• co dalej?? Autor: ~janko696 [83.25.174.*]
    co dalej????
  • Re: co dalej?? Autor: ~michal [195.205.230.*]
    ja to dzisiaj pchnalem..
  • Re: co dalej?? Autor: ~janko696 [83.25.174.*]
    jakiż był powód??
  • Re: co dalej?? Autor: ~jurek [87.206.244.*]
    w londku powyzej funta, to nieźle, juz pejsaty musi zakladać podwyzszenie ceny, choc wzrost o 30% niewielu zadowoli, teraz mamy miesiąc spokoju, zobaczymy na tego co kupował po 4,2 EURO od niego bedzie wiele zależało, moga tez skupić mniej jak 90% i z gieldy go nie wycofaja, nie mozna oddawać za taką cenę, tsabar w lipcu najpóxniej ogłosi jak z trzema osiedlami i wieżowcem, poza tym koszt roczny na gpw to 150 tys. b. mały, nie udało się wycofać z londka nie wierzę, że tu się uda
  • Re: co dalej?? Autor: ~janko696 [83.3.248.*]
    jurek myslisz ze bedzie podwyzszenie oferty czy też rezygnacja z zakupu???
  • Re: co dalej?? Autor: ~jurek [87.105.40.*]
    podwyzszenie wchodzi w rachube, z doswiadczenia wiem , że 20-30% -to mało nie powinno zadowolić przede wszystkimLIVERMORE, który kupił 10 mln akcji po 4,2 EURO i ma 21%, zakupów się nie wycofają, wydaje mi się, że widząc poprawę koniunktury izak gra o wszystko, z giełdy się wychodzi jak spekuła zagrywa i robi niepotrzebny szum vide: elektrim lub ponosi się tylko koszty - od 2 lat pisze trzeba rozmawiać z fundami , otworzyć się na rynek, promować, rozmawiać, , w tvncnbc nie chca wystąpić bo nie ma kto zapłacić za tłumacza - zgroza, popatrz jak po konferencji o inwestycjach 14 marca zareagował rynek, reasumując nie widze szans na skup 90%
  • Re: co dalej?? Autor: ~janko696 [79.188.206.*]
    cieżko się z tym nie zgodzić co piszesz,koniunktura rusza,rusza deweloperka a i wiec potencjalne zyski czyz pokrycie strat z lat ubiegłych jak w tym wypadku
[x]
ATLASEST -16,11% 1,25 2022-12-08 16:45:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.