polecam z czystym sumieniem...już niedługo będzie 10 zeta po wejściu na główny parkiet....poczytajcie raporty...zainteresujecie się...zainwestujcie..:) a potem już tylko do kasy:)
Dnia 2010-05-14 o godz. 11:56 ~Krynicki napisał(a):
> polecam z czystym sumieniem...już niedługo będzie 10 zeta
> po wejściu na główny parkiet....poczytajcie
> raporty...zainteresujecie się...zainwestujcie..:) a potem
> już tylko do kasy:)
Na końcu tej litani pobożnych życzeń dodaj AMEN ..
i bez amen będzie 10 zeta...A PROPOS...ZNAŁEM PARU Z SZYDŁOWCA....RZECZYWIŚCIE KOMPLETNIE NIE-INTELIGENTNI BYLI...więc nie dziwię się twemu nickowi...jak ulał pasuje do ciebie....!!!
i bez amen będzie 10 zeta...A PROPOS...ZNAŁEM PARU Z SZYDŁOWCA....RZECZYWIŚCIE KOMPLETNIE NIE-INTELIGENTNI BYLI...więc nie dziwię się twemu nickowi...jak ulał pasuje do ciebie....!!!
Dnia 2010-05-14 o godz. 12:32 ~Krynicki napisał(a):
> i bez amen będzie 10 zeta...A PROPOS...ZNAŁEM PARU Z
> SZYDŁOWCA....RZECZYWIŚCIE KOMPLETNIE NIE-INTELIGENTNI
> BYLI...więc nie dziwię się twemu nickowi...jak ulał pasuje
> do ciebie....!!!
Jako nie inteligentny inwestor proszę inteligentnego inwestora o wybaczenie , że nie będzie mnie w klubie inteligentnych inwestorów wierzących , że nie długo będzie na Krynickim 10 zł . a asumptem do tego ma być między innymi przejście na rynek główny ..
Jeżeli przynależnością do grupy inteligentnych inwestorów ma być nabycie akcji Krynicki to rzeczywiście wymogi intelektualne są znikome a zaszczyty ogromne .
I na koniec szkoda , że nie mogę być inteligentnym inwestorem ale nagonka na kupno akcji Krynicki dokonana tym wątkiem przez ciebie stawia pytanie czy aby nie jesteś okazjonalnym użytkownikiem mózgu ??
ooo...jaki pseudonaukowy bełkot z niejakiej zapyziałej szydłowieckiej dziury ja słyszę...chyba musiałeś zaaplikować sobie jakieś dodatkowe bateryjki, aby napisać takie wypociny....możesz odejść pseudointeligencie...idź się dowartościować do szydłowieckiego domu kultury...dobre miejsce na twój wykład....może nawet tam jesteś niejakim kurownikiem....szydłowieckie baby z koła gospodyń wiejskich będą zachwycone twym wykładem...a teraz możesz odejść...
minęła 14;00 - nie ma yntelygentna z szydłowca...zapewne o 14.00 zaczął dziad krasomówczy wykład w szydłowieckim domu kultury dla wiejskich bab...zapewne baby słuchają kurownika w rozciapierzonymi ustami...pod takim są wrażeniem!!!!...ps. tak na marginesie...szydłowiec to zapadła dziura...jest tylko wiejski dom kultury i ten kurownik co menageruje tym dziadostwem we wsi...
Dnia 2010-05-14 o godz. 14:10 ~Krynicki napisał(a):
> minęła 14;00 - nie ma yntelygentna z szydłowca...zapewne o
> 14.00 zaczął dziad krasomówczy wykład w szydłowieckim domu
> kultury dla wiejskich bab...zapewne baby słuchają kurownika
> w rozciapierzonymi ustami...pod takim są
> wrażeniem!!!!...ps. tak na marginesie...szydłowiec to
> zapadła dziura...jest tylko wiejski dom kultury i ten
> kurownik co menageruje tym dziadostwem we wsi...
Masz trochę nie aktualne dane odnośnie lokalizacji .
Przez wzgląd na higienę mózgu wystrzegam się przede wszystkim kontaktu z idiotami ..
I to jest moja odpwiedź na brak odpowiedzi ...
10 zł już niebawem na Krynickim ha ha ha ha ...
