Zarzucali mi różni, wierzący w tą zasraną spółkę, że zwiększam aktywność jak Centek spada, albo się kisi. Jak pokazuje życie, moje NEGATYWNE nastawienie jest całkowicie uzasadnione, gdyż ZMIANY KIERUNKU ( nie wzrostu np.2-6 gr. ) długo, długo ( a może nawet nigdy ) nie będziecie w stanie zobaczyć. Nie ogarniacie swoimi umysłami, że takie szefostwo, jakie zarządza tą spółeczką, nie jest w stanie niczego ( poza "dojeniem") sensownego dla niej zrobić. Czy wy wiecie co się w Centku i jego spółkach " córkach" dzieje? Wiecie tyle, ile chce ,żebyście wiedzieli, KRĘTACZ - KRÓL. Czyli.......... ( jak mawia Walduś Kiepski ) GÓWNO ?. No cóż zostawiam was z nadzieją ,że kiedyś w końcu zrozumiecie ,że to dziwne - podejrzane - towarzystwo ( szefowie ) wcale nie jest zainteresowane waszym zadowoleniem w inwestowanie w to badziewie. Im to - mówiąc kolokwialnie - prawdopodobnie najzwyczajniej ZWISA. Oni, akcjonariuszy ( drobnych) po prostu OLEWAJĄ. Przykładów przytaczal nie będę , bo są ,mam nadzieję, wszystkim " drobnym " dobrze znane.
Wiedziałem,że jakiś głupek się odezwie ( teraz akurat centek ck ). Czekam na kilku jeszcze innych ( z&b, EE itp.).Jak ci wadzi durniu , to co piszę, to nie wchodź na mój wątek i nie czytaj tego. Zresztą nie do ciebie jest adresowany, tylko do myślących, a do nich przecież ty i tacy, jak ty..... nie należycie . A tak na marginesie pokaźcie wy, pajace, jak potraficie SENSOWNIE o centku napisać.
to nic nie da wszyscy sam to stwierdzasz ze krol zlodziej itd. moim zdaniem jak centek przekroczy ten prog a jest to .060 pamietaj ale nie 0.59 to istotne to bedzie duzo duzo wiecej niz ten 1.00 co zreszta zajac pozimka oddal za frajer po .1.00. cos w tym musi byc. balon zreszta jak wiekszosc tu stwierdza .peknie i bedzie odpal. lub bioton.zjazd na ten poziom .a potem co ci bede mowil
No tak zyguś i ci co kupują centka po 2 miliony akcji w 1 zleceniu jak to było po 0.55 to według ciebie pewnie leszcze bo ty gołodupiec wiesz przecież najlepiej. Centek obecnie jest chyba jedyną spółką z małych wigów gdzie pakiety o wartosci miliona zeta to normalka ale ty tego nie widzisz . Jesli myslisz że takie grubasy tu ujebią kase to gratulacje.Są tu ludzie co weszli na dłuższy czas i w dupie mają obecny kurs a ty się udzielasz codziennie i martwisz się bardziej od nich hahahaha. Człowieku pogadamy za 2 , 3 lata i wtedy się okaże czy inwestycja była niewypałem czy nie. Amica spadała 4 lata i też tam doradzałeś i wysmiewałes ludzi? Kto był cierpliwy zarobił i taka tłumoku jest giełda że czasem na zyski trzeba poczekać
do KALI.PO CZESCI POWT.masz racje ale fakty wskazuja ze tu naprawde no sorki ta firma bez obawy to mowie to najwieksze gowno na tej gieldzie. zrobili ludzi w balona .dlatego tez po czesci popieram ZYGE bo tez ma racje. .dlaczego... bo nikt zorientowany sadze ze nie wiedzial o akcjach w czy 2razy ww ,chodzi o to ze centek na samym poczatku za dlugi placil akcjami ,zgadza sie ,,,na pewno,,,potem bandyta zasr, gem, ...roznie mozna to odebrac nawet o odszkodowanie z urzedem .dla mnie dziwne.nic centek tak naprawde nie zrobil. no moze jedno nas za debili i naiwniakow mowie o tych co wiekszosc zmoczyla bo spekola kupi za 2 banki po 0.49 sprzeda po 0.54 przyklad ,,, zobacz jaka kasa .. jak wygrana w lotto zgadza sie
Na petrolu tez byl gem i potrafili w tydzień zrobić 200%. Na centku ktoś na chama blokuje kurs i to swoimi akcjami. Nie chce sprzedać drożej widząc że spokojnie może polecieć dużo wyżej? Dziwne to troche. Na 0.57 ostatnio wywalili 12 baniek akcji by nie rosło. Gdyby popyt był wiekszy to wyjebali by pewnie nawei i 30 baniej jesli trzeba by było. Obecnie to jest największe gówno i zgodze sie z tym ale nie wiemy co może się wydarzyć. A król też bezkarnie nie może sie czuć bo jak wyjebie cały akcjonariat to spać spokojnie nie będzie bo zawsze może znależć się ktoś kto ujebie mu łeb za taki wał.
