyszedl popyt na opony. Zastanawiam sie czy akcjonariusze przypomnieli sobie o niedowartosciowanej spolce czy fundusze kupuja? Zobaczcie ostatnie koimunikaty przeanalizujcie spolke bo warto i w tedy podejmijcie decyzje czy kupic czy raczej zostawic ja w spokoju. Myśle, że opony nas jeszce pozytywnie zaskocza. W obecniej syruacji przynajmniej dla mnie , nie musicie podzielac mojego pogladu to sa 2 spolki godne zainteresowania to: Oponeo.pl i Patentus s.a.
Moj post nie jest rekomendacja ani jaka ina forma do sprzedazy badz kupna spolek Oponeo.pl i Patentus s.a.
Widzicie w tym jest problem, że jest mała podaż i każdy większy ruch odpali bombę. Poszło tyle akcji w pakietówkach, że już dawno powinien być komunikat, a nie ma. Czemu? Wydaje mi się, że jest ich więcej niż tylko jeden i należało by tu używać liczby mnogiej. Tak, więc jest powoli ciągnięcie i kupowanie na coraz wyższych poziomach, inaczej nie da rady. To są tylko moje przemyślenia i nie stanowią rekomendacji.
Jeszcze jest tych akcji troche. Tylko niech ci co kupja postawia sie w sytuacji slawnego leszcza. Leszcz woli trzymac akcje nawet jak spadnie 40% bo moze kiedys odrobi, a realizuje zysk (jak mu sie dua) dopiero na wyzszych poziomach jak kupowali. Dziwi mnie dlaczego prezes oddaje akcje po tak smiesznej cenie!!!!!!!!!!!!!!!!! i to komu? oto jest pytanie. Czy to jset jakis fundusz badz fundusze? Bo ostatni komunikat i ostatnie tranzakcje nie klamia. Pamietajce ze jak ktos z zarzadu sprzedaje to ktos potezny musi to kupic.
ps naprawde tak b. malo drobnych zostalo?
Moj post nie jest rekomendacja do kupna badz sprzedazy spolki Oponeo.pl
Witam oponiarzy:) Wracam po długej przerwie spowodowanej dlugim wyjazdem. Oponeo nam uroslo, kto byl ze mną od około 5.60 ten zarobił. Ja osobiście zredukowałem opone do 25% portfela, ponieważ dokupilem i znalazlem nowe perełki:))))) Dokupielm PATENTUSA SREDNIA zakupow 2.81.Natomiast perełką którą kupilem jest PUBLICA z New Connect. Niestety średnią mam wysoką bo 1.25 ale nie zzawsze sie kupi w dołku i sprzeda na górce.
Co myslicie o moich perełkach?:)
ps Mój post nie stanowi rekomendacji kupna badz srzedaży spółek Oponeo.pl Patentus oraz Publica
Witam kolege co oponeo gowno? Chyba musiałes kupić po wyższej cenie i teraz się kisisz..:( Było kupowac jak ja kupowałem:) Mam pytanie do ciebie co sadzisz o tych społkach PAT i PIA średnie zakupów już podałem:)
Hhehe robi leszczyku nie obrazajac zadnego leszcza. Widze ze straciles na oponach albo sie kisisz tak to jest jak sie nie ma wiedzy a sie inwestuje ja czekalem ponad rok i zyskalem okolo 150% A teraz posiadam dwie perelki PAT I PIA.
ps moj post nie stanowi zadnej rekomendacji kupna bardz sprzedazy akcji Patentus oraz Publica