Autor | ~Gunnar [213.52.10.*] 2010-04-12 14:49 Zobacz wątki dotyczące Krynicki Recykling
Zobacz profil Krynicki Recykling
KRYNICKI RECYCLING - spółka dla inteligentnych inwestorów
Autor | ~Borewicz [213.52.10.*] 2010-04-22 19:28 Zobacz wątki dotyczące Krynicki Recykling
Autor | ~Ania [213.52.10.*] 2010-05-14 11:49 Zobacz wątki dotyczące Krynicki Recykling
siedzę sobie spokojnie w KRYNICKIM od grudnia 2009...spokojnie będzie 10 złotych w tym roku...wyniki super...branża ciekawa...BZWBK wchodził przy 3,25 zł...spokojnie można pomnożyć przez 3...:) pozdrawiam akcjonariat...))
Autor | ~Karolina [213.52.10.*] 2010-05-14 11:51 Zobacz wątki dotyczące Krynicki Recykling
spółka dla inteligentnych i cierpliwych inwestorów....poszukaj w necie...poczytaj...podejmij właściwą decyzję...zainwestuj...odbierz zyski...) pozdrawiam)
...Szydłowiec...czy w promieniu 2 km od szydłowca...jedna wieś, gdzie o 17.00 na ulicach ciemno, bo wyłączają światło...dla niezorientowanych szydłowiec to wieś na południu Mazowieckiego jakieś 10000 ludzi...z panem kurownikiem na czele...pomiędzy wioską radomiem a wioską skarżyska kamienna...SPADAJ DZIADU DO SWEJ CHAŁUPY!!!
Ja nie wiem czy przejscie na gpw bedzie momentem wzrostow ale wiem jedno na pewno - a napewno wydaje mi sie ze wiem
obenie 300 mln ton sie przetwarza w 2014 bedzie prawie 3 razy tyle,
krynicki caly czas sie rozwija, jest 1 albo 2 w kraju, zdecydowany i jedyny lider w tym segmencie, notowany na rynku
kiepskie wyniki spowodowane falszowaniem swiadectw czy jak je tam zwa, kto sie interesuje choc troche to wie o co chodzi, ten proceder bedzie wczesniej czy pozniej zakonczony,
a krynicki inwestuje i otwierda nowe zaklady = w tym roku w tez otworzyl chyba w Wyszkowie, beda nastepne,
Gdy te rzeczy sie naloza na siebie to wczesniej czy pozniej bedzie musialo dojsc do wzrostu kursu, bez wzgledu na to czy spekula sie zaintersuje ta spolka czy nie to wartosc spolki powinna zwiekszyc sie kilkukrotnie. A jezeli spolka stanie sie "modna" to moze i kilkunasto krotnie. Moim zdaniem to warto to kupic i zakopac,
Nie powiem ze narazie dobrze wyszedlem na krynickim bo to jedna z najgorszych moich inwestycji, okolo 25% zysku w rok gdzie mozna bylo wyciagnac po 100% ale mimo to postanowilem zatrzymac ta spolke w porfelu wlasnie ze wzgledow o jakich napisalem,
Podobna sytuacje mam na netmedii - tez nie duzo zarobilem, 2 fundusze weszly w miedzy czasie a ja nawet 30% nie zarobilem. Ale zrobilem wyjatek dla tych 2 spolek i nie sprzedalem ich i dalem im kredyt zaufania. Mimo ze zanizaja mi srednia porfela i powinienem je usunac. Oczywiscie jezeli spadna ponizej ceny zakkupu to sprzedam je bo nie mam sentymentow do zaden spolki chocby przerabiala zelazo na zloto ale wierze w to ze spolka ta jezeli wszystko pojdzie dobrze i nie przyjdzie bessa zanim sie rozkreci to ma szanse osiagnac przynajmniej 300% zysku w ciagu 3-4 lat.
Oczywiscie w to co napisalem wierze co nie znaczy ze jest to calkowita prawda. Ja nie radze kupowac ja radze poczytac o spolce, samemu przemyslec i wyciagnac wnioski czy warto, Jezeli nie warto to zeby ta osoba napisal dlaczego tak uwaza. Konstruktywna krytytyka mile widziana.
Moze ktos mie przekona oprocz argumentu ze kurs nie rosnie (bo ten argument juz znam) czemu nie warto miec akcji krynickiego.