A o Kolastynce nic sie panowie nie wypowiecie? Tam to dopiero mega przekręt zrobili żeby na bankrucie zrobić w kilka sesji 200% i upierdolić ludzi po 1.2 przy największych obrotach.
Ja już od roku nie mogę zajadów ze śmiechu wyleczyć. A jeszcze jak pomyślę o takich dupkach jak : centki, różne zygi, EE, fredy, sredy i inne matoły , to i brzuch ze śmiechu mnie uwiera. Jak usiłowałem głąbom wyperswadować, że inwestowanie w to gówno rządzone przez szmaciarzy ,to ewidentna strata czasu i pieniędzy, spotkałem się z ich strony na same wulgaryzmy. Pisałem ,że wpuścić Szmaciarza - Króla na Saharę, to po tygodniu piachu zabraknie ( cytat Pietrzaka).Pisałem również ,że przy zwiększonych przychodach ujrzymy z pewnością zwiększone straty. I tak się stało. Teraz widać,że z Króla taki prezes ,jak z koziej dupy trąba. Klasyczny krętacz. Dzisiaj mam wielką satysfakcję, że przemądrzałe matoły dostały po kieszeni. Na zakończenie powiem tylko: a teraz wszyscy wyśmiewający mnie i innych rozsądnych, pocałujcie nas w d........Ha,ha,ha!!!
myślę, że ten cały któl to nie taki idiota, dobrze się wypromował w tvn/bankierze i pa\rkiecie i opchnął g.wno po dobrej cenie naiwniakom; to trzeba umieć ; i żadnego szumu ze strony KNF-u , Prokuratury czy innego ABW?CBŚ ; gośc nie tylko jest kumaty ale musi mieć niezłe wtyki aby ten cały szwindel trwał tak długo
Jest super, a będzie jeszcze .........................gorzej. Ha,ha,ha,ha,ha,ha! Jakiś pajac pisał o piątce z przodu, ale " żem się obśmiał " ha,ha,ha,ha!
Ty " xxx " matole, jakiś nienormalny jesteś. Ja pisałem o zmianie trendu na Centku???? Nie rozśmieszaj mnie głąbie. Ja i zmiana trendu Ha,ha,ha! Takiej zmiany jeszcze długo ( albo nigdy ) nie będzie. Może jakieś niewielkie wzrosty, ale trend pozostanie bez zmian - tylko południe lub stanie w miejscu.
WSZYSCY U SASIADKI Z dejakotem ?????????????BU haha
PS
BAWIA SIE W POCIAG ALE DOJECHALI DO GRANICY I TORY SIĘ ROZJECHAŁY I NIE PASUJE ROSTAW A NA ASFALCJIE ZA DUZO TIRÓW WRACA DO DOMU PO PRZYMUSOWYM POSTOJU BU haha