Warto jeszcze do tego przestudiować podstawy filozofii europejskiej. Np. Rousseau już dawno stwierdził, że cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce - słodkie. Jak to dokładnie pasuje do polnej i jej licznego akcjonariatu.
Ile to zbieranie będzie trwać ? Kończy mi się już cierpliwość! Czy te hycle uwzięły się na moje akcje? Jak jakies sprzedam to wtedy idą w góre.
Nie doczekanie ---polnej nie oddam <.........!
Lata mijają a tu nic się nie zmienia, można się wzruszyć ;). To jak tam Jethro, wróciłeś zarobiony z Hardexu i Rafametu i MOJ chyba? Jeszcze jakieś spółki polecasz, będę wiedział co omijać :).
niesamowite, to jakaś chemia......zaglądam po dłuższej niebytności na forum i spotykam kogo?.......trelo-morelo-ciula. Ty naprawdę nie masz nie tylko honoru ale i przyzwoitości. A co do Rafy, której już nie masz to przecież to był niedawno twój sztandarowy typ do przejęcia przez Polną. Z faktycznym ROE powyżej 20 % i tak dalej. W listopadzie napisałam ci co znaczy to twoje ROE >20% w przypadku Rafy i jak będzie spadać zysk operacyjny przez następne 4 kwartały. W lutym już się realizował ten scenariusz. Za chwilę będziesz miał wyniki za Q12010. Też się zrealizuje. Po co ty w ogóle ujawniasz się, że tu zaglądasz? Ciekawego i tak nic nie napiszesz.
tu sie nawet z tobą zgodzę..........nic istotnego. Może rzeczywiście nie należy cię aż tak punktować. Jeden idiota mniej czy więcej..........jaka różnica.
To jak , kolejna wiosna więc może jakaś akcja.............może S><25 albo coś na ten kształt...........albo napisz jak to nie sprzedaż Polnej poniżej 80 PLN a warta jest 140.....
No mocno się wykruszyło grono pochlebców i Wzajemnych Adoratorów. Chyba jednak rzeczywistość do nich dotarła - walczy jedynie pijok pisząc tu sam ze sobą i plując na Jakubasa. To rzeczywiście bardzo dowcipne i utwierdza w powszechnym przekonaniu, że pijok to wyjątkowo inteligentny gość, oczywiście jak na ilość skonsumowanych płynów.
Trelek morelek jest teraz na innych forach - i odnosi tam ogromne sukcesy - choć jedynie dydaktyczne - z zakresu analizy finansowej i wyceny spółek.
Na nową akcję chyba nie ma szans - TWA straciła liderów, czas na nowe otwarcie
Osób posiadających akcje POLNEJ jest zdecydowanie więcej niż tych którzy się tylko wypowiadają......
Niestety jak widzę wypowiedzi takich forumowiczów jak Ty i innych tobie podobnych to po prostu wolę przemilczeć.
Niestety nie ten poziom konwersacji.
Akcjonariat, który posiada trochę więcej akcji niż 50 na osobę ma wystarczająco twarde jaja i ruchy na papierze rzędu 2-3 % w górę i w dół nie robią na Nas ( na mnie zdecydowanie ) większego wrażenia.
Jestem tu wystarczająco długo aby szczekanie burków miało jakiś wpływ na moje decyzje. Wierze, że jest tak samo w przypadku kolegów, którzy posiadają więcej papieru a nie starają się dorównać poziomowi dyskusji co niektórych użytkowników i użytkowniczek tego forum.
Jak ktoś ma problem z trzymaniem moczu w przypadku kosmetycznego zjazdu ceny to polecam parę dni wolnego i odpoczynek.
"Osób posiadających akcje POLNEJ jest zdecydowanie więcej niż tych którzy się tylko wypowiadają......"
to prawdziwe odkrycie, przełom myślowy - gratuluje
ciesze się też, że masz twarde jaja - to chyba lepiej niz miec miekkie
a na skutek tego przełomu Polna zdecydowanie dziś rosnie, brawo